BLOG

AKCIÓBAN AZ IROBOT ROOMBA I7+

BB
2022.02.18 14:09
AKCIÓBAN AZ IROBOT ROOMBA I7+

A robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Kinek ajánljuk az iRobot Roomba i7+ készüléket?

- Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
- Neked, ha modern, felső kategóriás gépet szeretnél.
- Neked, ha nem akarsz vagy nem érsz rá sűrűn portartályt cserélni.

Miért válaszd az iRobot márkát?

Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.

Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot. Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 25 millió családnak a világon.

 

És miért pont az iRobot Roomba i7+?

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszerrel dolgozik. Emellett iAdapt® 3.0 navigációs intelligens rendszer van beleépítve, Imprint™ feltérképezéssel. A forradalmian új technológia pedig, az automatikus portartály ürítés a szennyeződésgyűjtő állomáson nagyon praktikus és kényelmes. A robot minden takarítás végén kiüríti a saját portartályát, így lényegesen kevesebbszer kell üríteni, mivel a dokkoló állomás az egyes kiürítések között akár hetekig is képes gyűjteni a szennyeződést. Az állomás belsejében egy eldobható porzsák található, akár 30 alkalomnyi ürítésre tervezve. Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője értesítést ad.

Emellett a robot beépített leesés elleni védelemmel, úgynevezett lépcsőszenzorokkal, Imprint kapcsolódási funkcióval, KEEP OUT, azaz kizárási funkciók megjelölésével is rendelkezik.

Praktikus, öblíthető AeroForce portartályának köszönhetően a robot könnyedén tisztítható.

Győződj meg róla magad, olvasd el a részletes termékismertetőt!