BLOG

FELEJTSD EL A LÉGKONDICIONÁLÓT!

BB
2021.08.13 10:27
FELEJTSD EL A LÉGKONDICIONÁLÓT!

Egy forró nyári napon sokan vágynak vízpartra, hűtött koktélra és egy jó könyvre napozás közben. Sajnos a valóság más. A nyár nagy részét munkahelyen vagy otthon töltjük, ahol állandóan ér minket a nap és a forró levegő. Ha nem tudunk, vagy egyszerűen csak akarunk felszereltetni otthonra légkondicionáló, akkor az egyetlen megoldásként a ventilátor vásárlása marad.

A légkondicionálóval összehasonlítva a ventilátorok a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Kedvezőbbek az egészségre, mert a légkondicionálás szélsőséges hőmérsékleti változást teremt, így gyengítve immunitást.
  • Olcsóbbak. Egy légkondicionáló készülék lényegesebben drágább, mint egy átlagos ventilátor.
  • Könnyedén összerakható. A ventilátort általában összeszerelve árulják. A légkondicionáló felszerelése viszont csakis professzionális módon történhez és drága, mindemellett időigényes is, mert időpontot kell egyeztetni a szerelővel.
  • Áthelyezhető másik szobába. Ha például a klíma a nappaliban van, a ventilátort gond nélkül át tudjuk helyezni éjszakára a hálószobába, a klímát viszont nem.

Ismerd meg a Stalder Form legújabb 2021-es ventilátor modelljeit:

A Stadler Form ventilátorai kényelmes és hatékony módot kínálnak minden szoba hűtésére, a melegérzet megakadályozására. A Stadler Form termékkel nem csak egy elegáns ventilátort vásárolhatunk, hanem praktikus is, köszönhetően az áramló levegőnek, mellyel szinte az egész helyiségbe lehet irányítani a kellemes szellőt.