BLOG

AIRFREEVEL A JOBB LEVEGŐÉRT

BB
2022.03.09 10:27
AIRFREEVEL A JOBB LEVEGŐÉRT

Nem minden légtisztító hatásos a pollen, vírusok, penész, poratka és a baktériumok ellen, de az AIRFREE igen!

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99 százaléka levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999 százalékkal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99% hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa.

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást. Az Airfree nem szavatolja azt, hogy a lakóhelyiség légterében lévő valamennyi vírust elpusztítja, mielőtt azok belélegzésre kerülnének.

Kattints a képre az Airfree termékválaszték megtekintéséhez!

 

 

 

EGY PORTUGÁL HÖLGY POZITÍV TAPASZTALATAI

Egy portugál oldalon az Airfreeval kapcsolatos pozitív tapasztalatait osztotta meg egy hölgy. Ez is mutatja, hogy az  Airfree levegő fertőtlenítők segítenek a levegő megtisztításában, mind ökológiai, gazdaságos és célszerű módon.

 

 

 

AIRFREEVEL A VILÁG KÖRÜL

Ebben a hónapban az Airfree Indonéziában járt, a jakartai Central Park Mall bevásárlóközpontban. Az Airfree légtisztítók immár ott is biztonságot és jólétet nyújtanak. Szerte a világon az Airfree megtalálható, és bizonyított hatékonysággal javítják a világ lakosainak az életminőségét.

 

 

 

 

WHO ADATAI JAVÍTHATÓAK AZ ARIFREE LEVEGŐ TISZTÍTÓIVAL

A WHO adatai azt mutatják, hogy a világ lakosságának csaknem teljes része (egész pontosan a 99%) olyan levegőt lélegzik be, amely meghaladja a WHO irányelveinek határait.

Mai állapot szerint a 100% portugál tulajdonú Airfree vállalat több, mint 60 országban van jelen Európa Észak- és Dél-Amerika valamint Ázsia államaiban. Otthonokba, kórházakba, iskolákba, szállodákba, múzeumokba és állatkerti madárházakba csakúgy, mint történelmi épületekbe hoz el minőségi levegőt. Levegőtisztító készülékeink bizonyított hatékonysággal javíthatják a világ lakosainak az életminőségét.

Az Airfree teljes termékpalettája (kivétel: Airfree DUO) RENDELKEZIK OGYI IGAZOLÁSSAL (NE/089-3/2021), ezáltal gyógyászati segédeszköznek minősül, ami egészségpénztárnál elszámolható.

TOVÁBBI AIRFREE TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS CIKKEINK:

NARANCSTESZT