BLOG

KÜZDJÜNK EGYÜTT A POLLEN ELLEN!

BB
2022.03.07 14:32
KÜZDJÜNK EGYÜTT A POLLEN ELLEN!

Légtisztítóink akcióban!
Kuponkód: POLLEN22

 

 

KÜZDJÜNK EGYÜTT A POLLEN ELLEN!

LÉGTISZTÍTÓINK AKCIÓBAN!

KUPONKÓD: POLLEN22*

Ár érték arányban a legjobb választást akarod? Akkor válaszd a Stylies PEGASUS légtisztítót, melyez most 59 990 Ft-os áron megkaphatsz, és egész nagy területre felel meg, egészen pontosan 50 nm-ig! Vásárold meg egyből a szűrőt is hozzá, hogy további kedvezményhez juthass!

Spórolnál, de mégis segítségre van szükséged a virágpor ellen? Akkor pont neked való a Stadler Form ROGER légtisztító korábbi változatai. Pont ugyanazt tudja, mint az újak, csak egy korábbi fejlesztésű desginnal rendelkezik. Válaszd a bontott csomagolású, kiállított terméket, ha igazán spórolni akarsz!

Nagy területre kell a segítség? Irodába, vagy otthonra? Akkor válaszd az Airbi SPACE nagy teljesítményű légtisztítót, akár WiFi-s változatban is! Használd a POLLEN22 kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

Nem csak tisztítani kell a levegőt, hanem párásítani is? Akkor válaszd a híres Stadler Form terméket, a ROBERT légmosót. Fekete vagy ezüst színben. Használd a POLLEN22 kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

 

*A POLLEN22 kuponkód kizárólag a NEM akciós termékekre váltható be! Egy megrendelésben kizárólag egy, a drágábbik termékre érvényesíthető!

Ajánlatunk 2022. március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes! Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!