BLOG

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJÁT

BB
2021.10.01 07:01
ÜNNEPELJÜK EGYÜTT AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJÁT

Az állatok világnapját minden évben, október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja.

Ha kisállatot tartasz, és inkább vele töltenél minden szabadidődet, akkor Neked találták az iRobot 976-os robotot! A termék segítséget nyújt a benti háziállat tisztán tartásában.

 

IROBOT ROOMBA 976 akcióban!

Kettős takarítási módban beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.

 

A tökéletesen felszerelt Roomba 976-as robotporszívó segít abban, hogy megszabaduljon a mindennapi portól és szennyeződésektől otthonában. A precíziós iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással, valamint a háromfokozatú AeroForce tisztítórendszer biztosítja a tökéletes takarítást, akár 185 m² felületen is. A Roomba 976 az iRobot fejlett iAdapt 2 kamerás navigációjával szobáról szobára teremt tisztaságot. Ha lemerül, visszatér a dokkoló állomásra, majd feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol abba hagyta, így nagy alapterületű otthonok sem jelentenek neki gondot. Az iRobot HOME alkalmazás segítségével (IOS, Android rendszereken) a hét minden napjára előre prgramozható, a munka végén pedig jelentést és térképet küld az elvégezett munkáról. Az alkalmazásból akár otthonodtól távolról is elindíthatod vagy megállíthatod a Roomba 976 robot porszívót.

 

Okos
Fennakadás nélkül navigál az egész lakószinten, s ha kell, újra tölti az akkumulátorát és dolgozik, amíg el nem végzi a teljes munkát.

Egyszerű használat
Tisztaság egy gombnyomásra (CLEAN gomb).
Az iRobot HOME alkalmazással távolról is elindítható.

Nagvigációs rendszer
Az iAdapt® 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással (beépített kamerával) segít, hogy a Roomba fennakadások nélkül, hatékonyan navigálhasson, eligazodjon akár egy teljes lakásszinten, és szükség esetén újra töltse magát, amíg be nem fejezi a munkát. Tökéletes takarítást biztosít az egyszobás kislakásokban csakúgy, mint a nagy házakban. Az iAdapt 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba 976 megjegyzi az útvonalát, felismeri a bútorokat, akadályokat és átmegy a másik szobába is. Addig dolgozik, míg tökéletes munkát nem végzett.

Újratöltés és folytatás
Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újra tölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

Imprint™ kapcsolódási funkció
A Roomba 976 képes kommunikálni a Braava jet m6 feltörlő robottal. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 feltörlő robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen. Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

Elakadásmentesítő funkció
Az iRobot felszerelte a robotporszívóit elakadásmentesítő funkcióval, így amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig, amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

Nem esik le a lépcsőről
A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha “nem érez biztonságos talajt a lába alatt” és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba 976 megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol érzi a talajt a kerekei alatt.

Nagy kapacitású AeroForce portartály
AeroForce szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

iRobot HOME alkalmazás
Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 976 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a "CLEAN" gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot. Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzió) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók
Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra.
Kétszeres takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.
Fal mellett és szegélyek mentén történő takarítás: a még tökéletesebb tisztaság elérése érdekében a robot kitakarít a falak, szegélyek mentén és bútorok körül és alatt is.
Takarítás befejezése, ha a portartály megtelt: ha a portartály megtelt, akkor választhatja azt a funkciót, hogy a robot befejezze a takarítást és csak akkor folytassa, ha a tartály kiürítésre került. Ezután csak érintse meg a CLEAN gombot és a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk
A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.
Akkumulátor töltöttségi szint: bármikor ellenőrizhető a robot aktuális töltöttségi állapota.

Energiatakarékos, készenléti üzemmód és beállítása: a hosszabb idejű inaktív időszakra, pl. nyaralás. A robot legyen a töltőállomásra helyezve és tartsuk lenyomva kb. 15 másodpercig (hangjelzésig) a SPOT gombot. Ezután csak akkumulátor töltés történik és a programozott takarítások, ill. az iRobot Home kapcsolat felfüggesztésre kerül. Energiatakarékos üzemmódból való kilépéshez a CLEAN gomb megnyomására a robot felébred, majd újra a CLEAN gomb megnyomására takarítás indul, s kb. 1 perc után visszatér a normál fogyasztású állapot.