Blog

Airfree légfertőtlenítők: COVID-19 teszt

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.

Végre megérkezett! - ÚJ ADAX ECO fűtőpanelek

Energiatakarékos modellek. Megbízható norvég minőség, letisztult dizájn.

Felejtsd el a légkondicionálót!

Egy forró nyári napon sokan vágynak vízpartra, hűtött koktélra és egy jó könyvre napozás közben. Sajnos a valóság más. A nyár nagy részét munkahelyen vagy otthon töltjük, ahol állandóan ér minket a nap és a forró levegő. Ha nem tudunk, vagy egyszerűen csak akarunk felszereltetni otthonra légkondicionáló, akkor az egyetlen megoldásként a ventilátor vásárlása marad.

Áramköltségek csökkentése - tippek és tanácsok

Az áramköltség csökkentése érdekében érdemes a kisebb és nagyobb intézkedéseket is figyelembe venni.

Újdonságok az ADAX kínálatában

Még éppen, hogy el sem múlt az előző tél, máris készül az ADAX az új szezonra. Számtalan újdonsággal fog idén előrukkolni, melyek nagy része már elérhető az oldalunkon.

Stadler Form ROGER légtisztító: COVID-19 teszt

Laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy a COVID-19 fertőzést okozó SARS-CoV-2 koronavírusokat a levegőből egy óra leforgása alatt a ROGER és ROGER Little légtisztítók 99,3%-os hatásfokkal, míg a ROGER Big légtisztító 99,9%-os hatékonysággal szűri ki.

BB
2021.06.04 17:28
iRobot WiFi beállításai

WiFi beállítási leírás, avagy hogyan kell beüzemelni az iRobot Home applikációt?

BB
2021.06.03 19:20
ADAX újdonságok

Új termékportfólió érkezik őszre az ADAX-tól.

BB
2021.05.20 11:06
Bővebben a porról...

Sokan nem tudják/gondolják, hogy a por valójában mennyire veszélyes lehet az ember szervezetére. A levegőben lévő porszemcsék jelentős hatással vannak légzőrendszerünkre, különösen a tüdőre. A légzőrendszer folyamatos irritációja súlyos egészségügyi következményekkel járhat, és gyakran végzetes is lehet.

BB
2021.05.17 19:11
Tíz ok a párásításra

A száraz levegő elsősorban télen alakul ki, amikor a kültéri hőmérséklet lehűlt, és a központi fűtés be lett kapcsolva. A helyiségek szellőztetésével, nedves ruhák kiteregetésével és vízzel teli edényekkel a radiátoron javítható a páratartalom, de ezek csak rövid távú hatással bírnak, és nem is nagyon növelik a levegő páratartalmát. Fontos megjegyezni, hogy nem szükséges a 40% alatti relatív páratartalomban szenvedni. Tehetünk ellene.
A relatív páratartalom az egyik legmeghatározóbb tényező közérzetünk szempontjából. A szakértők 40–60% relatív páratartalom-szintet javasolnak, mivel ezen a tartományon belüli értékek a legmegfelelőbbek az emberi szervezet számára, és segítenek egészségünk megőrzésében. A párásító hasznos lehet az életminőség javításában a beltéri páratartalom hatékony növelésével. Az alábbi blogbejegyzésben felsorolunk tíz okot egy párásító rendszer beszerzésére.

Pár szó a Stadler Form márka termékeinek tervezőitől

Tervezők pár szóban.

Optimális hőmérséklet és páratartalom a lakásban

Sosem árt beszélni az optimális hőmérsékletről és a megfelelő páratartalomról a lakás egyes részein. Más értékekkel kell számolni mind egy mosókonyhában, mind a nappaliban, mind pedig a konyhában. Ugyanis ezen helyiségek optimális levegőminősége eltérő lehet.

Hogyan tartsuk tisztán otthonunk levegőjét?

A légtisztító kiváló segítség az allergiában szenvedőknek, de koránt sem elegendő. Az otthoni levegő tisztán tartásához javasoljuk az alábbi szabályok betartását.

Miért jó az Imprint kapcsolódás?

Imprint™ kapcsolódási funkció a robotok közti kommunikációt jelenti. Egyes típusok esetében a Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba egyes robotporszívóival.

iRobot Roomba: tökéletes tisztaság minden napra

Egy gombnyomásra: tisztább felületek, akár minden nap.

Hogyan védhetjük meg gyermekünket szülőként az allergiaszezonban?

Hogyan is védheti meg a szülő gyermekét az allergia szezonban… avagy mit teszünk a betegségek elkerülése érdekében?

Jelenleg a fertőző, allergiás betegségek időszakának kezdetén vagyunk. A gyermekekre különös figyelmet kell fordítani ilyenkor, mivel immunológiai rendszerük még nem alakult ki teljesen. A kisgyermekek jelentősen több levegőt lélegeznek be, mint az idősebb gyermekek és a felnőttek, így hajlamosabbak a betegségekre, baktériumokra és még inkább allergiás megbetegedésekre.

Emma a szállodai száraz levegő ellen

Maximális egészség az utazás során (is)!
Mit szólnál, ha magaddal vihetnéd utazásra a kedvenc kis párásítódat, hogy a szállodában is megfelelő körülmények között aludj éjszaka?

Érdekesség - professzionális robotok az iRobottól

A laboratóriumból egyenesen a világűrbe.

BB
2021.04.23 15:47
Az iRobot márkáról

Az iRobot számára a porszívó és felmosó robotok megalkotása többet jelent gyors meggazdagodási lehetőségnél. A technológia folyamatos továbbfejlesztésével, üzleti célokon túlmutató eszméket valósít meg. Ráfordítást nem kímélő fejlesztéseinek köszönhetően mind magasabb kategóriájú termékek születnek. Törekvéseik mellett hisznek benne, hogy termékeik nem csak a világot képesek megváltoztatni, hanem a háztartási robotok révén az Ön mindennapjait is nagy mértékben megkönnyítik.

Tippek a megfelelő otthoni (beltéri) klíma kialakításához

A nyári vakációzás a gyerekekkel otthon - számos előnnyel jár. Pénzt lehet vele megtakarítani, nem kell csomagolni és hosszú órákon át vezetni az autót, hogy célba érjünk. Gyakran nagyon fárasztó lehet a reptereken történő várakozás is. Az pedig, hogy az ember a saját ágyában alszik, talán nincs is jobb ösztönzés az otthoni nyaralás választása mellett.

Allergiások vigyázat! Már idén is megjelent a nyírfa pollenje

A legfrissebb hírek szerint már idén is megjelent az erősen allergén nyírfa pollenje a levegőben. A tiszafélék és a mogyoró pollenje egyelőre alacsony mértékben van jelen. De mit is tehetünk, hogy az allergiában szenvedő társaink nak megkönnyítsük ezt az időszakot?

Ionizálás - a légtisztítók fontos funkciója

Mit is jelent a levegő ionizáló funkció egy légtisztítóban? Részletezzük, miért is van szükség rá.

Mindennapos tisztaság iRobot porszívóval

Az iRobot Centrum csapata nyugodt szívvel ajánlja a mindennapos tisztaság egyszerű eléréséhez az alábbi termékek valamelyikét. Amíg dolgozni vagyunk, lakásunkat gyönyörű tisztára takaríthatja egy, a körülményekhez megfelelően kiválasztott robotporszívó. Az iRobot 30 éves tapasztalattal rendelkezik a porszívó robotok gyártásában és tervezésében.

BB
2021.03.06 10:06
Tippek az immunerősítéshez

Napjainkban az egészségmegőrzés a legfontosabb, amihez az első lépcső az immunerősítés.

Airbi TWIN, otthonunk ideális párásító készüléke

Az Airbi TWIN ultrahangos párásító a tiszta és egészséges levegőt biztosítja az otthon. A TWIN modell többcélú eszköz (3 eszköz az 1-ben), mivel a párásítás alapvető funkciója mellett ionizátorral van felszerelve, azaz segít tisztítani a levegőt, valamint aromaterápia előnyeinek kihasználása érdekében illóolaj is tehető bele.

Hogyan válasszunk párásítót? - 2. rész - Kritériumok

A szoba mérete mellett fontos kérdés, hogy milyen helyiségbe tervezzük a párásító berendezést beállítani. Más kritériumoknak kell megfelelnie a készüléknek a rendeltetési helyétől függően. Cikkünk előzményét Hogyan válasszunk párásítót? - 1. rész. - Tippek és ajánlatok a vásárláshoz linken találod.

Hogyan válasszunk párásítót? - 1. rész - Tippek és ajánlatok a vásárláshoz

A megfelelő párásító kiválasztása mindig nehéz. Számos különböző kritérium befolyásolhatja a választást. Ezen írásunkkal szeretnénk segíteni a tökéletes készülék vásárlásának kiválasztásában. Legyen szó otthoni vagy irodai párásító berendezésről. A párásító optimális szintre növeli a beltéri páratartalmat, hogy mi és gyermekeink jól érezzük magukat, jobban tudjuk aludni.

Karácsonyozz pánik nélkül az iRobot Centrummal!

Aggodalomra semmi ok! Ha rajtunk múlik, mindenkinél lesz ajándék a fa alatt. Nálunk mindenki számára van megfelelő ajándék. Ha nagyobbat és drágábbat szeretnél, ha kisebbet és olcsóbbat, akcióinknak hála pedig pénztárcát kímélő ajándékot is találsz az oldalunkon.

Airbi AIRWASHER légmosó: párásító és légtisztító egyben

Tudtad, hogy a kisgyerekek kétszer gyorsabban lélegeznek, mint a felnőttek? A száraz levegő tele van apró porszemekkel és mikroorganizmusokkal. Az Airbi AIRWASHER kettő az egyben készülék, mely egyszerre párásítja és tisztítja a levegőt. Automatikus működése során rendszeresen ellenőrizi és fenntartja a háztartási levegő optimális páratartalmát (40-60% között).

A megfelelő páramentesítő készülék kiválasztása - hogyan működik a páramentesítő készülék?

A légszárítók két különböző eljárással - kondenzációval és adszorpcióval - működnek, amelyeket az alábbiakban részletesebben kifejtünk.

A páralecsapódás akkor következik be, amikor a levegő lehűl, folyékony víz képződik. A nedves helyiség levegőjét egy szellőző szívja be, és hőszivattyús kondenzátorral lehűti, és a levegőben lévő vizet folyékonyvá kondenzálja. Ezután a száraz levegőt a hőszivattyú kondenzátorával ismét felmelegítik és visszavezetik a szobába. Ott folyamatosan keveredik a nedves szobai levegővel, amíg el nem éri a kívánt levegő páratartalmát. A levegőből felszabaduló vizet vagy víztartályba gyűjtik, vagy a vizet egy tömlőn keresztül vezetik a kifolyóba. Ez a módszer azonban a kondenzátor jegesedéséhez vezethet. Ezért légszárító vásárlásakor ellenőrizze, hogy a készülék rendelkezik-e jégtelenítő érzékelővel vagy fagyvédelemmel (leolvasztási funkció). Manapság szinte minden modern párátlanító rendelkezik leolvasztási funkcióval. Sok párátlanító berendezés higrosztáttal van felszerelve.

Balatonalmádi Airfree-vel is tesz az egészséges óvodáért

Balatonalmádi polgárai kezdeményeztek, a város önkormányzata pedig cselekedett. Ennek köszönhetően a Magocskák Óvódában már Airfree professzionális légfertőtlenítők segítenek megóvni a gyermekek és gondozók egészségét.

A megfelelő páramentesítő készülék kiválasztása - a páratartalom okai Tippek és tanácsok vásárláshoz

A szakemberek 40-60% relatív páratartalmat javasolnak otthoni vagy munkahelyi kellemes környezethez. Ha a helyiség páratartalma meghaladja a 60% -ot, a levegő túl nedves, és a szobát a lehető leghamarabb páramentesíteni kell. Ha a légnedvesség túl sokáig magas, könnyen kialakulhat penész és rossz szagok is keletkezhetnek. A falon lévő sötét foltok jelzik a penészképződést. A falakon, bútorokon és ablakkereteken lévő vízcseppek (kondenzáció) a túlzott páratartalom jelei lehetnek. A légszárító segít csökkenteni a szoba nedves levegőjét az optimális szintre, és megakadályozza a penész kialakulását a beltérben.

ADAX design fűtőpanelek megfelelő méretezése

Az ADAX fűtőtestek nem ajánlottak 3 méteres belmagasság feletti ingatlanokba. A természetes konvekció miatt a felszálló meleg akár 10-12°C hőkülönbséget okozhat a mennyezet és a padlószint között. Ez a normál üzemhez képest 30-40%-os többletfogyasztást eredményezhet.

ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért

Úgy érzed, esténként hideg van, de azért a fűtést még nem szeretnéd feltekerni? Létezik megoldás! ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért.

Védhet-e egy légtisztító a koronavírustól?

Ha a légtisztító nem is, az Airfree levegőfertőtlenítő készülék: igen!

A koronavírus-járvány körülöttünk van, és a mindennapi életünkre gyakorolt ​​hatása drámai. Sokan szeretnék tudni, hogy a légtisztító segíthet-e nekik a vírusfertőzés elkerülésében. Ebben a blogbejegyzésben összefüggéseket adunk a vírusról, a légtisztítás hatásáról, és beszélünk azokról az intézkedésekről, amelyeket meg kell tennünk a fertőzés elkerülése érdekében.

Légmosóval vagy légtisztítóval, a jobb és egészségesebb beltéri levegőért

Ha a beltéri levegőminőség javítására szolgáló eszközt keresel, akkor feltétlenül találkozol a légtisztító és a légmosó kifejezésekkel - két eszköz, amelyek különböző módon működnek és különböző előnyökkel járnak.

Nem áll meg az iskola! - óvintézkedések szülőknek és gyerekeknek.

Nehéz, nap mint nap gyermekeinket az iskolába küldeni, várva a híreket, hogy vajon mikor küldik haza az osztályt. Adunk pár tippet, hogyan védheted meg őket. A karanténkorlátozásokat a kormányok világszerte enyhítik, ezzel lassan, de biztosan visszatérve felnőttek és gyermekek számára a normális élethez.

Airbi GUARD - otthonunk levegőjének őre (új, 2020-as modell)

Airbi: letisztult dizájn, friss levegő.

Főleg a mostani időszakban lényeges, hogy tisztán tartsuk a levegőt magunk körül. Mai világunkban feltétlenül szükséges a levegő minőségének javítása, ha más nem, legalább otthonunkban. Egy légtisztító berendezéssel csökkenthetjük a fertőzésveszélyt. Fontos kiemelnünk, hogy a legtöbb légtisztító berendezés nem csak a kisebb-nagyobb méretű port szűri ki a levegőből. Különböző szűrőbetétek léteznek, melyek az egészségtelen porszemektől a formaldehidig képesek a rajtuk áthaladó levegőt megtisztítani.

Egészséges levegő otthon, járvány idején

Egészséges levegő otthon, járvány idején

Egy járvány idején a legjobb, ha tehetjük, otthon maradunk. Ezzel óvva szeretteinket, magunkat, és mindenki mást is, akadályozva a vírus terjedését. Amikor sok időt töltünk otthon - a beltéri levegő minősége még fontosabbá válik. A Stadler Form azt javasolja, hogy párásító segítségével állítsuk be a páratartalom 40-60% közötti relatív páratartalmát, valamint szerezzünk be légtisztítót, hogy a levegő otthon mindig tiszta legyen.

Légtisztítók VS párásítók - különbségek röviden

A ruhákat, az edényeket vízzel tisztítjuk, szobánk levegőjével azonban csak ritkán tesszük ugyanezt. Hogyan és mikor  tisztíthatjuk, hogyan párásíthatjuk a levegőt amit belélegzünk és érdemes-e ezeket külön-külön gépekkel végezni?

Airfree: természetes megoldás a szennyezett levegő ellen

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

ROGER - formás légtisztító a svájci Stadler Form-tól

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi somópontban. A kültérhez képestképest, zárt légterében százszorosa lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Ilyen szennyeződések az illékony szerves vegyületek (pl. Formaldehid), a finom és szuszpendált por, kellemetlen szagok, de a vírusok és és baktériumok is. Az allergiásoknak pedig az zátz terekben megrekedt pollen és a poratka ürülék okozhat kellemetlenségeket.

Mit tehetünk, hogy megvédjük családunkat a vírus ellen?

A vírus idején az otthon tisztasága még nagyobb prioritást élvez.

Az európaszerte emelkedő esetszámok és közelgő iskolakezdés miatt, ismét érdemes egy kicsit átgondolni, mi mindent is tehetünk, hogy megóvjuk szeretteink egészségét és persze a sajátunkat is. 

Visszatért az Airbi Spring légtisztító

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.