BLOG

MEHETNÉKED VAN, DE MÉG FÁZOL A HÉTVÉGI HÁZADBAN?

BB
2022.03.08 15:33
MEHETNÉKED VAN, DE MÉG FÁZOL A HÉTVÉGI HÁZADBAN?

ADAX kupon akció!
Kuponkód: ADAX22

Ha már mehetnéked van, de még fázol a hétvégi házadban, akkor vásárolj ADAX WiFi fűtőpanelt, most kuponkóddal AKCIÓSAN!

KUPONKÓD: ADAX22*

Az ADAX NEO WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal van felszerelve, ezáltal okos, korszerű, elegáns és energiatakarékos fűtőtest a 21. század emberei számára. Az ADAX NEO WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az ADAX tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába is. Kezelése kényelmes és megbízható, ahogyan azt az ADAX-tól már megszokhattuk. Az ADAX NEO WiFi-s fűtőpanelek víz elleni védelemmel vannak ellátva, az IP24-es víz elleni védelemi osztályba tartoznak.

Egy kis ízelítő a termékekből:

Ha pedig alacsony vagy színes termékeket szeretnél, mert nálatok az illik az enteriőrbe, akkor kattints az alábbi képre a termékek megtekintéséhez! A végén pedig ne felejsd el használni a kuponkódot!

*A kupon fehasználhatósága kizárólag 2022. MÁRCIUS 31-ig lehetséges! A kupon a NEM akciós termékekből 10% kedvezményre jogosít! Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!