BLOG

MIÉRT PÁRÁSÍTS?

BB
2021.12.30 15:57
MIÉRT PÁRÁSÍTS?

A száraz levegő elsősorban télen alakul ki, amikor a kültéri hőmérséklet már lehűlt, a központi fűtés pedig be lett kapcsolva.

A helyiségek szellőztetésével, nedves ruhák kiteregetésével és vízzel teli edényekkel a radiátoron javítható a páratartalom, de ezek csak rövid távú hatással bírnak, és nem is nagyon növelik a levegő páratartalmát. Fontos megjegyezni, hogy nem szükséges a 40% alatti relatív páratartalomban szenvedni, mert tehetünk ellene.
A relatív páratartalom az egyik legmeghatározóbb tényező közérzetünk szempontjából. A szakértők 40–60% relatív páratartalom-szintet javasolnak, mivel ezen a tartományon belüli értékek a legmegfelelőbbek az emberi szervezet számára, és segítenek egészségünk megőrzésében. A párásító hasznos lehet az életminőség javításában a beltéri páratartalom hatékony növelésével.

A sokkal jobb alvás eléréséhez szükséges a párásítás, hiszen a klíma által túl alacsonnyá válhat a páratartalom, ami a nyugtalan alváshoz vezethet. Magyarországon a felnőttek körében elterjedt jelenség az alvászavar. A stressz okozta fáradékonyság mellett a páratartalom is szerepet játszik a nyugodt éjszaka elérésében. Emellett a szem vörösségét, viszketését is okozhatja a száraz beltéri levegő. Ugyanúgy, mint a bőrünknek, a szemünknek is feltétlenül szüksége van az állandó, egészséges páratartalom megtartására.

Az iRobot Centrum csapata ezért elhozta Neked a legideálisabb ultrahangos párásító készüléket, melyet most extra akciós áron vásárolhatsz meg!

STYLIES TITAN ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ
79 990 Ft helyett 55 990 Ft-ért 30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

 

Ajánlatunk a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2022. január végéig tart, kizárólag webes megrendelés esetén. Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk!