Blog

A száraz levegő elsősorban télen alakul ki, amikor a kültéri hőmérséklet már lehűlt, a központi fűtés pedig be lett kapcsolva.

Ha kérdésed merülne fel, a Fogyasztó Barátnál biztosan megtalálod a választ!

A takarítás jövője érkezik az iRobot márka által: iRobot Roomba j7+ prémium robotporszívó néven. Okos takarító robot.

Az aromaterápia története civilizációnk kezdetéig nyúlik vissza...

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Az elmúlt néhány évben számos tanulmány látott napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy otthonaink és épületeink levegője valóban szennyezettebb mint a szabadban.

Készülj velünk együtt, mert idén sem marad el a Fekete Péntek!

Régről ismert és tudományosan bizonyított tény, hogy minden mikroorganizmus, különösen a vírusok igen érzékenyen reagálnak a hőhatásra. Köztudott, hogy a felforralt vízben vagy egy 100°C hőmérsékleten főzött tojás esetén az összes vírus és baktérium elpusztul.

Az összes párásító célja, hogy a relatív páratartalmat 40% és 60% közötti optimális szintre növelje. Minden rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárnál elszámolható levegő fertőtlenítő termékek a vírusok ellen.

Idén több új termék is érkezika Stadler Formtól. Most megmutatunk négyet, melyek már előrendelhetőek!

Hatalmas akciókkal várunk a következő héten Halloween alkalmából.

Megújult az iRobotCentrum.hu.

Az állatok világnapját minden évben, október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja.

Újabb teszt készült Shanghai-ban. Ezúttal az Airfree penészölő képességét vették górcső alá.

A versenytásrsak közül az egyik legjobbnak választották termékünket.

A ClimaSTAR SILEX és AVANT WiFi fűtőtestek mobilalkalmazásában már elérhető magyar nyelv is.

Megérkeztek webshopunkba a ClimaStar CONVEX termékek is.

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.

Energiatakarékos modellek. Megbízható norvég minőség, letisztult dizájn.

Egy forró nyári napon sokan vágynak vízpartra, hűtött koktélra és egy jó könyvre napozás közben. Sajnos a valóság más. A nyár nagy részét munkahelyen vagy otthon töltjük, ahol állandóan ér minket a nap és a forró levegő. Ha nem tudunk, vagy egyszerűen csak akarunk felszereltetni otthonra légkondicionáló, akkor az egyetlen megoldásként a ventilátor vásárlása marad.

Az áramköltség csökkentése érdekében érdemes a kisebb és nagyobb intézkedéseket is figyelembe venni.

Még éppen, hogy el sem múlt az előző tél, máris készül az ADAX az új szezonra. Számtalan újdonsággal fog idén előrukkolni, melyek nagy része már elérhető az oldalunkon.

Laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy a COVID-19 fertőzést okozó SARS-CoV-2 koronavírusokat a levegőből egy óra leforgása alatt a ROGER és ROGER Little légtisztítók 99,3%-os hatásfokkal, míg a ROGER Big légtisztító 99,9%-os hatékonysággal szűri ki.

WiFi beállítási leírás, avagy hogyan kell beüzemelni az iRobot Home applikációt?

Új termékportfólió érkezik őszre az ADAX-tól.

Sokan nem tudják/gondolják, hogy a por valójában mennyire veszélyes lehet az ember szervezetére. A levegőben lévő porszemcsék jelentős hatással vannak légzőrendszerünkre, különösen a tüdőre. A légzőrendszer folyamatos irritációja súlyos egészségügyi következményekkel járhat, és gyakran végzetes is lehet.

A száraz levegő elsősorban télen alakul ki, amikor a kültéri hőmérséklet lehűlt, és a központi fűtés be lett kapcsolva.

Sosem árt beszélni az optimális hőmérsékletről és a megfelelő páratartalomról a lakás egyes részein. Más értékekkel kell számolni mind egy mosókonyhában, mind a nappaliban, mind pedig a konyhában. Ugyanis ezen helyiségek optimális levegőminősége eltérő lehet.

A légtisztító kiváló segítség az allergiában szenvedőknek, de koránt sem elegendő. Az otthoni levegő tisztán tartásához javasoljuk az alábbi szabályok betartását.

Imprint™ kapcsolódási funkció a robotok közti kommunikációt jelenti. Egyes típusok esetében a Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba egyes robotporszívóival.

Egy gombnyomásra: tisztább felületek, akár minden nap.

Hogyan is védheti meg a szülő gyermekét az allergia szezonban… avagy mit teszünk a betegségek elkerülése érdekében?

Maximális egészség az utazás során (is)!
Mit szólnál, ha magaddal vihetnéd utazásra a kedvenc kis párásítódat, hogy a szállodában is megfelelő körülmények között aludj éjszaka?

Az iRobot számára a porszívó és felmosó robotok megalkotása többet jelent gyors meggazdagodási lehetőségnél. A technológia folyamatos továbbfejlesztésével, üzleti célokon túlmutató eszméket valósít meg. Ráfordítást nem kímélő fejlesztéseinek köszönhetően mind magasabb kategóriájú termékek születnek. Törekvéseik mellett hisznek benne, hogy termékeik nem csak a világot képesek megváltoztatni, hanem a háztartási robotok révén az Ön mindennapjait is nagy mértékben megkönnyítik.

A nyári vakációzás a gyerekekkel otthon - számos előnnyel jár. Pénzt lehet vele megtakarítani, nem kell csomagolni és hosszú órákon át vezetni az autót, hogy célba érjünk. Gyakran nagyon fárasztó lehet a reptereken történő várakozás is. Az pedig, hogy az ember a saját ágyában alszik, talán nincs is jobb ösztönzés az otthoni nyaralás választása mellett.

A legfrissebb hírek szerint már idén is megjelent az erősen allergén nyírfa pollenje a levegőben. A tiszafélék és a mogyoró pollenje egyelőre alacsony mértékben van jelen. De mit is tehetünk, hogy az allergiában szenvedő társaink nak megkönnyítsük ezt az időszakot?

Mit is jelent a levegő ionizáló funkció egy légtisztítóban? Részletezzük, miért is van szükség rá.

Az iRobot Centrum csapata nyugodt szívvel ajánlja a mindennapos tisztaság egyszerű eléréséhez az alábbi termékek valamelyikét. Amíg dolgozni vagyunk, lakásunkat gyönyörű tisztára takaríthatja egy, a körülményekhez megfelelően kiválasztott robotporszívó. Az iRobot 30 éves tapasztalattal rendelkezik a porszívó robotok gyártásában és tervezésében.

Napjainkban az egészségmegőrzés a legfontosabb, amihez az első lépcső az immunerősítés.

Az Airbi TWIN ultrahangos párásító a tiszta és egészséges levegőt biztosítja az otthon. A TWIN modell többcélú eszköz (3 eszköz az 1-ben), mivel a párásítás alapvető funkciója mellett ionizátorral van felszerelve, azaz segít tisztítani a levegőt, valamint aromaterápia előnyeinek kihasználása érdekében illóolaj is tehető bele.

A szoba mérete mellett fontos kérdés, hogy milyen helyiségbe tervezzük a párásító berendezést beállítani. Más kritériumoknak kell megfelelnie a készüléknek a rendeltetési helyétől függően. Cikkünk előzményét Hogyan válasszunk párásítót? - 1. rész. - Tippek és ajánlatok a vásárláshoz linken találod.

A megfelelő párásító kiválasztása mindig nehéz. Számos különböző kritérium befolyásolhatja a választást. Ezen írásunkkal szeretnénk segíteni a tökéletes készülék vásárlásának kiválasztásában. Legyen szó otthoni vagy irodai párásító berendezésről. A párásító optimális szintre növeli a beltéri páratartalmat, hogy mi és gyermekeink jól érezzük magukat, jobban tudjuk aludni.

Aggodalomra semmi ok! Ha rajtunk múlik, mindenkinél lesz ajándék a fa alatt. Nálunk mindenki számára van megfelelő ajándék. Ha nagyobbat és drágábbat szeretnél, ha kisebbet és olcsóbbat, akcióinknak hála pedig pénztárcát kímélő ajándékot is találsz az oldalunkon.

Tudtad, hogy a kisgyerekek kétszer gyorsabban lélegeznek, mint a felnőttek? A száraz levegő tele van apró porszemekkel és mikroorganizmusokkal. Az Airbi AIRWASHER kettő az egyben készülék, mely egyszerre párásítja és tisztítja a levegőt. Automatikus működése során rendszeresen ellenőrizi és fenntartja a háztartási levegő optimális páratartalmát (40-60% között).

A légszárítók két különböző eljárással - kondenzációval és adszorpcióval - működnek, amelyeket az alábbiakban részletesebben kifejtünk.

Balatonalmádi polgárai kezdeményeztek, a város önkormányzata pedig cselekedett. Ennek köszönhetően a Magocskák Óvódában már Airfree professzionális légfertőtlenítők segítenek megóvni a gyermekek és gondozók egészségét.

A szakemberek 40-60% relatív páratartalmat javasolnak otthoni vagy munkahelyi kellemes környezethez. Ha a helyiség páratartalma meghaladja a 60% -ot, a levegő túl nedves, és a szobát a lehető leghamarabb páramentesíteni kell.

Az ADAX fűtőtestek nem ajánlottak 3 méteres belmagasság feletti ingatlanokba. A természetes konvekció miatt a felszálló meleg akár 10-12°C hőkülönbséget okozhat a mennyezet és a padlószint között. Ez a normál üzemhez képest 30-40%-os többletfogyasztást eredményezhet.

Úgy érzed, esténként hideg van, de azért a fűtést még nem szeretnéd feltekerni? Létezik megoldás! ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért.

Ha a légtisztító nem is, az Airfree levegőfertőtlenítő készülék: igen!

A koronavírus-járvány körülöttünk van, és a mindennapi életünkre gyakorolt ​​hatása drámai. Sokan szeretnék tudni, hogy a légtisztító segíthet-e nekik a vírusfertőzés elkerülésében. Ebben a blogbejegyzésben összefüggéseket adunk a vírusról, a légtisztítás hatásáról, és beszélünk azokról az intézkedésekről, amelyeket meg kell tennünk a fertőzés elkerülése érdekében.

Ha a beltéri levegőminőség javítására szolgáló eszközt keresel, akkor feltétlenül találkozol a légtisztító és a légmosó kifejezésekkel - két eszköz, amelyek különböző módon működnek és különböző előnyökkel járnak.

Nehéz, nap mint nap gyermekeinket az iskolába küldeni, várva a híreket, hogy vajon mikor küldik haza az osztályt. Adunk pár tippet, hogyan védheted meg őket. A karanténkorlátozásokat a kormányok világszerte enyhítik, ezzel lassan, de biztosan visszatérve felnőttek és gyermekek számára a normális élethez.

Airbi: letisztult dizájn, friss levegő.

Főleg a mostani időszakban lényeges, hogy tisztán tartsuk a levegőt magunk körül. Mai világunkban feltétlenül szükséges a levegő minőségének javítása, ha más nem, legalább otthonunkban. Egy légtisztító berendezéssel csökkenthetjük a fertőzésveszélyt. Fontos kiemelnünk, hogy a legtöbb légtisztító berendezés nem csak a kisebb-nagyobb méretű port szűri ki a levegőből. Különböző szűrőbetétek léteznek, melyek az egészségtelen porszemektől a formaldehidig képesek a rajtuk áthaladó levegőt megtisztítani.

Egy járvány idején a legjobb, ha tehetjük, otthon maradunk. Ezzel óvva szeretteinket, magunkat, és mindenki mást is, akadályozva a vírus terjedését. Amikor sok időt töltünk otthon - a beltéri levegő minősége még fontosabbá válik. A Stadler Form azt javasolja, hogy párásító segítségével állítsuk be a páratartalom 40-60% közötti relatív páratartalmát, valamint szerezzünk be légtisztítót, hogy a levegő otthon mindig tiszta legyen.

A ruhákat, az edényeket vízzel tisztítjuk, szobánk levegőjével azonban csak ritkán tesszük ugyanezt. Hogyan és mikor  tisztíthatjuk, hogyan párásíthatjuk a levegőt amit belélegzünk és érdemes-e ezeket külön-külön gépekkel végezni?

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi somópontban.

A vírus idején az otthon tisztasága még nagyobb prioritást élvez.

Az európaszerte emelkedő esetszámok és közelgő iskolakezdés miatt, ismét érdemes egy kicsit átgondolni, mi mindent is tehetünk, hogy megóvjuk szeretteink egészségét és persze a sajátunkat is. 

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.