BLOG

ROGER - FORMÁS LÉGTISZTÍTÓ A SVÁJCI STADLER FORM-TÓL

BB
2020.08.15 09:14
ROGER - FORMÁS LÉGTISZTÍTÓ A SVÁJCI STADLER FORM-TÓL

Az a legtöbb ember ideje 90%-át beltérben tölti, ahol a levegő minősége - még ha nem is tűnik fel - legalább olyan rossz, mint egy belvárosi somópontban.

A kültérhez képestképest, zárt légterében százszorosa lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Ilyen szennyeződések az illékony szerves vegyületek (pl. Formaldehid), a finom és szuszpendált por, kellemetlen szagok, de a vírusok és és baktériumok is. Az allergiásoknak pedig az zátz terekben megrekedt pollen és a poratka ürülék okozhat kellemetlenségeket.

Stadler Form Roger

Az optimálisan tisztított levegő nem csak jobb közérzetet biztosít, de segít egészségünk megőrzésében is.

A ROGER extra nagy méretű szűrője magába zárja levegőben lévő szennyező anyagokat. Ezzel a légtisztítóval újra fellélegezhetnek az allergiában szenvedők. A Dual Filter™ szűrőbetétnek köszönhetően előnyös kisgyermekes családok részére is, hiszen a Roger nagy felületű HEPA és aktív szén szűrőt használ.

A HEPA szűrő hatékonyan tisztítja a szennyező anyagokat, míg az aktív szén szűrő felveszi a harcot a rossz szagokkal.

LEVEGŐMINŐSÉG-MUTATÓ

Stadler Form ROGER megmutatja a helyiség levegőjének minőségét. Érzékelőivel folyamatosan méri a levegő minőségét. A levegőminőség-jelző segítségével pedig mutatja a levegő minőségének változásait. Színekkel kommunikál: a kék jót, narancs a közepes minőséget, a piros pedig a rosszat jelenti. Intelligens módjának köszönhetően automatikusan beállítja a tisztítási teljesítményt.

ELŐSZŰRŐ, MINT HATÉKONYSÁGNÖVELŐ

Az előszűrő eltávolítja a levegőből a durva porrészecskéket és szennyeződéseket. Ez megvédi a következő szűrőt a súlyos szennyeződésektől, ezáltal optimalizálva annak működését.

DUAL FILTER™ TECHNOLÓGIA

ROGER szívében a Stadler Form a Dual Filter™ van jelen, amelyet a német Freudenberg szűrőszakértővel közösen fejlesztett ki a Stadler Form. A Németországban gyártott szűrőanyag garantálja a legjobb tisztítási eredményeket. A Dual Filter™ egy HEPA szűrő és egy aktív szén szűrő kombinációja.

A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a szennyező anyagokat, például a finom port, a pollent, a vírusokat és a baktériumokat. Az aktív szén szűrő pedig abszorbeálja a levegőben lévő gázokat (szagok, dohányfüst, formaldehid, toluol, illékony szerves vegyületek stb.).

SZŰRŐCSERE

A Dual Filter™ kapacitása korlátozott, ami azt jelenti, hogy 8-12 havonta cserélni kell, a szennyezett levegőnek és a gázoknak való kitettségtől függően. Az intelligens szűrőmérőnek köszönhetően ROGER pontosan meg tudja mondani, mikor kell a szűrőt cserélni.

Csapj le rá még ma!

Stadler Form Roger

Az Akció Augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az akcióban csak háztartási mennyiség vásárolható.