BLOG

TEGYÜNK EGYÜTT A FOGORVOSI RENDELŐKBEN LÉVŐ KÁROS ANYAGOK ELLEN!

BB
2022.07.22 10:16
TEGYÜNK EGYÜTT A FOGORVOSI RENDELŐKBEN LÉVŐ KÁROS ANYAGOK ELLEN!

Mindenki jár fogorvoshoz, de tudod, hogy mekkora veszélynek vagy kitéve?

Számos káros anyag, például ultraibolya fény, ionizáló röntgensugárzás, mérgező vegyi anyagok, valamint különféle kórokozó mikrobák lehetnek jelen egy fogorvosi rendelőben. Ezek komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. Pl. a mérgező nyomelemek: fogászati amalgám, higany, ezüst és ón, valamint a gyantaalapú kompozitokból, cementekből, lenyomatanyagokból és pigmentekből felszabaduló szervetlen anyagok. A fogorvosi rendelőkben jelenlévő allergén anyagok és szerves oldószer gőzök, valamint füstök is egészségügyi kockázatot jelenthetnek mind az orvos, mind pedig a beteg számára.

Kockázatértékelési vizsgálatok azt mutatják, hogy a fogorvosi személyzet más egészségügyi szakemberekhez hasonlóan nagyobb kockázatnak van kitéve a vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzéseknek. A fenti okok miatt a vizsgálatoknak a bioaeroszol részecskék kibocsátására, terjedésére és eloszlására kell összpontosítaniuk a fogorvosi rendelőkben, különös tekintettel a COVID-19 jelenlegi kitörésére, amelynek kórokozója egy rendkívül fertőző új koronavírus, a SARS-CoV-2. Éppen ezért jelenleg megfontolandó a fogorvosi rendelőkben a legmegfelelőbb biztonsági és megelőző intézkedések.

Alábbiakban különféle ötletekkel adunk tippeket, amelyek célja a fertőzés kockázatának minimalizálása.

Szellőztess, amikor csak lehet!

Nyisd ki az összes ablakot reggel, hogy alaposan kiszellőzzön az rendelő területe. Amint melegebb van kint, csukd be az ablakokat.

A megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer!

Az Airfree természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést a levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. Áttörést ért el az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest azzal, hogy a légszűrő berendezés teljesen karbantartás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos.

Az Airfree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója, levegő fertőtlenítő terméke. Az Airfree légfertőtlenítői nem igényelnek szűrő cserét vagy rendszeres karbantartást, folyamatos (0-24) üzemre alkalmasak.

 

Az iRobot Centrum szeretne hozzájárulni a fogászati rendelők védelméhez, így minden fogászat, vagy fogorvos részére 15% kedvezménnyel biztosítjuk az Airfree termékeket! Amennyiben a kedvezményt szeretnéd érvényesíteni, a vásárlásod pillanatában írd a megjegyzésbe, hogy fogorvos vagy fogászat részére vásárolsz, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Őszintén hisszük, hogy a megelőzés a legjobb megoldás!

 

NÉZZ SZÉT AIRFREE LÉGFERTŐTLENÍTŐ KÍNÁLATUNKBAN, HOGY EGYÜTT MEGÁLLÍTSUK A VÍRUSOKAT!

TOVÁBBI AIRFREE TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS CIKKEINK:

NARANCSTESZT