BLOG

REMINGTON NYEREMÉNYJÁTÉK: VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

BB
2022.04.19 14:53
REMINGTON NYEREMÉNYJÁTÉK: VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

Vásárolj bármilyen Remington férfi szőrtelenítő készüléket és regisztrálj heti ajándékért vagy legyen tiéd a fődíj: egy dedikált Manchester United mez.

 

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

REGISZTRÁLJ DEDIKÁLT MANCHESTER UNITED MEZÉRT!

Vásárolj bármilyen Remington férfi szőrtelenítő készüléket és regisztrálj fantasztikus heti nyereményekért, Manchester United - Adidas tréning felsők és hátizsákok egyikéért. A regisztráció során tudod kiválasztani, hogy melyik heti nyereményt szeretnéd megnyerni. A nyereményjátékban nem csak heti nyereményeket, hanem egy eredeti Manchester United mezt is nyerhetsz ajándékdobozban, melyet a Manchester United klasszis hátvédje, Luke Shaw dedikált.

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT?

VÁSÁROLJ: vásárolj bármilyen Remington férfi szőrtelenítő készüléket a promóció ideje alatt, 2022.03.14. – 05.22. között. 

REGISZTRÁLJ: regisztrálj a vásárlástól számított 14 napon belül, hogy megnyerhesd a 10-10 db MU-Adidas tréning felső vagy hátizsák egyikét.  

NYERJ: a regisztrációval esélyed van megnyerni fődíjat is, a 2 db exkluzív dedikált Manchester United mez egyikét.

 

A PROMÓCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTEL ONLINE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. A NYERTESEKET E-MAILBEN KAP ÉRTESÍTÉST. A FŐDÍJ NYERTESEK KIHIRDETÉSÉNEK IDEJE: 2022. JÚNIUS 8. A PROMÓCIÓBAN MINDEN 2022. MÁRCIUS 14. – MÁJUS 22. KÖZÖTT MAGYARORSZÁGON VÁSÁROLT REMINGTON FÉRFI SZŐRTELENÍTŐ KÉSZÜLÉK RÉSZT VESZ.

 

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE!