BLOG

AIRFREE: TERMÉSZETES MEGOLDÁS A SZENNYEZETT LEVEGŐ ELLEN

BB
2020.08.28 07:40
AIRFREE: TERMÉSZETES MEGOLDÁS A SZENNYEZETT LEVEGŐ ELLEN

A tanulmányok azt mutatják, hogy minden házban van egy meghatározott számú és típusú baktérium, ami ugyanolyan egyedi, mint például az ujjlenyomat vagy aláírás. Sok esetben a beltéri levegő károsabb lehet az egészségre, mint a nagyvárosi levegő. De mi van akkor, ha valaki allergiás?

Az allergiások számára egy szellős, augusztusi napon az ablaknyitás komoly megterhelést jelenthet a pollenek mennyiségének tekintetében. De jó hír! Van megoldás!
Airfree®: természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen.
Termékek megtekintéséhez kattints ide. (link: https://irobotcentrum.hu/airfree)
A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészséges és boldogságához. A testünkbe
befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. Fontos kiemelnünk, hogy a külvilág
levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa az ember szervezetére káros, idegen anyagok
koncentrációja.

Az Airfree megtisztítja otthonod levegőjét

Az Airfree® természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést az otthoni levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. A 200°C hőfokú kerámiamagon áthaladó légszennyező anyagok (baktériumok, vírusok, penészgomba spórák, szerves allergiakeltő anyagok, mikroorganizmusok) 99,99%-át elpusztítja a TSS technológia, termodinamikus sterilizációs rendszer segítségével. Eredményként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja a termék kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. Halk, hatékony és környezetbarát technológia, mely még a levegő ózontartalmát is csökkenti. 

Az Airfree® tökéletesen tiszta levegőt biztosít az otthonában vagy az irodában és segít megelőzni az asztmát és egyéb allergiákat. Javítja az egészségi állapotot, és érezhető javulást jelent az életminőségében egy ilyen termék a nappaliban vagy a hálószobában.

Az Airfree működésFellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Nem kell szűrőt vásárolni hozzá pár havonta több tízezrekért. Hangtalanul öli meg a baktériumokat, vírusokat, mindemellett esztétikus kiegészítője lehet a lakásnak.

Az iRobot Centrum Csapatának két kedvenc Airfree terméke:
Airfree Lotus Fehér légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék 
Airfree Tulip 80 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék