BLOG

AJÁNDÉKÖTLETEK VALENTIN NAPRA

BB
2022.02.11 13:17
AJÁNDÉKÖTLETEK VALENTIN NAPRA

Ne csak bonbonnal lepd meg szerelmedet!

Ne csak egy bonbont vegyél, vagy egy csokor rózsát, amit úgyis kidob egy hét múlva.... Vegyél olyat, ami több évig is használható marad!

Egy elegáns gyertya kinézetű aroma diffúzorral nem lehet mellé fogni. Most ajándék Stadler Form illóolajjal. Kattints a képre a termék megtekintéséhez.

Ha pedig valami másra vágysz...

Stadler Form BEN - lángoló hatással párásít és illatosít is egyben!

BEN fokozatmentesen állítható párásító intenzív illat aromaválasztékkal.  Hatékony és tiszta működéssel, ISC™ ezüst ionos fertőtlenítéssel, valamint a medencébe csepegtethető aroma olajjal illatosít is egyben.

Dőlj hátra, végy egy mély lélegzetet és lazíts. Ezt nyújtja neked a Stadler Form BEN ultrahangos párásító termék. Egy meghitt este pillanatát idézi, fényének köszönhetően, mintha a kandalló mellett töltené az idejét. 3in1, mivel egyszerre párásít, illatosít miközben kandalló hatásának borostyánsárga fényében fürdeti a kipárologtatott nedvességet. BEN légpárásító, aromadiffúzor és kandalló hatás egyben.

A készülék tartozéka az ISC™ ionos ezüstkocka, mely antibakteriális védelemet nyújt. Lehetőség van a LED kontrollfények csökkentésére ill. kikapcsolására. Automatikus kikapcsolás és kijelzés, ha a tartály üres.

2-3 csepp illóolajat közvetlenül a tálcában levő vízhez adják, így biztosítva az illatosítást. BEN extra finom ködöt hoz létre, amely ideálisan oszlik el a helyiségben, míg az Amber Light™ feltűnően valósághű lánghatást hoz létre, amely teljesen biztonságos és korommentes. Az erősség könnyen állítható a finoman pislákoló, finom illatú lángoktól a lángoló tűzig. A kivehető víztartály üzem közben újratölthető. A megvilágított vízszintjelző és a lángeffektus tompítható vagy teljesen ki is kapcsolható, hogy a pihenés jól megérdemelt pillanatait ne zavarja. BEN minden szobát a nyugalom hangulatos oázisává varázsol.

BEN
BEN

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Egyes szobák fantasztikusan képesek tisztítani a levegőt a szennyeződésektől. De mennyire erős ez a képességük? Megfelelnek a légtisztítók teljesítményének?

"... S hirtelen megjelent az emlék..."