BLOG

AIRFREEVEL AZ ASZTMA ELLEN

BB
2023.05.04 09:39
AIRFREEVEL AZ ASZTMA ELLEN

Az asztma egy krónikus tüdőbetegség, amely emberek millióit érinti szerte a világon. Zihálást, köhögést, mellkasi szorító érzést és légszomjat okoz.

Az asztma egy krónikus tüdőbetegség, amely emberek millióit érinti szerte a világon. Zihálást, köhögést, mellkasi szorító érzést és légszomjat okoz. Az allergének, baktériumok, vírusok, penészgombák és egyéb szennyező anyagok kiválthatják vagy ronthatják az asztma tüneteit. Airfree termékeivel csökkenthető ezek száma.

Fellélegezhetnek az asztmások, megkönnyebbülhetnek az allergiások. Egyszerűsödik az életük, mert a gondozást nem igénylő Airfree levegőszűrő csendben teszi a dolgát. Teljesen zajmentes, nincsen benne motor vagy légkeverő ventilátor. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a szoba légterébe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Ez az alig több mint egykilós szerkezet modellmérettől függően 40-50 Watt energiát fogyaszt óránként. Ez azzal egyenértékű, amennyit egy felnőtt ember teste melegít a szoba levegőjén a bőrén keresztül, valamint a kilégzésekor leadott hőmennyiség révén. Áttörés az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest az, hogy az Airfree légszűrő teljesen gondozás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos!

 

Kattints a képre az akciós termékek megtekintéséhez!

ÚJ, beépített WIFIvel rendelkező légtisztítók érkeztek az Airbitől!

Mindenki jár fogorvoshoz, de tudod, hogy mekkora veszélynek vagy kitéve?

A légszárítók két különböző eljárással - kondenzációval és adszorpcióval - működnek, amelyeket az alábbiakban részletesebben kifejtünk.