BLOG

TIPPEK AZ IMMUNERŐSÍTÉSHEZ

BB
2021.03.06 10:06
TIPPEK AZ IMMUNERŐSÍTÉSHEZ

Napjainkban az egészségmegőrzés a legfontosabb, amihez az első lépcső az immunerősítés.

Napjainkban az egészségmegőrzés a legfontosabb, amihez az első lépcső az immunerősítés. Az immunrendszer erősítése többféleképpen történhet. Vitaminokkal, légtisztítással, párásítással (ez akár szauna is lehet, vagy az otthoni száraz levegő helyreállítása), masszázzsal, testmozgással, és talán a legfontosabb a levegő fertőtlenítésével. Mivel a testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. Fontos kiemelnünk, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

A légfertőtlenítés történhet Airfree készülékekkel és aroma diffúzorok használatával is. Utóbbi segítségével a levegőbe juttatott illóolaj semlegesíti a teret, baktérium- és vírusölő lehet, de ennél fontosabb, hogy pozitív hatással van a lélekre, így jó hangulatot teremt. Levegő fertőtlenítő hatása nem bizonyított.

A levegő fertőtlenítésére specializálódott Airfree levegő fertőtlenítő termékcsaládjánál talán nincs is hatékonyabb módszer.

Aroma diffúzorok használatával az illóolajok minősége és hatása, a népi hiedelmek kötszerére támaszkodhatunk, míg az Airfree® természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést az otthoni levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. A 200°C hőfokú kerámiamagon áthaladó légszennyező anyagok (baktériumok, vírusok, penészgomba spórák, szerves allergiakeltő anyagok, mikroorganizmusok) 99,99%-át elpusztítja a TSS technológia, termodinamikus sterilizációs rendszer segítségével. Eredményként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja a termék kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. Halk, hatékony és környezetbarát technológia, mely még a levegő ózontartalmát is csökkenti. Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást.

Az Airfree® tökéletesen tiszta levegőt biztosít az otthonában vagy az irodában és segít megelőzni az asztmát és egyéb allergiákat. Javítja az egészségi állapotot, és érezhető javulást jelent az életminőségében egy ilyen termék otthonunkban, a nappaliban, a dolgozószobában vagy épp a hálószobában.