BLOG

HISSZÜK, HOGY A SZÉPSÉG MINDENKINEK JÁR

BB
2023.02.16 15:11
HISSZÜK, HOGY A SZÉPSÉG MINDENKINEK JÁR

5 ok, amiért most váltson otthoni tartós szőrtelenítésre.

Nyugalom, bőven időben van még! 

Nyárig van még idő mire előkerülhetnek a szoknyák, rövidnadrágok, ujjatlanok fürdőruhák.

Általánosságban elmondható, hogy heti egy kezelés által 6-8 alkalom után már látványos eredményt lehet elérni. Gyors fejszámolás után kijelenthetjük, hogy nyárig bőven lesz alkalma kihasználni a lehetőséget. Indítsa puha, sima lábakkal, karokkal a szezont, és felejtse el egy életre a gyantázás, epilálás fájdalmait és a borotva maceráját.

 

A legértékesebb faktor: az idő

Ön is azok közé tartozik, akik állandóan sietnek, igyekeznek tartani az időpontokat, és nem tűrik a fölösleges üres járatokat? A mai rohanó világban a szabadidő talán még a pénznél is fontosabb, hiszen ebből adatik meg a legkevesebb.

Miért töltené utazással, várakozással értékes óráit? Otthon bármikor elvégezheti könnyedén a kezeléseket, amikor csak szeretné. Legalább az “én idő” ne legyen időponthoz kötve, megérdemli a nyugalmat!

 

Kényelem ott, és akkor, amikor csak szeretné

Ismerős az érzés, amikor utolsó pillanatban jut eszébe szőrteleníteni, mert másnap jelenése van, de a kozmetikusnál már egy hétre előre be kellett volna jelentkeznie? Vagy mégsem annyira jó az időpont, úgyhogy át kell szervezni az egész napját? Esetleg csak nincs kedve elbotorkálni a kozmetikáig és vissza? Nekünk nagyon is ismerős. A kényelem egy különösen fontos szempont, hiszen a napjaink az állandó alkalmazkodásról szólnak, így mi mindenképp olyan megoldást kerestünk, ahol ezt elkerülve, otthon, nyugalomban tölthetünk el egy kis időt. A másik el nem hanyagolható szemszög, a személyes intim környezet megtartása, hogy feszengés-mentesen történjen a szőrtelenítés.

 

Ugye Önnek sem mindegy az ár?

Nézzük a legnépszerűbb szőrteleníteni kívánt területet, a lábat. Négy magyar város szalon árait hasonlítottuk össze, nagyjából egy alkalom 40.000-70.000 forintra jön ki. Ez azt jelenti, hogy 1,5-2 alkalom árából már egy profi otthoni gépet tud venni, melyet szinte bármely testrészén tudja használni, és akár családtagjaival is megoszthatja. Nem kell sokáig számolgatni, hogy látszódjon, mennyire gazdaságos megoldást nyújtunk Önnek.

 

A valódi eredmények kulcsa: a korszerű gépek

Bár zavaróan sok termék van a piacon, a mi célunk a legmagasabb minőségű, nemzetközi piacon is elismert, hosszútávú eredményeket elérő gyártók gépeinek egybegyűjtése volt, hogy mindenki megtalálja saját igényeinek és bőrtípusának a megfelelőt, kompromisszumok és lemondások nélkül. Garantáljuk a minőséget, éppen ezért szőrtelenítő készülékeinkhez 2 év gyári garanciát biztosítunk. Kiemelten fontos, hogy pénztárcabarát termékeket is forgalmazzunk, amelyek kategóriájukban élen járjanak. Hisszük, hogy a szépség mindenkinek jár.

A termékek megtekintéséhez kattints a képre:

 

Forrás: kozmetikaotthon.hu

Az izraeli csúcsminőségű TriPollar márka bemutatása.

Kérdések és válaszok az izraeli TriPollar márkával kapcsolatban.

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!