Blog

Karácsonyozz pánik nélkül az iRobot Centrummal!

Aggodalomra semmi ok! Ha rajtunk múlik, mindenkinél lesz ajándék a fa alatt. Nálunk mindenki számára van megfelelő ajándék. Ha nagyobbat és drágábbat szeretnél, ha kisebbet és olcsóbbat, akcióinknak hála pedig pénztárcát kímélő ajándékot is találsz az oldalunkon.

Airbi AIRWASHER légmosó: párásító és légtisztító egyben

Tudtad, hogy a kisgyerekek kétszer gyorsabban lélegeznek, mint a felnőttek? A száraz levegő tele van apró porszemekkel és mikroorganizmusokkal. Az Airbi AIRWASHER kettő az egyben készülék, mely egyszerre párásítja és tisztítja a levegőt. Automatikus működése során rendszeresen ellenőrizi és fenntartja a háztartási levegő optimális páratartalmát (40-60% között).

A megfelelő páramentesítő készülék kiválasztása - hogyan működik a páramentesítő készülék?

A légszárítók két különböző eljárással - kondenzációval és adszorpcióval - működnek, amelyeket az alábbiakban részletesebben kifejtünk.

A páralecsapódás akkor következik be, amikor a levegő lehűl, folyékony víz képződik. A nedves helyiség levegőjét egy szellőző szívja be, és hőszivattyús kondenzátorral lehűti, és a levegőben lévő vizet folyékonyvá kondenzálja. Ezután a száraz levegőt a hőszivattyú kondenzátorával ismét felmelegítik és visszavezetik a szobába. Ott folyamatosan keveredik a nedves szobai levegővel, amíg el nem éri a kívánt levegő páratartalmát. A levegőből felszabaduló vizet vagy víztartályba gyűjtik, vagy a vizet egy tömlőn keresztül vezetik a kifolyóba. Ez a módszer azonban a kondenzátor jegesedéséhez vezethet. Ezért légszárító vásárlásakor ellenőrizze, hogy a készülék rendelkezik-e jégtelenítő érzékelővel vagy fagyvédelemmel (leolvasztási funkció). Manapság szinte minden modern párátlanító rendelkezik leolvasztási funkcióval. Sok párátlanító berendezés higrosztáttal van felszerelve.

Balatonalmádi Airfree-vel is tesz az egészséges óvodáért

Balatonalmádi polgárai kezdeményeztek, a város önkormányzata pedig cselekedett. Ennek köszönhetően a Magocskák Óvódában már Airfree professzionális légfertőtlenítők segítenek megóvni a gyermekek és gondozók egészségét.

A megfelelő páramentesítő készülék kiválasztása - a páratartalom okai Tippek és tanácsok vásárláshoz

A szakemberek 40-60% relatív páratartalmat javasolnak otthoni vagy munkahelyi kellemes környezethez. Ha a helyiség páratartalma meghaladja a 60% -ot, a levegő túl nedves, és a szobát a lehető leghamarabb páramentesíteni kell. Ha a légnedvesség túl sokáig magas, könnyen kialakulhat penész és rossz szagok is keletkezhetnek. A falon lévő sötét foltok jelzik a penészképződést. A falakon, bútorokon és ablakkereteken lévő vízcseppek (kondenzáció) a túlzott páratartalom jelei lehetnek. A légszárító segít csökkenteni a szoba nedves levegőjét az optimális szintre, és megakadályozza a penész kialakulását a beltérben.

ADAX design fűtőpanelek megfelelő méretezése

Az ADAX fűtőtestek nem ajánlottak 3 méteres belmagasság feletti ingatlanokba. A természetes konvekció miatt a felszálló meleg akár 10-12°C hőkülönbséget okozhat a mennyezet és a padlószint között. Ez a normál üzemhez képest 30-40%-os többletfogyasztást eredményezhet.

ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért

Úgy érzed, esténként hideg van, de azért a fűtést még nem szeretnéd feltekerni? Létezik megoldás! ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért.

Védhet-e egy légtisztító a koronavírustól?

Ha a légtisztító nem is, az Airfree levegőfertőtlenítő készülék: igen!

A koronavírus-járvány körülöttünk van, és a mindennapi életünkre gyakorolt ​​hatása drámai. Sokan szeretnék tudni, hogy a légtisztító segíthet-e nekik a vírusfertőzés elkerülésében. Ebben a blogbejegyzésben összefüggéseket adunk a vírusról, a légtisztítás hatásáról, és beszélünk azokról az intézkedésekről, amelyeket meg kell tennünk a fertőzés elkerülése érdekében.

Légmosóval vagy légtisztítóval, a jobb és egészségesebb beltéri levegőért

Ha a beltéri levegőminőség javítására szolgáló eszközt keresel, akkor feltétlenül találkozol a légtisztító és a légmosó kifejezésekkel - két eszköz, amelyek különböző módon működnek és különböző előnyökkel járnak.

Nem áll meg az iskola! - óvintézkedések szülőknek és gyerekeknek.

Nehéz, nap mint nap gyermekeinket az iskolába küldeni, várva a híreket, hogy vajon mikor küldik haza az osztályt. Adunk pár tippet, hogyan védheted meg őket. A karanténkorlátozásokat a kormányok világszerte enyhítik, ezzel lassan, de biztosan visszatérve felnőttek és gyermekek számára a normális élethez.

Airbi GUARD - otthonunk levegőjének őre (új, 2020-as modell)

Airbi: letisztult dizájn, friss levegő.

Főleg a mostani időszakban lényeges, hogy tisztán tartsuk a levegőt magunk körül. Mai világunkban feltétlenül szükséges a levegő minőségének javítása, ha más nem, legalább otthonunkban. Egy légtisztító berendezéssel csökkenthetjük a fertőzésveszélyt. Fontos kiemelnünk, hogy a legtöbb légtisztító berendezés nem csak a kisebb-nagyobb méretű port szűri ki a levegőből. Különböző szűrőbetétek léteznek, melyek az egészségtelen porszemektől a formaldehidig képesek a rajtuk áthaladó levegőt megtisztítani.

Egészséges levegő otthon, járvány idején

Egészséges levegő otthon, járvány idején

Egy járvány idején a legjobb, ha tehetjük, otthon maradunk. Ezzel óvva szeretteinket, magunkat, és mindenki mást is, akadályozva a vírus terjedését. Amikor sok időt töltünk otthon - a beltéri levegő minősége még fontosabbá válik. A Stadler Form azt javasolja, hogy párásító segítségével állítsuk be a páratartalom 40-60% közötti relatív páratartalmát, valamint szerezzünk be légtisztítót, hogy a levegő otthon mindig tiszta legyen.

Légtisztítók VS párásítók - különbségek röviden

A ruhákat, az edényeket vízzel tisztítjuk, szobánk levegőjével azonban csak ritkán tesszük ugyanezt. Hogyan és mikor  tisztíthatjuk, hogyan párásíthatjuk a levegőt amit belélegzünk és érdemes-e ezeket külön-külön gépekkel végezni?

Airfree: természetes megoldás a szennyezett levegő ellen

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

ROGER - formás légtisztító a svájci Stadler Form-tól

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi somópontban. A kültérhez képestképest, zárt légterében százszorosa lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Ilyen szennyeződések az illékony szerves vegyületek (pl. Formaldehid), a finom és szuszpendált por, kellemetlen szagok, de a vírusok és és baktériumok is. Az allergiásoknak pedig az zátz terekben megrekedt pollen és a poratka ürülék okozhat kellemetlenségeket.

Mit tehetünk, hogy megvédjük családunkat a vírus ellen?

A vírus idején az otthon tisztasága még nagyobb prioritást élvez.

Az európaszerte emelkedő esetszámok és közelgő iskolakezdés miatt, ismét érdemes egy kicsit átgondolni, mi mindent is tehetünk, hogy megóvjuk szeretteink egészségét és persze a sajátunkat is. 

Visszatért az Airbi Spring légtisztító

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.