RÓLUNK MONDTÁK

Zsolt | Garanciális ügyem volt velük, egy nem is náluk vásárolt termékkel. Gyors, lényegretörő reakció, kommunikáció, stabil ügyéntézés. Mikor elkészült a készülék, képesek voltak felhívni azért, hogy a válaszcímre jöhet-e a csomag, megoldott-e a zökkenőmentes csomagátvétel, vagy inkább küldjék máshova. A termék meghibásodásának lehetséges okára, annak elhárítására 100%-osan kimerítő szakmai választ kaptam. Én teljesen elégedett vagyok velük. Nagyon sok internetes rendeléssel van dolgom, de ennyire zsírzottan nagyon ritkán mennek a dolgok... Csak azért 5 csillag, mert 6-ot nem lehet adni. Még nem vásároltam náluk, de ezen változtatok.

Róbert | A termékeket tekintve rendkívül széleskörű a paletta .Szakmai tanácsadásban élen járnak és őszinte véleményt adnak. Érdemes Tőlük érdeklődni a vásárolni kívánt termék után. Nagyon meg vagyok Velük elégedve (Jó csapat !!!)

TamásNagyon gyors volt a kiszállítás. A csomagolás nagyon gondos volt.

RóbertRugalmasak, remek kiszolgálás, korrekt, tájékoztatás, csak ajánlani tudom. Külön köszönet a hölgynek aki telefonon egyeztetett velem.! Biztos vásárlok még náluk.

PéterAz igen magas szinvonalat képviselő hifi berendezések mellett itt található az iRobot áruház is. Robot porszívók és feltörlő gépek. Nagyon kedves, segítőkész szakemberek. Az 5 csillag a minimum