IROBOT HOME APPLIKÁCIÓ

Az iRobot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető. Egyszerűen csak töltsd le az applikációt, érintsd meg a CLEAN gombot, és a robotod máris dolgozni kezd. Te pedig használd pihenésre a takarításra szánt idődet!

 

                

 

 

 

Mely termékekhez használható az iRobot HOME applikáció?

Roomba 900-as sorozat
Roomba e sorozat
Roomba s sorozat
Roomba i sorozat
Roomba j sorozat
Roomba Combo
Braava jet m6 feltörlő robot

Mire használható az alkalmazás?

 

Robot elnevezése
Az iRobot HOME alkalmazáson keresztül elnevezheti a legújabb házi "kiskedvencét", így is személyesebbé téve a kapcsolatot.

Több robot csatlakoztatása
Bármikor hozzáadhat egy új robotot, pl Braava jet m6 felmosó robotot a használatban lévő robot listához. Nevezze el mindet, kreatívan, egyedien.

CLEAN gomb
Bármikor, bárhonnan elindítható a takarítás. Távolról, munkahelyről, kirándulásról vagy nyaralásról hazafelé, és így tiszta lakásra érkezik haza. Csak érintse meg a CLEAN gombot a telefonján.

Értesítések kezelése
Az iRobot HOME alkalmazás figyelmezteti Önt, ha a portartály megtelt vagy a robot tisztítókeféje vagy egyéb alkatrésze tisztításra szorul. Az applikáció arra is instrukciókat küld, hogy hogyan végezze el ezt a műveletet.

Takarítás programozása
Az alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatja, hogy mikor és hol szeretne takarítást indítani a hét bármely napján és időszakában.

Leggyakoribb problémák, hibák
Az iRobot HOME applikáció küld Önnek üzenetet, ha bármi meghibásodást, elakadást észlel.

Takarítástörténet
Az alkalmazás eltárolja a korábbi takarításokat, azok jellemzőit.

 

Az alábbi termékekkel használható az alkalmazás:

8

Az iRobot csúcsmodellje.

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek melletti és a bútorok körüli területeket. Az intelligens Imprint™ Technology feltérképezés, a vSLAM® (visual Simultaneous Localization and Mapping) technológia, valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletes navigálással tisztít meg minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri a szőnyegek felszínét, és a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a szívóteljesítményt azok felületén.

Ajánlott terület:
174 m²
Raktáron
599 990 Ft 
549 990 Ft
Kezdete: 2023.05.24 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Ajánlott terület:
185 m²
Rendelhető
249 990 Ft

Az új Braava jet® m6 feltörlő robotban a legújabb tecnológia fejlesztések megtalálhatóak: a szabadalmaztatott iAdapt 3.0 navigáció, precíziós spriccelőfej, és a felmosás közbeni töltés, ha szükség van rá. Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően pedig kommunikál az iRobot "i" és "s" és "900"-as sorozatú robotporszívóival: ez azt jelenti, ha a porszívózás befejeződött, elindulhat a feltörlő a lakásban. Így a teljes takarítást a robotok egymással szinkronban tudják végezni.

Ajánlott terület:
92 m²
Rendelhető
279 990 Ft

Roomba Combo 2in1 okos porszívó és feltörlő robot
iRobot HOME alkalmazásról indítható takarítás, V alakú nagyteljesítményű takarítókefék, oldalkefék a még tökéletesebb szegély és sarok takarításhoz. Három feltörlési módnak köszönhetően tisztává varázsolja a kemény padlót. Elérhető áron, tökéletesen tiszta padló minden nap.

A Combo R113 és Combo R111 között a hozzá csomagolt kiegészítők tartalmában van különbség.

Ajánlott terület:
60 m²
Rendelhető
129 990 Ft

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Az iRobot új technológiája, a portartály automatikus ürítése a szennyeződésgyűjtővel. Így a Roomba i7+ nagyobb méretű tereket is képes kitakarítani.

Ajánlott terület:
185 m²
Raktáron
349 990 Ft
38

Roomba i3+ okos robotporszívó leveszi a válláról a takarítás terhét akár hónapokra, a Clean Base, automatikus szennyeződésgyűjtőnek köszönhetően. A felgyülemlett koszt, piszkot AllergenLock porzsákba üríti az állomás zárt rendszerén belül. Intelligensen felderíti minden egyes takarításnál a tisztítandó területet a giroszkópos navigációnak köszönhetően. Az Imprint Link funkciónak köszönhetően együttműködik a Braava jet m6 felmosóval.

Ajánlott terület:
185 m²
Raktáron
269 990 Ft 
167 990 Ft
Kezdete: 2023.04.05 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

iRobot Roomba j7 prémium okos porszívó robot kapható nálunk is! Forradalmian új Precision Vision navigációs rendszer kikerüli az útjában lévő akadályokat úgy mint kábelek és kisállatok piszka. Tökéletes robotporszívó házi kiskedvencek mellé is.

Ajánlott terület:
185 m²
Raktáron
299 990 Ft
12

iRobot Roomba j7+ prémium okos porszívó robot automatikus portartály ürítéssel kapható nálunk is! Forradalmian új Precision Vision navigációs rendszer kikerüli az útjában lévő akadályokat úgy mint kábelek és kisállatok piszka. Tökéletes robotporszívó házi kiskedvencek mellé is.

Ajánlott terület:
185 m²
Raktáron
419 990 Ft 
369 990 Ft
Kezdete: 2023.05.18 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.