BLOG

MIÉRT JÓ AZ IMPRINT KAPCSOLÓDÁS?

BB
2021.05.04 17:44
MIÉRT JÓ AZ IMPRINT KAPCSOLÓDÁS?

Imprint™ kapcsolódási funkció a robotok közti kommunikációt jelenti. Egyes típusok esetében a Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba egyes robotporszívóival.

A Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba egyes robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

1. lépésben a Roomba először felporszívóz: a Roomba először felporszívóz az Ön által kijelölt területen, amit az iRobot HOME applikáción beállított és ezek után küld egy üzenetet a Braava felmosó robotnak, hogy elkezdheti a munkát.

2. lépésben történik az üzenet fogadása: a Braava felmosó robot üzenetet kap, hogy a robotporszívó végzett a takarítással és így automatikusan elkezdi a feltörlést. A két robot tökéletesen működik külön is.

3. lépésben pedig a csapatmunka: a robotok csapatmunkájának köszönhetően Önt minden nap ragyogóan tiszta padló várja, nehézségek nélkül. Amíg a robotok takarítanak, Ön élvezheti a szabadidejét.

Imprint™ kapcsolódási funkcióval ellátott robotok