BLOG

KAMPÁNNYAL AZ EGÉSZSÉGES LEVEGŐÉRT

BB
2022.06.07 10:24
KAMPÁNNYAL AZ EGÉSZSÉGES LEVEGŐÉRT

Sok idősotthon lakója érzékeny a légszennyező anyagok hatásaira, az idősotthonok mégsincsenek felkészülve erre.

Az idősotthonok lakói általában idejük túlnyomó részét zárt térben töltik, ahol hosszú ideig ki vannak téve allergéneknek, vírusoknak és baktériumoknak.

A Scotts Medical Center már az Airfree légsterilizáló segítségével tisztítja a levegőt, ezzel is védve a lakóit. Előcsarnokában egy táblát is helyezett el, amely a szobalevegő sterilizálásáról tájékoztatja az oda látogatókat.

Mivel a magyarországi idősotthonokban, egészségügyi központokban ilyen táblával még nem találkozhatunk, a myRobot Kft. célkitűzéseként kampányt indít ezen intézmények lakóinak védelme érdekében. Cégünk célja, hogy hasonlóan a szingapúri egészségügyi központhoz, a magyar embereket is szeretnénk tisztított, jó levegővel ellátni.

A myRobot Kft. 2020-ban kezdett először ehhez hasonló kampányba. Akkor az óvodákat támogattuk, mivel a 2020-as vírusos időszakban ők voltak a legjobban kitéve a világjárványnak. Az óvodákban a gyermekek többnyire nem viselnek maszkot, miközben napjuk nagy részét zárt térben töltik. Ezzel könnyen átadhatták az akár tünetmentes vírust is. 2021-ben további iskolákat, óvodákat és bölcsödéket támogattunk.

Hasonlóan a korábbi évekhez, idén az idősek otthonára fektetünk nagyobb hangsúlyt, mivel az idősotthonok lakói általában idejük túlnyomó részét zárt térben töltik, ahol hosszú ideig ki vannak téve allergéneknek, vírusoknak és baktériumoknak.

Kampányunk célja, hogy Airfree levegő sterilizáló termékekkel, kedvezményes átadói árral támogassuk az érintett cégeket, ezzel az érintett cégek lakóit.
Nem minden légtisztító hatásos a pollen, vírusok, penész, poratka és a baktériumok ellen, de az AIRFREE igen!

A megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer!

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999%-kal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99% hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa.

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást. Az Airfree nem szavatolja azt, hogy a lakóhelyiség légterében lévő valamennyi vírust elpusztítja, mielőtt azok belélegzésre kerülnének.

Az Airfree többféle méretben és modellben létezik. Ezek működési elve minden típusban megegyezik. A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200°C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a légtérbe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS kerámia magvezetékein.

Az Airfree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója, levegő fertőtlenítő terméke. Az Airfree légfertőtlenítői nem igényelnek szűrő cserét vagy rendszeres karbantartást, folyamatos (0-24) üzemre alkalmasak. Az elismert, megbízható belsőhöz pedig számos díjat elnyert formatervezett külső tartozik, ami diszkrét, bármely lakberendezési stílussal jól összeférhető megjelenést biztosít.

Emellett gondoskodtak a közintézetekbe való felhasználásról is. A WM széria termékei kifejezetten kórházi-klinikai, egészségügyi- és gyermekintézményekbe, laboratóriumokba, közintézményekbe való felhasználásra kifejlesztett, ajánlott típus.

Ezek a típusok mind rozsdamentes acélból készültek, és falra szerelhetők. Könnyen eltávolítható róluk az esetleges ujjlenyomat.

Kattints a képre az Airfree termékválaszték megtekintéséhez!

 

 

 

EGY PORTUGÁL HÖLGY POZITÍV TAPASZTALATAI

Egy portugál oldalon az Airfreeval kapcsolatos pozitív tapasztalatait osztotta meg egy hölgy. Ez is mutatja, hogy az  Airfree levegő fertőtlenítők segítenek a levegő megtisztításában, mind ökológiai, gazdaságos és célszerű módon.

 

 

 

AIRFREEVEL A VILÁG KÖRÜL

Mint említettük az Airfree légfertőtlenítők immár a Scotts Medical Center egészségügyi központjában is biztonságot és jólétet nyújtanak. Szerte a világon az Airfree megtalálható, és bizonyított hatékonysággal javítják a világ lakosainak az életminőségét. Közös összefogással tegyünk így mi is, itthon, Magyarországon!

 

WHO ADATAI JAVÍTHATÓAK AZ ARIFREE LEVEGŐ TISZTÍTÓIVAL

A WHO adatai azt mutatják, hogy a világ lakosságának csaknem teljes része (egész pontosan a 99%) olyan levegőt lélegzik be, amely meghaladja a WHO irányelveinek határait.

Mai állapot szerint a 100% portugál tulajdonú Airfree vállalat több, mint 60 országban van jelen Európa Észak- és Dél-Amerika valamint Ázsia államaiban. Otthonokba, kórházakba, iskolákba, szállodákba, múzeumokba és állatkerti madárházakba csakúgy, mint történelmi épületekbe hoz el minőségi levegőt. Levegőtisztító készülékeink bizonyított hatékonysággal javíthatják a világ lakosainak az életminőségét.

TOVÁBBI AIRFREE TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS CIKKEINK:

NARANCSTESZT