BLOG

RUSSELL HOBBS: ÚJ MÁRKA A KÍNÁLATUNKBAN, BEVEZETŐ ÁRON

BB
2022.04.12 11:23
RUSSELL HOBBS: ÚJ MÁRKA A KÍNÁLATUNKBAN, BEVEZETŐ ÁRON

Bővülünk!

Az utóbbi időben a sok újdonság mellett, most egy kicsit másba is belekóstolunk. A mai naptól új márka érhető el az weboldalunkon, ez pedig a Russell Hobbs. Alább egy kicsit részletesebb leírás olvasható a márkáról.

1952-ben két férfi, Bill Russell és Peter Hobbs összefogtak, egysítették az elektromos berendezések területén megszerzett kiváló tudásukat és tapasztalataikat. Még az évben Anglia szívében Russell kreativitásának és Hobbs kiemelkedő értékesítési tapasztalatának összefogásával útjára indítottak egy vállalatot, amelyet a mai napig az innováció, az útmutatás és az ellenállhatatlan vonzerő jellemez a háztartási kisgép piacon.

A Russell Hobbs márka az emberek millói számára segítséget nyújt az otthoni teendők elvégzésében. A jó és a nehéz napokon egyaránt, a napi feladatok elvégzésekor és a pihenés pillanataiban is - mindig számíthat.  A Russell Hobbs kiváló minőséget képvisel, és megbízható teljesítményt nyújt.

 

MOST A LEGTÖBB TERMÉK BEVEZETŐ ÁRON, 20% KEDVEZMÉNNYEL ÉRHETŐ EL, EGÉSZEN 2022.04.30-IG!

EGYES TERMÉKEK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Minden termék 2+1 év garanciával rendelkezik. A +1 év online regisztrációhoz kötött. A regisztráció érvényesítésére a vásárlást követő 28 napon belül van lehetőség.

A termék regisztrációjához szükséges weboldal: https://hu.russellhobbs.com/termek-regisztralas

NÉZZ SZÉT KÍNÁLATUNKBAN!