BLOG

GONDOLKODJ ILLATOKBAN

BB
2022.02.16 17:15
GONDOLKODJ ILLATOKBAN

"... S hirtelen megjelent az emlék..."

A Prolitec termékei segítenek. Kínálatunkban jelenleg 19 féle illatpatronból lehet választani, melyekhez egy fehér és egy fekete készülék vásárolható.

A Prolitec AirQ 160-as programozható légtérillatosító készüléke kétféle színben (fehér és fekete) kapható a szoba kialakításához megfelelően. Az illatosításhoz alkalmas, ajánlott alapterülete 54 m2. A termék programoható, vagy folyamatosan működik, vagy időzítve bizonyos alkalmakkor, vagy pedig automata üzemmódban, egy előre beprogramozott napi üzemidővel. Alkalmazásával segíti a relaxációt, enyhíti a stresszt, javítja a hangulatot s a munkavégző képességet, csökkentheti a fájdalmat és a depressziót! A termék használatához szükséges illatpatronok élettartama 30-60 nap, használattól függően.

A megfelelő illat egy leheletnyi friss levegő lehet,  és egy helyet barátságos, megnyugtató légkörré alakíthat . Ez egy márkaélmény, amellyel az emberek erőteljesen kapcsolatba lépnek.

Egységes, hipoallergén és teljes körű szolgáltatás. Amerikai székhelyű gyártócsapataink biztonságos és hatékony illatrendszereket hoznak létre a világ 83 országának kiszolgálására. Saját technológiánk és kiváló minőségű illataink gyönyörű élményeket nyújtanak minden méretű kereskedelmi környezetben.

Az emberek nem mindig látnak tisztán, de érzik az illatokat. A Prolitec segíthet a biztonság és a jó közérzet kommunikálásában.

Elérhető illatpatronjainkat a MÁRKÁINK >> PROLITEC >> LÉGTÉRILLATOSÍTÓ PARFÜM kategóriában találod.

A képekre kattintva pedig megtekintheted a színben megfelelő AirQ 160-as készülékeket.

Minél több érzékszervet vonunk be egy márka kommunikációjába, annál erősebb kötődés alakul ki az ügyfelekben. Az érzékelhető ingerek közül az illat idézi fel leginkább az emlékeket, mivel szaglásunk igen erősen kötődik a memóriánkhoz. Az illatok asszociációkat váltanak ki és tudat alatt is kötődést teremtenek, így kiválóan alkalmasak kommunikációs célú felhasználásra és márka azonosításra. Emellett az illatokkal különböző reakciókat is elérhetünk, például beindítható az éhség érzet illetve kiváltható akár az energetikus, akár a nyugodt állapot. Egy kellemes illat képes azonnal jó benyomást kelteni és ezzel barátságossá tenni egy helyiséget. Oldja a stresszt és javítja az ügyfelek, vásárlók elégedettségét, emellett az illatok kiválóan harmonizálnak színekkel, formákkal és egyedülálló módon keltik életre a teret.

Forrás: Aromamedia.HU