LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
19 990 Ft 
17 990 Ft

LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld

LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó 6+1 db vízszűrő betéttel, lime zöld

A LAICA Clear Line vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 6+1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel.

Praktikus karcsú formájának köszönhetően szinte bármely hűtőszekrény ajtajába illeszkedik.


Teljes kapcitás: 2,25 l
Szűrt víz kapacitás: 1,25 l

Várható kézbesítés
2023.12.04
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
10
19 990 Ft 
17 990 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,63 kg
Bruttó súly
0,92 kg
Magasság
27,2 cm
Szélesség
9,3 cm
Mélység
26,5 cm
Kapacitás
2,25 l
Márka
LAICA
Kollekció
Clear Line
Szín
lime zöld
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
LAICA-J11AD-F6S
Tömeg
920 g/db
Jellemzők

A Laica vízszűrő kancsóhoz most nem 1 db, hanem 7 db szűrőt vásárolhat egyszerre, természetesen kedvezményes csomagáron!
Ez az összeállítás kizárólag az iRobot Centrum áruházban érhető el!

A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől. A töménytelenül sok műanyag PET palack hulladék elkerülésével, és a Laica kancsó használatával nem terheli tovább a környezetét. Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése. Laica vízszűrő kancsók használatával jelentős összeg takarítható meg. Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vizet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea) aromáját is jobban kihozza. Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük. A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően - akár már 1200-1500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít.

Számoljunk csak egy kicsit. . .

150 liter palackos víz költsége kb. 150 x 90 Ft = 13 500 Ft

12 hónapot figyelembe véve, 12 db bi-flux szűrőbetét költsége: kb. 15 - 18 000 Ft

12 x 150 liter palackozott víz költsége pedig nem kevesebb, mint 162 000 Ft

 

 

Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet?

A LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét. Az aktív szenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét 5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredményeképpen egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók. Az aktív szén megköti a klórt és származékait, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, valamint jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát. Egy adag kb. 1-1,5 liter csapvíz szűrése csak 4 percet vesz igénybe.

A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri) ki kell cserélni.

 

Miért kell a szűrőbetétet cserélni?

A 150 liter víz szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú. A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva a szűrőbetet cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

 

Rizikós vagy nem?

A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jóváhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN. Magyarországon - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek. Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától. Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk. 

 

Káros a nátrium és a kálium?

Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

 

Helyes a vízkeménység csökkentése/megszüntetése?

Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanità által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

 

A keménység vesekőhöz vezethez?

Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

 

Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

 

Az élettartam végén kiadhatja-e a szennyeződéseket a szűrőbetét, ami benne maradt a használata során?

Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

 

A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

 

Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát/elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

 

Kell tisztíni a vízszűrőt?

Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

 

Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

 

Mi az ezüst? Veszélyes lehet?

Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását a klór eltávolítása után. A klórszármazékok károsak az egészségre, míg az ezüst, a felhasználás mértékében (a WHO és az Egészségügyi Minisztérium irányelveinek megfelelően), nem káros.

 

Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

 

A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanità által jelzett módszer szerint 22°C-on és 37°C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

 

Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé/feketévé?

A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

 

Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

 

A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

 

A szűrt vizet mindenki ihatja?

Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával.

Műszaki adatok
  • Teljes kapacitás: 2.25 liter
  • Szűrt víz: 1.25 liter
  • Mechanikus szűrőcsere emlékeztető
  • Olasz design és gyártmány 
  • Karcsú forma: illeszkedik szinte összes hűtőszekrény ajtajába
  • Biztonsági fedél: mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.
  • Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható, kivéve a szűrőbetét.
Csomagolás tartalma

1 db kancsó, 1 db univerziális bi-flux  szűrőbetétet, mely 30 napra vagy 150 liter csapvíz szűréséhez elegendő. Ezt követően cserélendő (amelyik értéket hamarabb eléri), 1 db használati utasítás.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek