Airfree levegő fertőtlenítők

Airfree

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Melyiket válasszam?Laboratóriumi tesztekGyakori kérdésekOGYÉI igazolás

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99 százaléka  levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999 százalékkal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99 % hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa. 

Fellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Teljesen zajmentes, nincsen benne motor vagy légkeverő ventilátor. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 C°-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a szoba légterébe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Ez az alig több mint egykilós szerkezet modellmérettől függően 40-50 Watt energiát fogyaszt óránként. Ez azzal egyenértékű, amennyit egy felnőtt ember teste melegít a szoba levegőjén a bőrén keresztül, valamint a kilégzésekor leadott hőmennyiség révén. Áttörés az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest az, hogy az Airfree légszűrő teljesen gondozás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos!

Polc alá tenni vagy 10 köbméternél kisebb légterű helyiségben üzemeltetni viszont a gyártó által nem ajánlott.

A készülék család 'P' sorozata a dizájnos készüléktetőn át  – szemben az 'E' sorozattal –  beállítható intenzitású, megnyugtató relaxációs fényt bocsát ki halványkék színben.

Az Airfree önműködően energiatakarékos üzemmódra vált amikor a kerámia kapillárisok elérték az optimális hatásfokú hőmérsékletet. Ilyenkor is működik, de szükségtelen a további hevítése.

Javallott minden közösségi helyiségbe, elsősorban irodákba, ügyfélterekbe, várótermekbe, könyvtárakba és olyan helyiségekbe, ahol az emberek előszeretettel adakoznak influenzavírus- és egyéb kórokozó készletükből.

Kiváló és javasolt szülészeten, otthon a baba szobájában, legyengült immunrendszerű és így veszélyeztetett betegek valamint légúti panaszokkal küzdők életének megkönnyítésére és mindenkinek, akinek fontos a belélegezendő levegő tisztasága!

Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást.

Az egyes típusok ezüst, fekete vagy fehér burkolata esztétikusan illeszthető be a szoba enteriőrbe.