NŐNAPI IROBOT KUPON KEDVEZMÉNY

Nőnap alkalmából szeretne kedveskedni az iRobot 15%-os kuponkedvezménnyel.

Az iRobot Centrum ezzel a kuponakcióval kíván boldog nőnapot minden kedves hölgy részére!


Használd az 
IROBOT15 kuponkódot a kosár oldalon, és élvezd a 15% azonnali kedvezményt!

Az akcióban részt vevő robotok listáját alább láthatod.

 

Az iRobot Roomba Combo j7+ prémium okos porszívó a legfejlettebb robot az elmúlt 20 év kutatásainak, fejlesztéseinek eredményeként - a fejlődés töretlen. Roomba Combo j7+ az egyetlen igazán önállóan működő 2in1 robotporszívó kiterjesztett felmosási opcióval. Az új iRobot OS vezérlésnek köszönhetően tökéletesen megkülönbözteti a kemény padlót a szőnyegektől és így tudja hogy hol porszívózzon és hol moshat fel - jóval okosabb mint Ön gondolná.

Ajánlott terület:
200 m²
Raktáron
RRP: 499 990 Ft 
339 900 Ft

Az iRobot Roomba Combo j7 prémium okos porszívó a legfejlettebb robot az elmúlt 20 év kutatásainak, fejlesztéseinek eredményeként - a fejlődés töretlen. Roomba Combo j7 az egyetlen igazán önállóan működő 2in1 robotporszívó kiterjesztett felmosási opcióval. Az új iRobot OS vezérlésnek köszönhetően tökéletesen megkülönbözteti a kemény padlót a szőnyegektől és így tudja hogy hol porszívózzon és hol moshat fel - jóval okosabb mint Ön gondolná.

Ajánlott terület:
200 m²
Rendelhető
399 990 Ft

iRobot Roomba j7+ prémium okos porszívó robot automatikus portartály ürítéssel kapható nálunk is! Forradalmian új Precision Vision navigációs rendszer kikerüli az útjában lévő akadályokat úgy mint kábelek és kisállatok piszka. Tökéletes robotporszívó házi kiskedvencek mellé is.

Ajánlott terület:
232 m²
Raktáron
RRP: 399 990 Ft 
299 990 Ft

Az iRobot csúcsmodellje.

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek melletti és a bútorok körüli területeket. Az intelligens Imprint™ Technology feltérképezés, a vSLAM® (visual Simultaneous Localization and Mapping) technológia, valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletes navigálással tisztít meg minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri a szőnyegek felszínét, és a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a szívóteljesítményt azok felületén.

Ajánlott terület:
279 m²
Nincs raktáron
599 990 Ft
Nincs raktáron

Ajánlataink érvényessége: 2023.03.19. éjfél. Egyes terméknél az akció kizárólag a készlet erejéig tart. Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek, és az éppen megjelenő termékek vesznek részt. Az árváltozás jogát fenntartjuk!