AIRFREE

TUDOMÁNYOS TESZT BIZONYÍTJA, HOGY AZ AIRFREE KERÁMIAMAGJA A KISZŰRÉS HELYETT ELPUSZTÍTJA A KORONAVÍRUST!*

Nemrégiben a neves amerikai kutatóintézet, az MRIGlobal által elvégzett tudományos laboratóriumi tesztvizsgálat igazolta az egyedülálló TSS™ technológiát alkalmazó AIRFREE hatékonyságát a koronavírus hatástalanításának folyamatában. Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a COVID-19 vírussal szembeni védekezésben az AIRFREE technológiája hozzájárul a zárt légterek biztonságosabbá tételéhez. Ezáltal az AIRFREE igazoltan elpusztítja a készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia magján átáramló levegőben lévő COVID-19 vírusokat is.

A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a légtérbe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS kerámia magvezetékein.

Az oltalom alatt álló, fűtött kerámiamagot korábban már tesztelték arra feljogosított laboratóriumokban és bizonyítást nyert, hogy az AIRFREE elpusztít mindenfajta mikroorganizmust, így a vírusokat is. A koronavírus - mint a vírusok legtöbbje - igen érzékeny a hőváltozásra, így magas hőmérsékletnek kitéve hatékonyan lehet elérni a semlegesítését. Ez hosszú távon fenntartható módon szüli meg a termékeinkbe vetett bizalmat. A legutóbb a világ élmezőnyébe tartozó műszaki és tudományos intézet, a MRIGlobal által végzett tudományos tesztvizsgálat felfedte az egyedülálló TSS™ technológiát alkalmazó AIRFREE készülék hatékonyságát a koronavírus semlegesítésének folyamatában. Ezt a konkrét tesztet csak 60 perc időtartamban végezték, imponáló víruscsökkenési arányt eredményezve a AIRFREE hatékonysága bebizonyosodott a Covid-19 fertőzést előidéző SARS-CoV-2 vírus elpusztításának terén.

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999%-kal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99% hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa. 

Fellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Teljesen zajmentes, nincsen benne motor vagy légkeverő ventilátor. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a szoba légterébe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Ez az alig több mint egykilós szerkezet modellmérettől függően 40-50 Watt energiát fogyaszt óránként. Ez azzal egyenértékű, amennyit egy felnőtt ember teste melegít a szoba levegőjén a bőrén keresztül, valamint a kilégzésekor leadott hőmennyiség révén. Áttörés az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest az, hogy az Airfree légszűrő teljesen gondozás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos!

A készülék család 'P' sorozata a dizájnos készüléktetőn át beállítható intenzitású, megnyugtató relaxációs fényt bocsát ki halványkék színben. Az 'IRIS' sorozatban 7 színből választható fény állítható be, míg a Tulip modelleknél 5 színből választhatunk. A Tulip Babyair típusok egyedi jellemzője a csillagos égbolt háromféle választható színnel történő kivetítése a szoba mennyezetére és így a fő funkciója mellett a gyerekszobák kedvelt kiegészítője is lehet. A falra szerelhető WM széria tagjait rozsdamentes fémházzal készítik, ezek professzionális felhasználása egészségügyi- és közintézményekbe, továbbá óvodákba, iskolákba stb. javasolt.

Az Airfree önműködően energiatakarékos üzemmódra vált amikor a kerámia kapillárisok elérték az optimális hatásfokú hőmérsékletet. Ilyenkor is működik, de szükségtelen a további hevítése. Javallott minden közösségi helyiségbe, elsősorban irodákba, ügyfélterekbe, várótermekbe, könyvtárakba és olyan helyiségekbe, ahol az emberek előszeretettel adakoznak influenzavírus- és egyéb kórokozó készletükből. Kiváló és javasolt szülészeten, otthon a baba szobájában, legyengült immunrendszerű és így veszélyeztetett betegek valamint légúti panaszokkal küzdők életének megkönnyítésére és mindenkinek, akinek fontos a belélegezendő levegő tisztasága! Az egyes típusok ezüst, fekete vagy fehér burkolata esztétikusan illeszthető be a szoba enteriőrbe.

Polc alá tenni vagy 10 köbméternél kisebb légterű helyiségben üzemeltetni viszont a gyártó által nem ajánlott.

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást. Az Airfree nem szavatolja azt, hogy a lakóhelyiség légterében lévő valamennyi vírust elpusztítja, mielőtt azok belélegzésre kerülnének.

Mai állapot szerint a 100% portugál tulajdonú Airfree vállalat több, mint 60 országban van jelen Európa Észak- és Dél-Amerika valamint Ázsia államaiban. Otthonokba, kórházakba, iskolákba, szállodákba, múzeumokba és állatkerti madárházakba csakúgy, mint történelmi épületekbe hoz el minőségi levegőt. Levegőtisztító készülékeink bizonyított hatékonysággal javítják a világ lakosainak az életminőségét.