IPL SZŐRTELENÍTŐK

ULIKE luxus szőrtelenítő gépek

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítésben addig résztvevő legjobb szakembereket a legjobb mérnököket így nyugodt szívvel hívhatjuk a szőrtelenítési technológia világának úttörőjének, hiszen formabontó termékeivel az innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségével megváltoztatja a szépségápolásról alkotott képünket.

Több mint 3 millió darab termék értékesítése 17 országban világszerte, eltökélt szándékuk, hogy világszerte megoldják a nők és férfiak szőrtelenítési problémáit. Hisznek abban, hogy mindenkinek el kell tudnia távolítani a nem kívánt szőrzetét, ahol és amikor csak akarja. Ezért fejlesztették ki a hordozható, professzionális és valóban fájdalommentes lézeres szőrtelenítő eszközöket, amelyek célja, hogy szalonminőségű élményt nyújtsanak otthona kényelmében.

A kutatás és fejlesztés áll a középpontban, éves nyereségük legalább 30%-át a szőrtelenítési technológia fejlesztésébe fektetik. Például a legújabb innovatív Sapphire Ice-Cooling szabadalmaztatott technológiájuk egy háromszoros hőmérséklet-szabályozású hűtőrendszer, amelyet úgy terveztek, hogy jelentősen csökkentse a fájdalmat és csökkentse a gyakori mellékhatásokat. Készülékeik mindössze 3-6 héten belül garantálják az eredményt, szemben a 8 hetes ipari szabvánnyal, így az Ulike biztonságos, kényelmes és hatékony szőrtelenítési választás.
Az Ulike célja a szőrtelenítés alatti és utáni problémák megoldása, hogy ügyfeleik saját otthonukban végezhessék el szőrtelenítésüket, ne csak a szépségszalonokban, az összköltésg csökkentése mellett.

A Rose sorozat az Ulike termékek 5. generációja. A kutatás-fejlesztésbe és az offline terméktesztelésbe való kiterjedt beruházások révén folyamatosan fejlesztik a terméktervezést, és minden frissítéssel javítják a fogyasztók élményét. A prototípustól, ahol csak szőrtelenítést lehetett végrehajtani, a 2. generációig, amely csökkentette a bőr felmelegedését, a 4. generációig, amely mentes a bőr fájdalmától az Ice-Cooling technológiával, a Rose sorozat 6. generációja innovatív kombinációja minden erőfeszítésüknek a kezdetektől fogva. Technológiájuk folyamatos fejlődésével az Ulike terméke lehetővé teszi a szépségszalon-minőségű szőrtelenítést nők és férfiak számára, saját otthonukban.


5termék 15
5termék 15
Szűrés
Márka
Kollekció
Szín