BLOG

LAICA INSTANT ÜVEG VÍZSZŰRŐ PALACK

BB
2022.05.24 14:20
LAICA INSTANT ÜVEG VÍZSZŰRŐ PALACK

Webáruházunkban is elérhetővé vált az Laica GlasSmart 1,1 literes üveg vízszűrő palack.

Jön a nyár, a grillezés, a szórakozás. Észre sem veszed, és megtelik a kert élettel. Mivel dobhatnád fel, ha nem mással, mint a Laica legújabb vízszűrő palackjával? Azonnali szűréssel elkápráztathatod a barátaidat, ismerőseidet. Csak töltsd fel a palackot csapvízzel, tekerd rá a FAST DISK szűrővel ellátott tetőt, és már öntheted is a poharakba a tiszta, szűrt vizet.

A FAST DISK aktívszén szűrő jelentősen csökkenti a vízben lévő klór mennyiségét, miközben megtartja a szervezete számára hasznos ásványi anyagokat. A Laica GlasSmart szűrőpalack tökéletes megoldás a gyors, egyszerű és fenntartható hidratáláshoz. A termék üvegből készült. A szűrő pedig javítja a víz ízét, és megőrzi az ásványi anyagokat.

 

Az innovatív, szabadalmaztatott LAICA FAST DISK szűrő lehetővé teszi a csapvíz azonnali szűrését. Az aktívszén mikroszálak technológiájának köszönhetően javítja a víz ízét, jelentősen csökkenti a csapvízben a klór mennyiségét, emellett pedig megtartja a test számára hasznos ásványi anyagokat (kalcium, magnézium), melyek a vízben természetesen jelen vannak. A FAST DISK ™ LAICA szűrési kapacitása 120 L / 1 hónap. LAICA GlasSmart vízszűrő palackhoz ajánlott.

A Laica szűrő olyan vizet szűr, amely MINDEN ESETBEN IHATÓ és mikrobiológiailag biztonságos (ellenőrizze az illetékes területi hatóságokon keresztül).