BLOG

STADLER FORM MIA DIFFÚZOROK AKCIÓBAN

BB
2022.11.28 00:01
STADLER FORM MIA DIFFÚZOROK AKCIÓBAN

El akarod nyerni a karácsonyi vacsoránál a rokonok tetszését? Akkor most vásárolj Stadler Form MIA aroma diffúzort. Biztosan csípni fogják!

A Stadler Form MIA aroma diffúzor az ultrahangos porlasztás segítségével optimálisan teríti szét a helyiségben az illatokat. Ahhoz, hogy kellemes illat legyen a lakásban, és még jól is nézzen ki az illat forrásatökéletes választás a Stadler Form. Stílusos diffúzorai között a MIA legkisebb légtérillatosító a Stadler Form kínálatában. Egy ilyen kis készülékkel minden vendégnek el lehet nyerni a tetszését a karácsonyi vacsoránál.

 FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNBEN 
 MOST ÉV VÉGÉIG 15% KEDVEZMÉNNYEL! 

 

 

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Pár szó a CyDen Limited cégről akik a SmoothSkin BARE Fit és PURE FIT modellek fejlesztői, gyártói.

Egyes szobák fantasztikusan képesek tisztítani a levegőt a szennyeződésektől. De mennyire erős ez a képességük? Megfelelnek a légtisztítók teljesítményének?