BLOG

ÉRVEK AZ OTTHONI KOZMETIKAI KEZELÉSEK MELLETT

BB
2023.03.01 08:38
ÉRVEK AZ OTTHONI KOZMETIKAI KEZELÉSEK MELLETT

Mutatjuk, hogy miért érdemes otthoni kozmetikai eszközöket vásárolni...

Jelentősen olcsóbb!

Ezen nincs mit magyarázni, 3-6 kezelés árából már megszerezhetőek otthonra klasszis arcápolási gépeink, valamint a legjobb tartós szőrtelenítő készülékeink. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek a termékek hatásukat tekintve azonosak a kozmetikákban találhatóakkal, így gyakorlatilag felesleges pénzkidobás lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy gép az egész családot képes kiszolgálni, így inkább utána se számolunk, mennyibe kerülne ez egy szalonban. Sajnáljuk, de a kozmetikák ilyen jellegű szolgáltatásainak az ideje lejárt.

Kényelem magasfokon... vagy inkább a kanapén...

Képzeld el, hogy munka után hazamész, bekapsz egy falatot, hogy ne farkaséhesen indulj újból útnak, de azért sietned kell, mert ki tudja, hogy lesz-e parkoló a közelben. Megérkezel, és kiderül, hogy csúszás van a kozmetikában, úgyhogy vársz még negyed órát, majd a kezelés végén a határidő naplódat lapozgatva próbálsz újabb időpontot belesűríteni a napjaidba. Na, ebből elég is volt, ezentúl ott és akkor, amikor akarod, sorban állás, várakozás, parkoló keresés, utazási idő nélkül, filmezés közben, bort kortyolgatva élvezheted a szalonkezeléseket otthon, csendben, nyugalomban. Minket már ez meggyőzött!

Sűrűbb használat - gyorsabb eredmény!

Egy szalonba nem tudsz, vagy nem akarsz olyan gyakorisággal menni, hogy rövid időn belül látható hatást érj el, hiszen vagy az anyagiak akadályoznak, vagy az időpontok keresgélése szab gátat. Az otthoni kezelés során pontosan annyi alkalmat sűríthetsz be, amennyire szükséged van. Nincs kompromisszum, nincs megalkuvás. De akkor mi az, ami nagyon is van? Pozitív eredmény, látható változás.

 

 

 

Közeleg a tavasz, a megújulás évszaka, az allergiások rémálma.

Balatonalmádi polgárai kezdeményeztek, a város önkormányzata pedig cselekedett. Ennek köszönhetően a Magocskák Óvódában már Airfree professzionális légfertőtlenítők segítenek megóvni a gyermekek és gondozók egészségét.

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!