Blog

Légtisztítók VS párásítók - különbségek röviden

A ruhákat, az edényeket vízzel tisztítjuk, szobánk levegőjével azonban csak ritkán tesszük ugyanezt. Hogyan és mikor  tisztíthatjuk, hogyan párásíthatjuk a levegőt amit belélegzünk és érdemes-e ezeket külön-külön gépekkel végezni?

Airfree: természetes megoldás a szennyezett levegő ellen

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

ROGER - formás légtisztító a svájci Stadler Form-tól

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi somópontban. A kültérhez képestképest, zárt légterében százszorosa lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Ilyen szennyeződések az illékony szerves vegyületek (pl. Formaldehid), a finom és szuszpendált por, kellemetlen szagok, de a vírusok és és baktériumok is. Az allergiásoknak pedig az zátz terekben megrekedt pollen és a poratka ürülék okozhat kellemetlenségeket.

Mit tehetünk, hogy megvédjük családunkat a vírus ellen?

A vírus idején az otthon tisztasága még nagyobb prioritást élvez.

Az európaszerte emelkedő esetszámok és közelgő iskolakezdés miatt, ismét érdemes egy kicsit átgondolni, mi mindent is tehetünk, hogy megóvjuk szeretteink egészségét és persze a sajátunkat is. 

Visszatért az Airbi Spring légtisztító

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.