ARCÁPOLÓ KÉSZÜLÉKEK

Az izraeli csúcsminőségű TriPollar márka bemutatása

Az izraeli Lumenis vállalat professzionális szépségápolási termékek gyártására specializálódott. Már, több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, számos kutatást, klinikai vizsgálatot folytattak az elmúlt években. Nem véletlen, hogy a világ élenjáró bőrfiatalító készülékeit gyártja, hiszen számos szabadalmaztatott technológiát alkottak meg, a vállalat folyamatosan újabb és újabb technológiákat, innovatív megoldásokat hoz létre. A vállalat elsőként hozott létre kifejezetten otthoni használatra tervezett tripoláris rádiófrekvenciás készüléket és a mai napig a legújabb csúcstechnológiákat alkalmazzák készülékeikben.

 

Ismerje meg ennek a lenyűgöző tripoláris rádiófrekvenciás termékeknek a megalkotóját!

Az izraeli anyavállalat esztétikai és gyógyászati készülékek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A vállalat a folyamatos kutatásoknak és fejlesztésének köszönhetően több mint 220 bejegyzett szabadalommal és számos FDA engedéllyel rendelkezik. Az évek alatt a világ számos pontján helyezték üzembe berendezéseiket, több mint 100 országban 80.000 rendszert aktiváltak. A Lumenis egy külön ágazatot hozott létre, amely kizárólag a szépségápolásra összpontosít, ez a Lumenis Pollogen elnevezésű leányvállalata. A Pollogen elsősorban professzionális készülékeket gyárt, azonban igen nagy volt a kereslet a bőrfiatalító termékekre és így a lakosság számára létrehozták a TriPollar termékcsaládot.

 

A Pollogen 5 olyan technológiát dolgozott ki, amelyek klinikailag bizonyítottan hatékonyan kezelik a ráncok minden típusát. Az RF kezelések során keletkező hő ellenőrzött károsodást okoz a bőr különböző rétegeiben, ösztönözve a természetes gyógyulási folyamatokat és a kollagén termelését, ami a ráncok csökkenését eredményezi. A kezelések gyorsak és kényelmesek, azonnali és hosszú távú eredményt nyújtanak. A kezelések a test természetes mechanizmusaival segítik elő a ráncok eltávolítását, az eredmények pedig természetesek.

 

Az életkor előrehaladtával a bőr elveszíti rugalmasságát és megereszkedik. A környezeti tényezők, a genetika, a terhesség, a súlyingadozások és az életmód mind kritikus tényezők, amelyek befolyásolják a bőr minőségét. A TriPollar készülékei természetes ránctalanító kezeléseket biztosítanak, amelyek a finom vonalak és ráncok csökkentését eredményezik biztonságos, hatékony és gyakorlatilag fájdalommentes eljárásokkal. Az összes TriPollar terméket az intelligens biológia figyelembe vételével fejlesztették ki, vagyis támogatják és ösztönzik a test természetes folyamatait a hatékony szépségápolási eredmények elérése érdekében. A TriPollar termékek természetes szépséget nyújtanak minden felhasználónak otthona kényelmében azáltal, hogy javítják természeti adottságaikat. A TriPollar termékek hatásai a kezelés után azonnal látható, és minden egyes használat hozzájárul a hosszú távú eredmények eléréséhez.

 

A TriPollar otthoni készülékcsalád sokoldalúsága lehetőséget nyújt minden felhasználó számára, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki a márkával, és olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az évek során változó igényeiknek. A TriPollar termékcsalád minden bőrtípuson alkalmazható és tökéletes megoldást kínál minden korosztály számára. Ez a termékcsalád szinergikus termékekből áll, amelyek kombinálhatók és a különböző technológiák együttes használatával még látványosabb eredményeket érhet el. A megfelelő kombináció kiválasztása és használata holisztikus hatást kínál minden felhasználó számára. A TriPollar a célközönség igényeinek figyelembe vételével dobja piacra új termékeit, hosszú távú elkötelezettséget kínálva felhasználóinak.

 

A TriPollar termékcsalád versenytársai többségétől eltérően hosszú távú, megalapozott klinikai bizonyítékon alapszik. A készülékekben alkalmazott technológiák nemcsak tudományosan bizonyítottak, hanem az esztétikai klinikákon több éves gyakorlati tapasztalatot és elégedettséget szereztek. A TriPollar család alapjául szolgáló technológiákat az esztétikai piac vezetői fejlesztik és támogatják, és az új termékeket folyamatosan az aprólékos minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően alakítják ki. A Lumenis, a Pollogen és a TriPollar jól megalapozott tudományos és klinikai hírnévvel és több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a piacon. A Pollogen az RF erőműve, elsőként vezette be az RF technológiát az otthoni használatú készülékek piacán. A TriPollar eszközök csak a legjobb és a legbiztonságosabb anyagokból készülnek, nem használnak méreganyagokat, mint nikkel vagy műanyag alkatrészek. A TriPollar készülékei az egyetlenek a szektorában, amelyek 1 perc alatt képesek felmelegíteni a bőrt 38°C-ra.

 

Amennyiben egy megbízható, jól bevált és regóta kedvelt innovációs otthoni használatra kifejlesztett ránctalanító és bőrfeszesítő készüléket keres, akkor bátran merjük ajánlani a TriPollar termékcsalád készülékeit! A TriPollar arckezelői élenjárók a piaci innovációban, amely szorosan követi a potenciális fogyasztók igényeit. A TriPollar a legoptimálisabb választás, soha nem marad le a versenytársaktól és mindig az élvonalban van.


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Márka
Kollekció
Szín