BLOG

ADAX DESIGN FŰTŐPANELEK A MAXIMÁLIS KÉNYELEMÉRT

BB
2020.10.06 11:57
ADAX DESIGN FŰTŐPANELEK A MAXIMÁLIS KÉNYELEMÉRT

Úgy érzed, esténként hideg van, de azért a fűtést még nem szeretnéd feltekerni? Létezik megoldás! ADAX design fűtőpanelek a maximális kényelemért.

Az ADAX azon elektromos fűtések egyik fő előnye, hogy nem igényelnek rendszeres karbantartást, éves, vagy féléves tisztítást. Megbízhatóan működnek az év bármely időszakában, hosszú-hosszú éveken át. 

Az ADAX fűtőpanelekben úgynevezett „X” profilú, bordázott hőátadók kerülnek beépítésre. Ezek százszor nagyobb felületen érintkeznek a fűtendő levegővel, egy általános elektromos konvektorral szemben.

A a norvég gyártó a termékeket túlmelegedés elleni védelemmel is ellátja. Egyes típusokban található gyermekzár és függönyvédő funkció is. Alacsony felületi hőmérséklettel (max. 65°C) rendelkeznek.

Az ADAX termékekben kiváló minőségű és pontos termosztátok dolgoznak, ami segít a hőmérséklet fenntartásában. A kívánt hőmérséklet radiátoronként, avagy szobánként azsbályozható, így biztosan csak annyi energiát használunk fel amennyit valóban szükséges.

A NEO WiFi fűtötestek okostelefonos alkalmazásból programozhatóak, így még pontosabban tudnak alkalmazkodni a valós igényekhez.  

Végül, de nem utolsó sorban díjnyertes formaterv alapján készült. Egyenesen Hareide Designmill műhelyéből, akinek portfóliójában szerepelnek Rolls-Royce jachtok, Northern lámpák, valamint elektromos Volvo autók és kamionok is.

ADAX termékeinket itt találod.