BLOG

FELEJTSD EL AZ ILLATGYERTYÁKAT, VÁLTS AROMA DIFFÚZORRA

BB
2023.02.22 11:22
FELEJTSD EL AZ ILLATGYERTYÁKAT, VÁLTS AROMA DIFFÚZORRA

A modern korszak, az újítások jobb és jobb alternatívákat hoztak létre az illat terjesztése terén.

Az illat ereje áthatja a szoba atmoszféráját, hatással van mindenki számára. Korábban a gyertyák szolgáltattak számunkra mindenféle illatot. A modern korszak, az újítások jobb és jobb alternatívákat hoztak létre az illat terjesztése terén. Az illatos illóolajokat a levegőbe szóró elektromos aroma diffúzorok váltak a legnépszerűbbekké; de hogyan is múlták felül az aroma diffúzorok a gyertyákat?

 

Ha belépünk egy kellemesen illatosított térbe, az legtöbbünkben gondtalan érzelmeket vált ki. Az illat megváltoztatja a hangulatunkat, ellazít, sőt egy konkrét emlékhez is visszahoz bennünket. Legyen a kedvenc illatod virágos, fás vagy gyümölcsös, ezek mindig egészen más magasságokba emelik a helyiség hangulatát. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor az otthoni illat csak egy mesterséges spray permetezését jelentette. Ma már számos lehetőség kínálkozik arra, hogy természetes illatokkal illatosítsuk otthonunkat, és ezek közül kettő egyértelműen az élen jár a népszerűség tekintetében – illatos gyertyák és az elektromos aroma diffúzorok.

 

A gyertyák és a diffúzorok friss, élénk illatokat varázsolnak otthonába, és minden helyiséget luxusillattal töltenek meg. De kényelem, biztonság és variálhatóság szempontjából az aroma diffúzorokhoz képest a gyertyák labdába sem rúgnak. A diffúzorokat első sorban nem kell vízbe áztatni a begyújtás után, hogy ne égjen le az egész ház... és ha már égésről beszélünk, a diffúzornak nincs nyílt lángja, így sokkal biztonságosabb mindenki számára. Az utántöltött víz és illatanyag elfogyása után a diffúzor automatikusan kikapcsol, ami nagy segítséget jelent a felhasználók számára.

Miközben a gyertyáknál elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, és már ott is a baj, a szerencsétlenség bekopogott.


A diffúzorok további előnye a már említett változatosság. Kedvedre keverheted az illatot, ahelyett, hogy ragaszkodnál az előre elkészített kombinációkhoz. Megfáztál? Próbáld ki az eukaliptuszt mentával. Szeretnél nyári hangulatot teremteni otthon? Válaszd a narancsot citromfűvel. Esetleg pihenned kell egy nehéz nap után? Próbáld ki a levendula és egy csepp fenyő jól bevált keverékét. Egyszerűen mindenki mást szeret, a megvásárolt gyertyákkal viszont nem tud kiteljesedni. Persze a gyertya pislákoló lángja hangulatos és kellemes érzés, de a luxusnak nagy ára van - elég egy váratlan szikra a tartályból, ami komoly problémát okozhat. Ráadásul itt sem maradnak el nagyon a diffúzorok, mert a legtöbb atmoszférikus háttérvilágítással rendelkezik, ahol akár kedvenc színt is kiválaszthatunk.

 

Végül, de nem utolsó sorban ott van a pénz kérdése. Egy illatgyertya, több száz vagy akár több ezer forint is lehet, miközben legfeljebb néhány tíz óráig bírja. Egy jó illóolajat ezer forint körül már vásárolhatunk, és a legkisebb üveg is tovább bírja, mint egy egész gyertya, mert minden töltelékhez csak pár csepp esszencia kell. És ha belefárad abba, hogy nap mint nap ugyanazt az illatot érezze, könnyen megváltoztathatja azt egy új illatkombináció keverésével. Pénzügyi szempontból is, ezért az aroma diffúzorba való befektetés lényegesen jobban megtérül, mint a drágább gyertyák folyamatos vásárlása.

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.

Ha a légtisztító nem is, az Airfree levegőfertőtlenítő készülék: igen!

A koronavírus-járvány körülöttünk van, és a mindennapi életünkre gyakorolt ​​hatása drámai. Sokan szeretnék tudni, hogy a légtisztító segíthet-e nekik a vírusfertőzés elkerülésében. Ebben a blogbejegyzésben összefüggéseket adunk a vírusról, a légtisztítás hatásáról, és beszélünk azokról az intézkedésekről, amelyeket meg kell tennünk a fertőzés elkerülése érdekében.