BLOG

FÖLD NAPJA 2023

BB
2023.04.18 12:07
FÖLD NAPJA 2023

A tiszta ivóvísz egészségünk érdekében elengedhetetlen, de vajon biztonságos a csapvíz, amit otthon iszunk?

Ha nem szeretnél több PET palackos vizet vásárolni, cipekedni, szennyezni a környezetet a műanyaggal, és rengeteget rákölteni, akkor a csapvizet ajánljuk neked. Viszont fontos megjegyezni, hogy a csapvízben előfordulhatnak szennyeződések, melyeket érdemes kiszűrni.

A csapvízben előfordulható szennyeződések lehetnek:
- nehézfémek,
- baktériumok,
- mikroműanyagok,
- növényvédő szerek.

Milyen ésszerű alternatíva létezik a PET palackos víz helyett? Leginkább a LAICA vízszűrő termékei! Nagy segítséget nyújtanak a Laica termékek, mert nem kell folyton cipekedned, véded a bolygónkat, nem költesz majd rá több tízezreket havonta, és még egészségesebb ivóvízet is kapsz általuk.

Akár vízszűrő kancsót vagy palackot, akár kulacsot, vagy csapra szerelhető vízszűrő rendszert választasz, a Laicaval mindig jóízű tiszta vizet ihatsz majd.

Az 1974-ben alapított olaszországi LAICA SPA. egy családi vállalkozásként azt a víziót tűzte ki, hogy egy fenntarthatóbb és környezetbarátabb világot teremtsen maga körül. Ebben a szellemben alkották meg saját fejlesztésű vízszűrőbetétjeiket, melyek immáron világszerte elérhetőek a környezettudatos vásárlók számára. Tisztított csapvízzel tudatosan a bolygónkért! Kíméld meg könyezetedet a milliónyi PET palacktól a LAICA vízszűrők használatával! Webshopunkba is elérkeztek az Olasz dizájnú LAICA termékek. Legyen szó vízszűrésről, vákuumfóliázásról, vagy épp sous vide-álásról, a LAICA termékeiben megbízhatunk!

Kalkulátorunkkal számold ki, mennyi PET palackot takaríthatsz meg egy év alatt!

 

 K A L K U L Á T O R 

 

 

 

Laica Clear Line kancsó
17 990 Ft

Laica Predator kancsó
14 990 Ft

Laica Róma XXL kancsó
9 990 Ft

Laica vízszűrő betét
4 990 Ft

 

 

 

 

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Az összes párásító célja, hogy a relatív páratartalmat 40% és 60% közötti optimális szintre növelje. Minden rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Óvja a környezetét a LAICA bi-flux vízszűrőbetétek használatával! Tudja meg, hogy mennyivel csökkentheti a PET palackok felhasználását egy év alatt a LAICA bi-flux szűrőbetéteinek köszönhetően!