BLOG

KARL: ÚJ TERMÉKEK A STARDLER FORMTÓL

BB
2022.10.13 10:54
KARL: ÚJ TERMÉKEK A STARDLER FORMTÓL

Van valami a levegőben: jön a párásítók új generációja!

Stadler Form KARL - a szuper teljesítményű párásító

Van valami a levegőben: jön a párásítók új generációja!

Akár otthonában, akár az irodában, a hideg évszakban a fűtés miatt nagyon gyorsan kiszárad a levegő. A párásítók segíthetnek, biztosítják az ideális páratartalmat és a jobb közérzetet. A Stadler Form a szobai klímaberendezések dizájnmárkája, amely 2022. október 10-én piacra dobta a légnedvesítők új generációját. A Karl és a Karl Big két energiahatékony modell, amelyek erős teljesítményüknek, elegáns dizájnjuknak és modern textil burkolatuknak köszönhetően kiemelkednek a többi készülék közül.

A Stadler Form Matti Walker tervezővel együttműködve kifejlesztett egy új párologtató generációt, amely nemcsak minden műszaki követelményt felülmúl, hanem antracit színű textil burkolatával időtlen szemet gyönyörködtető, és ideálisan beilleszthető az egyedi helyiség hangulatába.

A fűtött beltéri helyiségekben gyakran túl száraz a levegő. Egyesek könnyező szemmel, torokfájással reagálnak, sőt fejfájástól vagy alvászavartól szenvednek. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az otthoni páratartalmat. Ha a hideg évszakban a relatív páratartalom 40% alatt van, akkor egy párásító segít elérni a helyiség optimális páratartalmát nappal és éjszaka.

A Karl modell kompakt, 4,6 literes víztartállyal és nagy párásító kapacitással rendelkezik, akár 100 m2-es nagy helyiségekhez. A hálószobában és a nappaliban könnyen beilleszthető a meglévő lakókörnyezetbe. A nagy teljesítményű Karl Big 11 literes víztartályával pillanatok alatt párásítja a helyiségeket akár 150 m2-ig használható.

Automatikus üzemmódban a Karl és a Karl Big egymástól függetlenül választja ki a megfelelő párásítási szintet. Ezzel a helyiségben a kívánt páratartalom gyorsan és kis energiafelhasználással érhető el és tartható fenn. Az innovatív felépítés lehetővé teszi a párásító kompakt méretét. A gazdaságos egyenáramú motorral együtt a hatékony kialakítás alacsony energiafogyasztást eredményez. A készülékek automatikusan kikapcsolnak, amint a víztartályok kiürülnek. Ezenkívül a levegő párásítására szolgáló szűrők növényi és textilszálakból készülnek.

A Karl és Karl Big WiFi berendezése biztosítja, hogy minden funkció okostelefonos alkalmazáson keresztül vezérelhető, a páratartalom pedig bárhonnan, bármikor ellenőrizhető legyen. A csuklós nyílás, amely működés közben felülről tölti fel a vizet, rendkívül praktikus az ügyfelek számára. Ezen kívül a LED-funkciós lámpák éjszaka tompíthatók vagy teljesen lekapcsolhatók, hogy Ön zavartalanul aludhasson.

Pár szó Matti Walker-től a tervezőtől
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."