BLOG

HOGYAN VÉDHETJÜK MEG GYERMEKÜNKET SZÜLŐKÉNT AZ ALLERGIASZEZONBAN?

BB
2021.04.26 19:30
HOGYAN VÉDHETJÜK MEG GYERMEKÜNKET SZÜLŐKÉNT AZ ALLERGIASZEZONBAN?

Hogyan is védheti meg a szülő gyermekét az allergia szezonban… avagy mit teszünk a betegségek elkerülése érdekében?

Jelenleg a fertőző, allergiás betegségek időszakának kezdetén vagyunk. A gyermekekre különös figyelmet kell fordítani ilyenkor, mivel immunológiai rendszerük még nem alakult ki teljesen. A kisgyermekek jelentősen több levegőt lélegeznek be, mint az idősebb gyermekek és a felnőttek, így hajlamosabbak a betegségekre, baktériumokra és még inkább allergiás megbetegedésekre.

Az alábbiakban felsorolt tippek betartását javasoljuk:

Mind a gyermek, mind a felnőttek naponta többször mossanak kezet. Főleg étkezés előtt. Az alkohol tartalmú kézfertőtlenítők használata nem elég. A forró vízzel való kézmosás szükséges. Ügyeljen a bő folyadékbevitelre. A víz az elsődleges folyadék az immunológiai rendszer aktiválásához. Az őszi és a téli hónapokban sokan elfelejtenek inni, ezért kell nagyon odafigyelni, hogy már gyermekkorban szokássá váljon a vízivás.
Gyermekünk orrlyukát sóoldattal is öblíthetjük, a szennyeződések eltávolítása mellett a sóoldat növeli az orrszőrök mozgását, elősegítve annak szerepét. A szervezet elsődleges védelmét nyújtja az allergének ellen. Ügyeljen gyermeke egészséges táplálkozására. Egyen sok friss gyümölcsöt és zöldséget, halat és olajos magokat. Minél több egészség becsempészése szükséges a táplálkozásba. Ez a fajta étrend olyan gyulladásgátló anyagokat szolgáltat, amelyek nagyon fontos szerepet játszik az allergia elleni küzdelemben. Válasszon kevésbé zsúfolt helyet gyermekei számára. Ebben az évszakban az emberek inkább olyan beltéri területeken tartózkodnak, ahol kevesebb a levegőáramlás, ami tökéletes környezetet teremt a betegségeknek a levegőn és a felületeken történő átterjedéséhez. Ne felejtse el kimosni a hosszú ideje nem hordott ruhadarabokat is, például átmeneti kabátokat. Különösen a takarókat. A tárolt ruhanemű tökéletes hely az atka és a penész számára. Legalább havonta szükséges ellenőrizni a gyerekszobát penészesedés elkerülése érdekében. Ha mégis penészes problémát fedez fel, tisztítsa meg mihamarabb a falakat hidrogén-peroxid-alapú fertőtlenítőszerekkel. A gyermek biztonsága érdekében helyezzen el egy Airfree terméket a szobájában, hogy megelőzze a vírusok tovább szaporodását.

Gyermekszobába javasolt Airfree termékek:

Airfree Tulip Babyair 40 Fehér légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Airfree Tulip Babyair légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Nappaliba és/vagy hálószobába javasolt Airfree termékek:

Airfree T40 Fehér légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Airfree Tulip 80 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Airfree Iris125 légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Airfree Lotus Fehér légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

Mosókonyhába, konyhába, kamrába javasolt Airfree termékek:

Airfree Fit falra akasztható légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

 

Az Airfree Tulip Babyair készülékről bővebben

Mint minden Airfree termék, ez is a szabadalmaztatott termodinamikai TSS technológiának köszönhetően hangtalanul semlegesíti meg a levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át! Működése során nem csak a pollen, állati szőr, poratka allergén, penészgomba, baktérium, vírus és illékony szervesanyagtól véd meg, de a légtér ózontartalmát is 25%-kal csökkenti. Választható színű éjszakai világítással rendelkezik, és a szoba mennyezetére csillagos égbolt kivetítésére alkalmas, háromféle válaszható színnel (kék, zöld, piros). Javasolt maximális alapterület típustól függően:16 vagy 32 m2.

Mérete: 30 cm (magasság) x 13 cm (átmérő)
Fogyasztása: 33W
Tömege: 0,7 kg

Beüzemelési javaslata hasonlóan a többi Arifree termékhez: azaz javasoljuk, hogy az Airfree készüléket az első öt napon jól szellőző helyiségben üzemelje be, hogy - mint minden fűtőszálat tartalmazó elektromos készüléknél - az itt keletkező esetleges kellemetlen szagok is eltávozhassanak.

Vásárlók írták:

„Nem találtunk negatív hatást az Airfree légtisztítók használatában, így azt tervezzük, hogy minden szobában elhelyezünk egy készüléket.”

„Gyermekem imádja a nyugtató lámpákat a szobájában, és mivel az Airfree teljesen csendes, alvás közben sem zavarja. Természetesen kikapcsolhatók a lámpák, de szerintem nagyon szórakoztató funkció!”

„Csakúgy, mint az Airfree összes légfertőtlenítője, a Tulip Babyair is karcsú és csak kis helyet foglal el a szobában.”