BLOG

AIRFREE: A LÉGFERTŐTLENÍTŐ TERMÉKEK ELŐNYEI

BB
2021.11.12 03:33
AIRFREE: A LÉGFERTŐTLENÍTŐ TERMÉKEK ELŐNYEI

Az elmúlt néhány évben számos tanulmány látott napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy otthonaink és épületeink levegője valóban szennyezettebb mint a szabadban.

Az elmúlt néhány évben számos tanulmány látott napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy otthonaink és épületeink levegője valóban szennyezettebb mint a szabadban. Figyelembe véve, hogy időnk nagy részét zárt térben töltjük, megdöbbentő ez a felismerés. Elmondhatjuk, hogy egy légtisztítóba való befektetés szó szerint megváltoztathatja az ember közérzetét. A légtisztítók viszonylag egyszerű felépítésűek, de értékük ebben az egyszerűségben rejlik.

Az Airfree levegő fertőtlenítő termékei termodinamikus sterilizációs rendszerrel (TSS) vannak felszerelve. Ezt a szűrő nélküli és egyedi technológiát arra tervezték, hogy kiküszöbölje a levegőben lévő kellemetlenségeket.

Az Airfree által alkalmazott TSS technológia a kerámiamag függőleges mini csatornáiban magas hőmérsékletet állít elő a rajta áthaladó mikroorganizmusok megsemmisítésére. Nemzetközi laboratóriumok által, egymástól függetlenül elvégzett vizsgálatok tanúsága szerint megerősítésre került, hogy az Airfree készülék hatékonyan pusztítja el a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat csakúgy, mint az allergiakeltő mikroorganizmusokat az alkalmazott 180-200°C hőmérsékleten. A vizsgálatok tesztanyagai a www.airfree.com honlapon elérhetők.



Enyhíti az asztma tüneteit

Tudtad, hogy a legtöbb asztma kiváltó oka otthon található? Kiváltó ok lehet a por, a szén-monoxid, az elhalt hámsejtek, de még a háztartási tisztítószerek és légfrissítő spray is. Ezeket a kiváltó okok előidézhetnek sípoló légzést, köhögést, vagy akár asztmás rohamokat is.

Megszünteti az allergéneket és a káros vegyi anyagokat
Légtisztító vásárlásakor azt is mérlegelnie kell, hogy az képes-e eltávolítani a levegőből a port, a pollent és a háziállatok szőrét, mivel az allergia erősebb lehet otthon. Ezen túlmenően, a külső szennyező anyagoknak is ki lehet téve az ember. Olyan szennyező anyagokról beszélünk, mint a nitrogén-dioxid és a szén-monoxid.
Még ha nem is nagy forgalmú nagyvárosban élünk, otthonunk hamar megtelhet durva tisztítószerekből származó szennyező anyagokkal. Az ezeknek való hosszan tartó expozíció más súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethet.

Semlegesíti a kellemetlen szagokat
A festékekből, dohányból és még a kárpitozott bútorokból származó szagok is hatással lehetnek az orrmelléküregekre és a tüdőre. Egyes hatások még émelygéssel, szédüléssel és légzési nehézségekkel is összefüggésbe hozhatók. A légtisztítók jelentősen javítják az otthoni vagy irodai levegő minőségét, a szűrő nélküli tisztítók pedig elnyelik a kellemetlen szagokat, tisztán és frissen tarva a teret maga körül.

Csökkenti a levegőben terjedő betegségek elkapásának esélyét
Napjainkban a tiszta levegő még nagyobb prioritást élvez, mint valaha. A légtisztítók segíthetnek enyhíteni és kezelni a légzési problémáikat, mivel képesek csökkenteni a veszélyes méreganyagok számát a levegőben.

Jelentősen javíthatja az alvást
Ha a körülöttünk lévő levegő szennyezett, akár szennyeződéstől, portól, akár allergénektől vagy egyéb szagoktól, az alvás minősége romlani kezd. A legtöbb légtisztító már ideális a hálószobába, mivel eltávolítják az allergéneket és a kiváltó anyagokat a levegőből, így jó éjszakai alvást biztosítanak, miközben rendelkeznek éjszaki üzemmóddal is.

Otthonunk levegő minősége egy új légtisztítóval jelentősen javítható.
Az Airfree levegő sterilizáló termékei alacsony fogyasztással bírnak, teljesen hangtalanok, és fertőtlenítő hatásuk révén a vírusokat is elpusztítják. Fontos kiemelni, hogy az Airfree nem megszűri, hanem elpusztítja a vírusokat és egyéb molekulákat a rajta áthaladó levegőben.