BLOG

TERMÉSZETES MEGOLDÁS A SZENNYEZETT LEVEGŐ ELLEN - EZ AZ AIRFREE

BB
2022.08.24 17:57
TERMÉSZETES MEGOLDÁS A SZENNYEZETT LEVEGŐ ELLEN - EZ AZ AIRFREE

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

Az allergiások számára egy szellős, augusztusi napon az ablaknyitás komoly megterhelést jelenthet a pollenek mennyiségének tekintetében. Jó hír: van megoldás!

Airfree®
természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen.

A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészséges és boldogságához. A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. Fontos kiemelnünk, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa az ember szervezetére káros, idegen anyagok
koncentrációja.

Az Airfree® természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést az otthoni levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. A 200°C hőfokú kerámiamagon áthaladó légszennyező anyagok (baktériumok, vírusok, penészgomba spórák, szerves allergiakeltő anyagok, mikroorganizmusok) 99,99%-át elpusztítja a TSS technológia, termodinamikus sterilizációs rendszer segítségével. Eredményként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja a termék kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. Halk, hatékony és környezetbarát technológia, mely még a levegő ózontartalmát is csökkenti. 

Az Airfree® tökéletesen tiszta levegőt biztosít az otthonában vagy az irodában és segít megelőzni az asztmát és egyéb allergiákat. Javítja az egészségi állapotot, és érezhető javulást jelent az életminőségében egy ilyen termék a nappaliban vagy a hálószobában.

Fellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Nem kell szűrőt vásárolni hozzá pár havonta több tízezrekért. Hangtalanul öli meg a baktériumokat, vírusokat, mindemellett esztétikus kiegészítője lehet a lakásnak.

Ha pedig tuti biztosra szeretnél menni, válaszd az Airfree termékeit, ahol a termékek nem megszűrik, hanem elpusztítják a vírusokat!

 

NÉZZ SZÉT AIRFREE LÉGFERTŐTLENÍTŐ KÍNÁLATUNKBAN, HOGY EGYÜTT MEGÁLLÍTSUK A VÍRUSOKAT!

 

 

TOVÁBBI AIRFREE TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS CIKKEINK:

NARANCSTESZT