BLOG

TRIPOLLAR GYIK

BB
2022.11.19 17:09
TRIPOLLAR GYIK

Kérdések és válaszok az izraeli TriPollar márkával kapcsolatban.

  1. MIT KELL TENNI, HOGY A BŐRŐM FELKÉSZÜLJÖN A KEZELÉSRE?

Nem kell külön felkészülni a kezelésre; a kezelés előtt azonban kerülni kell a leégést, mivel az nem végezhető olyan felületen, mely frissen barnult.

 

  1. MI A KEZELÉSI PROTOKOLL?

Először általában hetente 2-3 kezelés ajánlott, azonban lehetséges több kezelés elvégzése a ráncok fokozott javulása érdekében. A kezelési program általában 6-8 hetes intervallumba van elosztva. A tartós eredményekért ajánlott utókezeléseket végezni. Ez azt jelenti, hogy a kezelési program végeztével havonta 2-4 alkalommal használja a készüléket, hogy megőrizze az elért eredményeket, illetve, így jelentősen lecsökken az esetleges újonnan kialakuló ráncok és szarkalábak esélye.

 

  1. BIZTONSÁGOSAK A KEZELÉSEK?

A kezelések az irányelvek szerint biztonságosak. A kezelések során felhasznált energiaszinteket tesztelték, hogy biztonságosak és hatékonyak legyenek, és nincsenek jelentős sérülési vagy bőrkárosodási kockázatok.

 

  1. MEDDIG TART EGY KEZELÉS?

A kezelés néhány percet vesz vehet, ha csak kis területet kezelnek. A teljes arckezeléshez körülbelül 20-30 perc szükséges.

 

  1. LEHET-E SMINKELNI AZONNAL A KEZELÉS UTÁN?

Nem ajánlott. A kezelés után csak steril oldatokat alkalmazhat. Várjon legalább 24 órát a sminkeléssel.

 

  1. MIT KELL LÁTNOM A BŐRÖMÖN A KEZELÉS UTÁN?

A kezelés után bőrpír (vörösség) és enyhe duzzanat jelentkezhet a kezelt területen. A következő napon a pontos kéreg kialakul és fokozatosan eltűnik.

 

  1. FÁJDALMASAK A KEZELÉSEK?

A Pollogen frakcionált technológiája intelligens behatolási mechanizmust alkalmaz, amely minimális fájdalommal jár. Az elektródák rádiófrekvenciás energiát bocsátanak ki, ezért mechanikus behatolás helyett finoman hatolnak be a szövetekbe.

 

  1. MIT KELL TAPASZTALNIA A KÉSZÜLÉK TULAJDONOSÁNAK A KEZELÉS KÖZBEN ÉS UTÁN?

A kezelés során röviden érezheti, amikor a készülék az RF energiát kibocsájtja. A kezelés után melegséget érezhet a kezelt területen, enyhe duzzanat és bőrpír kíséretében, amely általában rövid ideig tart. Javasolt bőrpuhító krém felvitele, fényvédő krém felvitele és a napsugárzás elkerülése.

 

  1. NÖVEKEDNI FOG-E A KEZELÉS ÁLTAL AZ IZOM MÉRETE?

Az arcon végzett kezelés (hetente pár alkalommal, 4-5 percig) nem eredményezi az izom kidomborodását vagy méretének növekedését.

 

  1. MEDDIG LÁTHATÓAK AZ EREDMÉNYEK?

Az eredményeknek több hónapig tartanak. Mivel azonban a test továbbra is öregszik, és az öregedési folyamatot nem lehet megállítani, az eredmények fenntartása érdekében szükség szerint (néhány hetente, havonta) javasolt megelőző kezeléseket végezni.

 

  1. MIÉRT HOGYAN HASZNÁLJÁK A GLICERINT TRIPOLÁLIS KEZELÉSEK ALATT?

A glicerint találták a legmegfelelőbb anyagnak az RF-val szembeni nagy ellenállása miatt. Lehetővé teszi az RF behatolását a mély rétegekbe, miközben megakadályozza az epidermális réteg túlmelegedését vagy károsodását. A glicerint a kozmetikai iparban is széles körben használják biztonságos és előnyös komponensként. Továbbá, segíti az applikátort a bőrön való csúszásban és hűvös érzetet ad a kezelés során.

 

  1. SZÜKSÉGES VAN-E HŰTÉSRE A KEZELÉS ALATT?

A TriPollar kezelések esetében nincs szükség hűtésre. A Pollogen kifejlesztett egy elektronikus vezérlő mechanizmust, amely a három vagy négy elektróda között forog, annak érdekében, hogy megakadályozza bármely elektróda túlmelegedését. Ez biztonságosabb kezelési protokollt jelent.

 

  1. A KEZELÉS ALKALMAZHATÓ FÉRFIAKON IS?

A kezelés alkalmas mind a nők, mind a férfiak számára, és mindkettő profitál az eredményéből. Előnyös, ha a férfiak nem borotválkoznak a kezelés napján.

 

  1. MILYEN ELŐNYEI VANNAK A FÓKUSZÁLT RÁDIÓFREKVENCIÁS (RF) ENERGIÁNAK?

A TriPollar készülékek három vagy több elektródot használnak. Ez ellenőrzi és korlátozza az energia szállítását a kezelési területre a kiváló hatékonysági eredmények és az első kezelés után azonnal látható eredmények elérése érdekében. A fókuszált energia viszonylag alacsony energia felhasználását tesz lehetővé a szövetek melegítéséhez, ami biztonságos, fájdalommentes, nagyon kellemes kezelési élményt eredményez.

Az izraeli csúcsminőségű TriPollar márka bemutatása.

Pár szó a CyDen Limited cégről akik a SmoothSkin BARE Fit és PURE FIT modellek fejlesztői, gyártói.

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Gyakran ismételt kérdésekre kerestük meg a választ.