ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
179 990 Ft 
159 990 Ft

ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő

ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő
ULIKE Rose luxus IPL szőrtelenítő

Használd az ULIKE Rose IPL szőrtelenítő eszközt szinte bárhol, hogy hosszú időre megszabadulj a nem kívánt szőrszálaktól, beleértve a bajuszt, hónaljat, lábakat, bikinivonalat és szinte az egész testet. A készülék egyedülálló módon vörös fényterápiát is használ, ami javítja a fakó bőrt, aktiválja a kollagén termelést, ezáltal segít eltűntetni a ráncokat, friss, üde, fiatalabb bőrt eredményez.

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.29
Rendelhető
11
179 990 Ft 
159 990 Ft
Kezdete: 2023.08.07   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 11
Megtakarítás 20 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,4 kg
Bruttó súly
1,9 kg
Magasság
16 cm
Szélesség
26 cm
Mélység
16 cm
Márka
ULIKE
Kollekció
Rose
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
ULI-UI05
Tömeg
1,9 kg/db
Jellemzők

Ismerd meg a világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, a Rose 2in1 IPL otthoni szőrtelenítő, bőrfiatalító készülékét, mely korlátlan villanással, extrém erősséggel 21 J, erősség miatti speciális Sapphire hűtéssel, Ultragyors 0,8 másodperc/villantássokkal, FDA minősítéssel, elegendő 3 intenzitási szinttel, páratlan egyedi megjelenéssel és ehhez tartozó csomagolással rendelkezik. Ha szereted a luxus termékek magas minőségét elérhető áron akkor az ULIKE ROSE a Te készüléked! A piacon lévő IPL és Lézeres modellektől teljesen eltérő technológiai, kezelési és megjelenési újdonságokkal rendelkező ULIKE újragondolta az otthoni szőrtelenítés világát! Gátold meg a nem kívánt szőr növekedését és vedd fel a harcot a ráncok ellen egyetlen készülék segítségével! Az új, 5. generációs ULIKE Rose készülék nem csak egy IPL gép, hanem bőrfiatalító üzemmóddal is rendelkezik, amely vörös fényterápiát alkalmaz az öregedés jeleinek meggátolására. Használd a készüléket, hogy eltűntesd a ráncokat, fokozd a kollagéntermelést, tedd szőrtelenné és ragyogóvá bőrödet.

Ulike Rose 2in1 luxus IPL szőrtelenítő gép, bőrfiatalító: Üdvözlünk az ULIKE-nál, az otthoni szépségápolási eszközök vezető ellátójánál, akik 2013 óta több mint 3 millió terméket értékesítettek 17 országban világszerte. Célunk az, hogy megoldást nyújtsunk a nők szőrtelenítési problémáira ezért hoztuk létre a hordozható, professzionális és fájdalommentes IPL szőrtelenítő eszközöket, amelyek otthonod intimitásában szalonminőségű élményt nyújtanak. Kutatás és fejlesztés áll a középpontunkban, legújabb innovációnk, az ULTRA Sapphire Ice-Cooling szabadalmaztatott technológiánk, egy háromszoros hőmérséklet-szabályozással rendelkező hűtőrendszer, amely jelentősen csökkenti a fájdalmat és a gyakori mellékhatásokat. Készülékeink garantáltan eredményt hoznak mindössze 3-6 hét alatt, így az ULIKE biztonságos, kényelmes és hatékony választás a szőrtelenítés terén.

Használd az ULIKE Rose IPL szőrtelenítő eszközt szinte bárhol, hogy hosszú időre megszabadulj a nem kívánt szőrszálaktól, beleértve a bajuszt, hónaljat, lábakat, bikinivonalat és szinte az egész testet. A készülék egyedülálló módon vörös fényterápiát is használ, ami javítja a fakó bőrt, aktiválja a kollagén termelést, ezáltal segít eltűntetni a ráncokat, friss, üde, fiatalabb bőrt eredményez. Az ULIKE Rose IPL szőrtelenítőt az érzékenyebb bőrűek is biztonságosan, fájdalom nélkül használhatják egész testükön, beleértve az érzékenyebb területeket is, köszönhetően a 3 intenzitási szintnek. A maximális eredményekért különböző testrészeken különböző intenzitást kell alkalmazni. A makacsabb területektől kezdve egészen az érzékenyebb területekig hatékonyan használható.

 

Az ULIKE Rose szőrtelenítő készülék IPL, azaz villanófényes technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újabb szőrszálak növekedését.

Ahhoz, hogy az IPL szőrtelenítés megfelelően eredményes legyen, kontrasztnak kell lennie a bőrtónus és a szőrszín között. Mivel az IPL fényt a melanin elnyeli és hő keletkezik, a szőrtüsző elpusztulhat, ami hosszú távú szőrtelenítést eredményez.

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudod, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

A legjobb az IPL-es kezelésekben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzed a kezeléseket.

Abszolút fájdalommentes használat: ice-cooling hűtő funkció a zafír üvegnek köszönhetően. Teljesen hűtött felület a bőr védelméért! Az ULIKE a bőr védelmének érdekében klinikailag minősített, szabadalmaztatott zafír ice-cooling technológiát alkalmaz, ezáltal a hőmérséklet 70 Celsius-ról 10 Celsius-ra csökken a bőrrel való érintkezés helyén. A kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

 

 

Három kezelési mód:

Folyamatos villanófényes kezelési mód: használata közben tartsd lenyomva a készülék közepén található hosszúkás gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Koncentrált villanófényes kezelési mód: nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a középen található gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.

Vörös fényterápiás mód: a vörös fényterápiás módot a készülék közepén található kör alakú gomb rövid megnyomásával tudod ki/bekapcsolni. A vörös fényt használhatod önmagában is és a szőrtelenítés közben is. Az ULIKE Rose készülék 8 darab orvosi minősítésű lámpának köszönhetően fényterápiát alkalmaz a finom vonalak kisimítására, a bőr ragyogásának fokozására és a kollagéntermelés serkentésére. Használd a bőrfiatalító módot az öregedési problémák kezelésére is. A hosszú vörösfényhullám kisimítja a bőrt, láthatóan javítva a finom vonalak és ráncok megjelenését.

 

3 intenzitási mód:

Kíméletes: alkalmas az érzékenyebb területekre Pl: ajkak, bikini vonal

Test: kezek, lábak, hónalj, az egész testen biztonságosan használható, erősebb szőrzettel rendelkezők számára

Erőteljes: vastag és erős szőrrel rendelkező területek

 

Biztonságos és eredményes szőrtelenítés a legtöbb bőr-és szőrszínre

A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra megmutatja, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék. Kérjük, használat előtt ellenőrizd le, hogy az alábbi táblázat szerint a bőr- és szőrtónusod alkalmas-e az IPL szőrtelenítő kezelésre.

 

Az ULIKE Rose szőrtelenítő használata:

 1. lépés: Borotváld le a szőrszálakat és tisztítsd meg a kezelendő területet.
  2. lépés: Csatlakoztasd a tápkábelt, és kapcsold be az ULIKE Rose készüléket, az oldalán található be/kikapcsoló gombbal.
  3. lépés: Állítsd be az intenzitási szintet a be/kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával.
  4. lépés: Viselj védőszemüveget a szemed védelme érdekében.
  5. lépés: Tedd a kezelőfejet közvetlenül a bőrre, és az érzékelő kigyullad, jelezve, hogy készen áll a munkára.
  6. lépés: Nyomd meg a termék közepén hosszan elhelyezkedő gombot a villantás megkezdéséhez.
  7. lépés: Az ULIKE készülék kikapcsolásához nyomd meg a be/kikapcsoló gombot 1-2 másodpercig.Milyen rendszerességgel használjam az ULIKE Rose készüléket?

Látható eredmények 5 hét alatt, amennyiben megfelelő rendszerességgel kezelsz a készülékkel: a szőrszálak vékonyabbak lesznek, növekedésük lelassul. Első 1-2 héten heti 3 alkalom, látható szőr csökkenés és lassabb növekedés. 3-5. héten heti 2 alkalom, a szőrszálak fokozatosan elvékonyodnak. 5 hét után havi 1-2 alkalom, az állandó hatásért.

Műszaki adatok

Extra erős: 21J Intenzív pulzáló fény (IPL) készülék – tartósabb, mint más szőrtelenítési módszerek
Csupán 3 teljesítménybeállítás az egész test kezelésére
Öregedésgátló fényterápiás mód
A sapphire hűtőrendszer a valóban fájdalom mentes kezelésekért
Két kezelési mód a pontos vagy gyors kezelésekhez
Rendhagyó kezelési módszer: heti 3x, 4-6 héten belüli eredmény érdekében
Extravagáns kivitelezés, bőr tároló táska

Fájdalommentes használat, sapphire ice-cooling hűtő funkció
Könnyedén sima bőr a fejtől a lábujjakig
Gyors 0,8mp/villantás
Korlátlan villanás
Szinte minden bőr és szőrtípusra
Extra erős 21J erősség
3 intenzitási szint
FDA minősítés
3 üzemmód: koncentrált, csúsztatásos és vörös fényterápiás bőrfiatalítás
Kezelőszemüveggel+ borotva tartozékok
Látható eredmények 5 hét alatt
Extarvagáns bőr tároló táskával, vállpánttal

Csomagolás tartalma

1 db ULIKE Rose készülék
1 db kezelőszemüveg
1 db borotva
1 db elegáns tároló táska
1 db adapter
1 db magyar nyelvű használati útmutató

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek