BLOG

VISSZATÉRT AZ AIRBI SPRING LÉGTISZTÍTÓ

BB
2020.08.11 12:43
VISSZATÉRT AZ AIRBI SPRING LÉGTISZTÍTÓ

Az Airbi SPRING egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító, amely a modern légtisztítási módszereket alkalmazza, hétszeres szűrőrendszerrel és ioniz, akár 50 malapterületű helyiségek légterének tisztítására is alkalmas. Az általa megmozgatott légmennyiség elérheti a 320 m3/órát.

A Spring egyik előnye az automata üzemmód, mely szaganyagokra és a levegőben lebegő részecskékre is érzékeny beépített szenzor által állítja be a ventilátor sebességét egy

Airbi Spring - 7 lépcsős légtisztító

Az Airbi SPRING rendelkezik gyermekzárral, éjszakai üzemmóddal, időzítővel és ionizáló üzemmóddal is. A könnyű használatért pedig jól olvasható, színes LED kijelzővel lett megtervezve. 

A mindennapos használatban persze az is fontos, hogy az Airbi légtiszítójából a legkisebb teljesítményen mindössze 28dB zaj szűrődik ki, így ezt a modellt jó szívvel ajánljuk hálószobai használatra is. 

Az Airbi SPRING készülék az allergiában szenvedők számára is ajánlott, mivel a valódi HEPA szűrője hatékonyan megfogja a levegőben lebegő és allergiát okozó részecskéket, polleneket. Ha pedig a szűrő elhasználódott, a készülék jelzi, eljött a csere ideje.

További részletek és rendelés: Airbi SPRING