BLOG

Légy biztonságban! Szerezz be Airfree légfertőtlenítőt 23% kedvezménnyel október 23-ig!

LA
2023.10.04 12:20
Légy biztonságban! Szerezz be Airfree légfertőtlenítőt 23% kedvezménnyel október 23-ig!

Az Airfree most töltötte be a 18. születésnapját, mely jeles alkalomból a gyártó 18% kedvezményt biztosít az alábbi termékek árából. A myRobot Kft., mint hazai forgalmazó ezt megtoldja még 5% kedvezménnyel!

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999%-kal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99% hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa. 

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást. Az Airfree nem szavatolja azt, hogy a lakóhelyiség légterében lévő valamennyi vírust elpusztítja, mielőtt azok belélegzésre kerülnének.

Mai állapot szerint a 100% portugál tulajdonú Airfree vállalat több, mint 60 országban van jelen Európa Észak- és Dél-Amerika valamint Ázsia államaiban. Otthonokba, kórházakba, iskolákba, szállodákba, múzeumokba és állatkerti madárházakba csakúgy, mint történelmi épületekbe hoz el minőségi levegőt. Levegőtisztító készülékeink bizonyított hatékonysággal javítják a világ lakosainak az életminőségét.

 

29

Hangtalanul semlegesíti a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok). Emellett, működése folytán a légtér ózontartalmát 25%-kal csökkenti.
Választható színű éjszakai világítás, beállítható fényerővel, folyamatos színváltással vagy választott fix színnel. Ideális választás gyerekszobába, hálószobába.

Javasolt maximális alapterület: 16 négyzetméter

Teljesítmény:
33 W
Ajánlott terület:
16 m²
Raktáron
55 990 Ft 
39 990 Ft
Kezdete: 2023.12.10 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
30

A szagtalanító kapszulák az Airfree DUO és P150+ modell kiegészítő elemei.

A termék ajánlott csere ideje 2-6 hónap közötti, mely nagyban függ a használat mértékétől, a szagok mennyiségétől.

Raktáron
19 990 Ft 
13 990 Ft
Kezdete: 2023.12.10 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.