HA NEM SZÁMÍT A KÜLSŐ CSOMAGOLÁS

Az alábbi termékek egytől egyig hibátlan állapotúak, fontos, hogy raktárunkban a termékek ellenőrzésre kerültek. A csomagolási sérülésektől eltekintve teljes értékű terméket kapsz kézhez, ha ezekből választasz. Amennyiben a terméket szeretnéd látni a megvásárlás előtt, kérjük, válaszd a személyes átvétel lehetőségét. Így kollégáinkkal közösen Te is meggyőződhetsz róla, hogy valóban hibátlan terméket kapsz a pénzedért.

A termékek ára a csomagolási sérülés függvényében változhat. Általában 1-2 db-ra korlátozódik az alább feltüntetett termékek készlete.

46

VIKTOR - lehetővé teszi a mély lélegzetvételt!

Légtisztító berendezés. A szobáink levegőjét gyakran terhelheti finom por, virágpor, kellemetlen illatanyag, vírus, vagy baktérium. A Stadler Form Viktor légtisztító a szennyeződésekkel terhelt levegőt hatékonyan tisztítja meg, enyhülést nyújtva ezzel allergiásoknak és nem allergiásoknak egyaránt.  Az elsődleges szűrő az állatszőrt, porcicákat, stb. tartóztatja fel, a HPP szűrő szabadalmazott elektromos csapdái a részecskéket megkötik és közömbösítik, a harmadik szűrő aktív széntartalma pedig megállítja a szerves anyagokat.

Ajánlott terület:
50 m²
Raktáron
129 990 Ft 
69 990 Ft
Kezdete: 2022.11.22 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.