KIEGÉSZÍTŐK

A híres Hyperice termékek kiegészítői.

Küldetésük egyszerű – segíteni mindenkinek a Földön, hogy könnyebben mozogjon, jobban éljen. Legyen szó élsportolóról vagy olyan egyéniségről, aki egyszerűen csak megoldásokat keres a mindennapi élet hatásai elleni küzdelemre, innovatív termékeik segítik az ember legjobb verziójának feltárásában. Így mindig a játék élén lehet, függetlenül attól, hogy milyen játékról van szó.

2011-ben alapított innovatív gyártója a világ legjobb sportolói és fogyasztói használták a világ több mint 60 országában. Olyan márkát építettek fel, amely segített meghatározni egy egész kategóriát, és jó helyzetben van ahhoz, hogy hosszú éveken át továbbvigye a teret. 2021-ben a Fast Company a világ egyik leginnovatívabb vállalataként ismert el bennünket.

„A Hyperice-nél az elmúlt tíz évben fáradhatatlanul dolgoztunk az innováció határainak feszegetése érdekében, hogy segíthessünk mindenhol jobban kiszolgálni a sportolókat – lehetővé téve Önnek, hogy a kívánt módon haladjon, amikor csak akar.” – Anthony Katz, alapító


8termék 18
8termék 18
Szűrés
Márka
Kollekció
Szín