iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
499 900 Ft

iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel

iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel
iRobot Roomba s9+ porszívó robot - automatikus portartály ürítéssel

Az iRobot csúcsmodellje

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek melletti és a bútorok körüli területeket. Az intelligens Imprint™ Technology feltérképezés, a vSLAM® (visual Simultaneous Localization and Mapping) technológia, valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletes navigálással tisztít meg minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri a szőnyegek felszínét, és a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a szívóteljesítményt azok felületén.

Többzónás
igen
Garancia idő
3 év
Szállítási költség
nincs
Raktáron
Raktáron
499 900 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
7,3 kg
Bruttó súly
8,3 kg
Magasság
9,2 cm
Szélesség
31 cm
Mélység
31 cm
Szín
fekete
Ajánlott terület
174 m²
Kézbesítés
2022.01.26
Cikkszám
IR00181
Jellemzők

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer
Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. A nagy hatékonyságú Power Boost motorral mozgatott gyors légáramlat, akár 40x nagyobb szívóerőt eredményezhet a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest.
1. Egy új, speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában, például a bútorok körül, a falak, szegélyek mentén és a sarkokban.
2. A két szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett, egymással szemben forgó és 30%-kal szélesebb sávot lefedő AeroForce gumikefe könnyedén szed fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba s9+ 30%-kal szélesebb sávot lefedő gumikeféi, sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek keféi.
3. A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. Az átáramló levegő szűrését pedig, a megnövelt felületű, igen hatékony AeroForce szűrő végzi, amely a pollenek és egyéb allergének 99%-át kiszűri.

iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer
A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer segítségével tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat.
Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatja a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, kijelölve a feladatot, hogy mikor és hol porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
A Roomba s9+ robot a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással együttműködve a takarítás végén kiüríti a saját portartályát. Az állomás belsejében egy eldobható porzsák található, akár 30 alkalomnyi ürítésre tervezve. Praktikus kialakításával megakadályozza a szennyeződés visszajutását a környezetbe (kiemeléskor bezárul a nyílása). Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője értesítést ad.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
Elődeihez hasonlóan, az s9+ is el van látva leesés elleni védelemmel. Az érzékelő szenzorok a robot alsó részébe vannak beépítve. Segítségükkel felismeri a veszélyes helyeket, így biztonságosan dolgozik akár a lépcsők közelében is.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal
A Roomba s9+ teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely a porszívózás befejezése után ugyanazt a területet fel is mossa. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy emiatt otthon kellene tartózkodni.

Keep Out, azaz kizárási zónák funkció
E funkció segítségével Ön korlátlan számú, egyedi méretű helyet zárhat ki a takarítási folyamatból az iRobot HOME applikáció segítségével. A zónákat az alkalmazáson belül egy térkép segítségével jelölheti ki. Egy ilyen zóna minimális mérete 60 x 60 cm.
Ez a funkció praktikus például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is lehetnek, amelyeket jó elkeríteni, pl. törékeny váza vagy kábelek tömege. A kizárási zónák funkció váltja ki a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modelleknél használtak.

Power Boost, szívóerő növelése a szőnyegen funkció
A Roomba s9+ robot egyértelműen felismeri amint egy szőnyegre ér és abban a pillanatban - a Roomba® 600-as és 700-as sorozatának AeroVac™ rendszeréhez képest - 40x-es hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívás teljesítményének 4 különböző üzemmódban történő beállítását.

További funkciók

Bogozódás mentesítő rendszer: az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Öblíthető AeroForce portartály: a Roomba s9+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami alkalmanként megkönnyítheti annak alaposabb tisztítását.

SPOT program: a nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség, ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Tompított, lassú ütközés: az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

A HOME alkalmazással beállítható funkciók

Programozható takarítás: a robotporszívót könnyedén programozhatja, akár napi rendszerességű takarításra. Az alkalmazással a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható. Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.
Időzített takarítás: az Imprint okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.
Imprint intelligens feltérképezés: a Roomba s9+ először alaposan feltérképezi a megadott területet és a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tárolni tud ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.
Kettős takarítás: beállíthatja, hogy a robot minden helyen kétszer takarítson át. Ez az igazán alapos takarítás főként olyan lakásokban hasznos, ahol van kis háziállat.

A HOME alkalmazással kinyerhető információk

A robot karbantartása: az applikáció kijelzi, ha robot tisztításra szorul, úgy mint portartály ürítése, tisztítókefék takarítása vagy egyéb részei a robotnak. Itt talál további hasznos információkat a karbantartásra és a robot működésére vonatkozóan.
Segítség: ha nem talál választ bizonyos kérdésekre, akkor itt hasznos videokat, gyakorta feltett kérdéseket, elérhetőségeket talál a robot használatára vonatkozóan.
Takarítási történet: az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.

Kinek ajánljuk? Neked, ha a jelenlegi legjobbat akarod.
Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Műszaki adatok
 • Takarítási szisztéma: Térképes
 • Akkumulátor: Li-ion 3300mAh
 • Tisztító rendszer: AeroForce, Carpet Boost
 • Szennyeződés érzékelő: Van
 • Wi-Fi, iRobot Home App: Van   (2.4GHz, 5GHz)
 • Ajánlott terület: 174 m2
 • Portartály kapacitása: 0.4 liter
 • Szűrő típusa: Hepa (rétegelt)
 • Időzíthető: Igen (applikáción keresztül)
 • Portartály automatikus ürítése: Van
 • Clean Base dokkoló tápellátása: AC 230V, 50Hz
 • Ürítési teljesítménye: 1200W
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba s9
 • 1 db Li-Ion akkumulátor
 • 1 db automatikus szennyeződésgyűjtő tartály dokkolóval
 • 1 db magyar használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek