BLOG

PÜNKÖSDI NYITVATARTÁS

BB
2023.05.24 10:54
PÜNKÖSDI NYITVATARTÁS

Pünkösdi nyitva/zárvatartás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Pünkösd miatt a kiszállítási rend az alábbiak szerint módosul.

 

2023. május 25. 11:00 óráig leadott rendelések kiszállítása várhatóan pénteken (05.26.) történik (amennyiben a rendelésben szereplő termékek mindegyike raktáron van).

2023. május 26. 11:00 óráig leadott rendelések kiszállítása várhatóan kedden (05.30.) történik (amennyiben a rendelésben szereplő termékek mindegyike raktáron van).

2023. május 30. 11:00 óráig leadott rendelések kiszállítása várhatóan szerdán (05.31.) történik (amennyiben a rendelésben szereplő termékek mindegyike raktáron van).

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 1 468 2176-os telefonszámon, vagy az info@irobotcentrum.hu e-mail címen.

 

Kellemes pihenést kívánunk, iRobot Centrum csapata

A légszárítók két különböző eljárással - kondenzációval és adszorpcióval - működnek, amelyeket az alábbiakban részletesebben kifejtünk.

Pár szó a CyDen Limited cégről akik a SmoothSkin BARE Fit és PURE FIT modellek fejlesztői, gyártói.

Egyes szobák fantasztikusan képesek tisztítani a levegőt a szennyeződésektől. De mennyire erős ez a képességük? Megfelelnek a légtisztítók teljesítményének?

Úgy érzed, esténként hideg van, de azért a fűtést még nem szeretnéd feltekerni? Létezik megoldás! ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért.

Az ADAX fűtőtestek nem ajánlottak 3 méteres belmagasság feletti ingatlanokba. A természetes konvekció miatt a felszálló meleg akár 10-12°C hőkülönbséget okozhat a mennyezet és a padlószint között. Ez a normál üzemhez képest 30-40%-os többletfogyasztást eredményezhet.

Mehetnéked van, de még fázol a hétvégi házadban?

Az asztma egy krónikus tüdőbetegség, amely emberek millióit érinti szerte a világon. Zihálást, köhögést, mellkasi szorító érzést és légszomjat okoz.