iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó

iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó
iRobot Roomba s9+ önürítős robotporszívó

Az iRobot csúcsmodellje.

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek melletti és a bútorok körüli területeket. Az intelligens Imprint™ Technology feltérképezés, a vSLAM® (visual Simultaneous Localization and Mapping) technológia, valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletes navigálással tisztít meg minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri a szőnyegek felszínét, és a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a szívóteljesítményt azok felületén.

Többzónás
igen
Garancia idő
3 év
Kiegészítők

Nincs raktáron
599 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 18 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
7,3 kg
Bruttó súly
8,3 kg
Magasság
9,2 cm
Szélesség
31 cm
Mélység
31 cm
Kapacitás
0,4 l
Márka
iRobot
Kollekció
Roomba s
Szín
fekete
Ajánlott terület
279 m²
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
IR00181
Tömeg
8,3 kg/db
Jellemzők

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer
Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. A nagy hatékonyságú Power Boost motorral mozgatott gyors légáramlat, akár 40x nagyobb szívóerőt eredményezhet a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest.
1. Egy új, speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában, például a bútorok körül, a falak, szegélyek mentén és a sarkokban.
2. A két szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett, egymással szemben forgó és 30%-kal szélesebb sávot lefedő AeroForce gumikefe könnyedén szed fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba s9+ 30%-kal szélesebb sávot lefedő gumikeféi, sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek keféi.
3. A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. Az átáramló levegő szűrését pedig, a megnövelt felületű, igen hatékony AeroForce szűrő végzi, amely a pollenek és egyéb allergének 99%-át kiszűri.

iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer
A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer segítségével tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat.
Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatja a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, kijelölve a feladatot, hogy mikor és hol porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
A Roomba s9+ robot a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással együttműködve a takarítás végén kiüríti a saját portartályát. Az állomás belsejében egy eldobható porzsák található, akár 30 alkalomnyi ürítésre tervezve. Praktikus kialakításával megakadályozza a szennyeződés visszajutását a környezetbe (kiemeléskor bezárul a nyílása). Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője értesítést ad.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
Elődeihez hasonlóan, az s9+ is el van látva leesés elleni védelemmel. Az érzékelő szenzorok a robot alsó részébe vannak beépítve. Segítségükkel felismeri a veszélyes helyeket, így biztonságosan dolgozik akár a lépcsők közelében is.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal
A Roomba s9+ teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely a porszívózás befejezése után ugyanazt a területet fel is mossa. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy emiatt otthon kellene tartózkodni.

Keep Out, azaz kizárási zónák funkció
E funkció segítségével Ön korlátlan számú, egyedi méretű helyet zárhat ki a takarítási folyamatból az iRobot HOME applikáció segítségével. A zónákat az alkalmazáson belül egy térkép segítségével jelölheti ki. Egy ilyen zóna minimális mérete 60 x 60 cm.
Ez a funkció praktikus például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is lehetnek, amelyeket jó elkeríteni, pl. törékeny váza vagy kábelek tömege. A kizárási zónák funkció váltja ki a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modelleknél használtak.

Power Boost, szívóerő növelése a szőnyegen funkció
A Roomba s9+ robot egyértelműen felismeri amint egy szőnyegre ér és abban a pillanatban - a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest - 40x-es hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívás teljesítményének 4 különböző üzemmódban történő beállítását.

További funkciók

Bogozódás mentesítő rendszer: az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Öblíthető AeroForce portartály: a Roomba s9+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami alkalmanként megkönnyítheti annak alaposabb tisztítását.

SPOT program: a nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség, ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Tompított, lassú ütközés: az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra. Az alkalmazással a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható. Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.
Időzített takarítás: az Imprint okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.
Imprint intelligens feltérképezés: a Roomba s9+ először alaposan feltérképezi a megadott területet és a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tárolni tud ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.
Kettős takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.

Kinek ajánljuk? Neked, ha a jelenlegi legjobbat akarod.
Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Műszaki adatok
 • Takarítási szisztéma: Térképes
 • Akkumulátor: Li-ion 3300mAh
 • Tisztító rendszer: AeroForce, Carpet Boost
 • Szennyeződés érzékelő: Van
 • Wi-Fi, iRobot Home App: Van   (2.4GHz, 5GHz)
 • Ajánlott terület: 279 m2
 • Maximális térképméret: 279 m2
 • Portartály kapacitása: 0,4 liter
 • Szűrő típusa: Hepa (rétegelt)
 • Időzíthető: Igen (applikáción keresztül)
 • Portartály automatikus ürítése: Van
 • Clean Base dokkoló tápellátása: AC 230V, 50Hz
 • Ürítési teljesítménye: 1200W
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba s9
 • 1 db Li-Ion akkumulátor
 • 1 db automatikus szennyeződésgyűjtő tartály dokkolóval
 • 1 db magyar használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek