BLOG

A SMOOTHSKIN BARE FIT ÉS PURE FIT MODELLEK FEJLESZTŐI

BB
2022.10.05 15:26
A SMOOTHSKIN BARE FIT ÉS PURE FIT MODELLEK FEJLESZTŐI

Pár szó a CyDen Limited cégről akik a SmoothSkin BARE Fit és PURE FIT modellek fejlesztői, gyártói.

A CyDen Ltd a SmoothSkin IPL készülékek gyártója az angliai Swanseaben található dél Wales-ben. A vállalat kizárólag professzionális szőrtelenítő készülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Számos szabadalom, fejlesztés köthető a cég nevéhez. Ilyen például a kozmetikai iparban használatos professzionális iPULSE szőrtelenítő gépek.

A cég a professzionális iparág mellett otthoni használatra is folyamatosan fejleszti tervezi és gyártja az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülékeit.

A vállalat igencsak széleskörű tapasztalattal rendelkezik az IPL technikát használó gépek terén, így a professzionális gépek mellett az otthoni használatra szánt gépekkel hatalmas előnyre tettek szert a globális piacokon. Számtalan siker győztes technológia az övék.

Az első IPL szőrtelenítő készüléket az Egyesült Királyságban a Boots céggel karöltve dobták piacra. A cég jelenleg termékeit 19 nemzetközi piacon forgalmazza, és nemrég nyitotta meg első tengerentúli irodáját Tokióban.

A CyDen egyedülálló, mivel a technikai újításokat mesterien kombinálja a fény-bőr kölcsönhatás megfigyeléséből levont tapasztalatokból.

Az otthoni használatra kifejlesztett készülékben rengeteg lehetőség rejlik, a CyDen megragadta az alkalmat és kifejlesztette a Smoothskin Bare Fit-et és a Smoothskin Pure Fit-et, melyek nem csak a nem kívánt szőrzet eltávolítására alkalmasak, hanem a készülékek által kibocsájtott fény elősegíti a bőr megújulását, valamint az aknékkal szemben is felveszi a harcot, illetve további alkalmazási területei is vannak a szépségápolás terén. A CyDen egy érdekfeszítő cég, amely fényes jövő előtt áll.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, 2018-ban megalkották a SmoothSkin MUSE készüléket, mely egyből a legjobb készülék díját kapta, a leginkább ajánlott kategória mellett. 2019-ben tökéletesítettek a SmoothSkin Bare készülékén és piacra dobták az emelt hatásfokú SmoothSkin Bare készüléket. 2020 év végétől kapható már az új csúcskategóriás készülék a SmoothSkin PURE is, valamint 2021-ben a SmoothSkin  PURE Fit és BARE Fit.

 

Történetük röviden

A céget 2002-ben alapították a professzionális kozmetikai szalonokban használatos IPL gépek tervezésére és gyártására. 2004–ben jelentették meg 2 év fejlesztést követően az első i200 típusú iPULSE technológiával működő gépet, melyet azóta újabb modellekkel bővitettek és sikerük a mai napig egyedülálló és töretlen.

2009-ben piacra dobták az iPULSE-ból a SmoothSkin márka készülékeit, elsőként az Egyesült Királyságban a Boots céggel karöltve. Ez volt az első otthoni használatra szánt IPL technológiát felhasználó gép a piacon.

2014-ig a SmoothSkin megalapozta hírnevét, és a nemzetközi piacok meghódításának érdekében világjáró körútjára indították SmoothSkin Gold készüléket.

Ebben az évben megnyílt Tokióban afféle utolsó lépésként a globális kereskedelmi forgalomba való beilleszkedés érdekében a vállalat új irodája.

 

Forrás: kozmetikaotthon.hu