iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba Combo j7+ porszívó-feltörlő robot - automatikus portartály ürítéssel
499 990 Ft

iRobot Roomba Combo j7+ porszívó-feltörlő robot - automatikus portartály ürítéssel

iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.

Az iRobot Roomba Combo j7 prémium okos porszívó a legfejlettebb robot az elmúlt 20 év kutatásainak, fejlesztéseinek eredményeként - a fejlődés töretlen. Roomba Combo j7 az egyetlen igazán önállóan működő 2in1 robotporszívó kiterjesztett felmosási opcióval. Az új iRobot OS vezérlésnek köszönhetően tökéletesen megkülönbözteti a kemény padlót a szőnyegektől és így tudja hogy hol porszívózzon és hol moshat fel - jóval okosabb mint Ön gondolná.

Többzónás
igen
Változatok

   

Kiegészítők

Garancia idő
3 év
Várható kézbesítés
2023.02.01
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
499 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 000 Ft
Adatok
Nettó súly
3,4 kg
Bruttó súly
4,4 kg
Magasság
8,7 cm
Szélesség
33,9 cm
Mélység
33,9 cm
Márka
iRobot
Kollekció
Combo
Szín
ezüstszürke
Ajánlott terület
200 m²
Szállítási költség
ingyenes
Termék elérhetősége
Üzletünkben készleten
Cikkszám
IRC755840plus
Jellemzők

Roomba® Combo j7 az első igazán automata "2in1" porszívó és feltörlő robot egyben, teljesen felemelhető felmosófejjel. Felismeri a padlón lévő tárgyakat (zsinórok, cipők, kábelek és még 80 más tárgyat). Beazonosítja a tárgyat, kikerüli azt majd a takarítás végeztével kiüríti a saját portartályát. Tökéletes megoldás kutya és macska tulajdonosoknak is.

The Roomba® Combo j7 az egyetlen igazán automatán működő, handsfree " 2in1" robotporszívó, kiterjesztett felmosó funkcióval, nagylátószögű világító kamerával, és az utolérhetetlen vSLAM® PrecisionVision navigációs rendszerrel, ami teljesen körbe lát, érzékeli a tárgyakat, pl cipők, kábelek és ezenkívül több mint 80 másikat és ennek megfelelően alakítja ki az optimalizált takarítási útvonalat. Automatikusan felismeri amint szőnyegre ér és felemeli a felmosó fejet vagy teljesen behúzza azt, ha szükség van rá.Alaposabb, mint gondolná

Az iRobot OS™ operációs rendszer egy tökéletes és teljes vezérlést biztosít a takarítás felett, ahol Ön határozza meg, hogy hol, mikor, és hogyan takarítson a robot. Összekapcsolja a robot használatának élményét a személyre szabható takarítással. Ez az új operációs rendszer túlmutat a korábbi, hagyomás vezérlést biztosító alkalmazáson. Az iRobot OS™ személyre szabott parancsokat és intelligens vezérlést biztosít. Az Ön egyedi életritmusának, elképzeléseinek maximális figyelmet ad a vezérlés.

Az egyetlen igazán önműködő 2in1 robot

Roomba Combo j7 egyedülálló kiterjesztett felmosófejjel és mikroszálas törlőronggyal, valamint nedvesség szabályzó rendszerrel. Automatikusan érzékeli a szőnyeget és felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, vagy teljesen behúzza azt. Ön minden nap tökéletesen tiszta lakásba ér haza.

AeroForce® Cleaning System

"iRobot Roomba Combo j7 szabadalmaztatott 4 lépcsős AeroForce takarítórendszerrel. Az oldalkefe kiszedi a port, koszt a sarkokból, szegélyek körül. A többi koszt a két szembenforgó takarítókefe fellazítja, amit a nagyhatékonyságú szívómotor ereje a portartályba szív. 10x szívóerő az iRobot Roomba 600 szériájával összehasonlítva. A felmosásról a kiterjesztett felmosó mikorszálas törlőronggyal és nedvesség szabályzással gondoskodik. A Roomba saját maga felismeri hogy hl kell porszívóznia és hol moshat fel. Automatikus beazonosítja, amint szőnyeg közelébe ér és felemeli a felmosófejet, akár teljesen be is húzza, ha szükség van rá. "

Ne korlátozza magát a takarításban

A takarítható felületek, helyiségek száma virtuálisan határtalan. A j széria egy univerzális választás számtalan háztartásanak, ahol okos robotra vágynak, amely tökéletesen önműködően takarít. Nagyobb lakások, házak takarítására, emeletek tisztítására is alkalmas. Amint az akkumulátora merülni kezd a Roomba visszatér a töltőállomásra, majd ha feltöltötte magát onnan folytatja a takarítást ahl korábban abbahagyta.

vSLAM® navigációs rendszer tárgyfelismeréssel

A mesterműnek számító PrecisionVision navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba® azonosítja a padlón a takarítás útjába kerülő tárgyakat, úgy mint cipők, kábelek, zoknik, kisállatok otthagyott "piszkai" és tudja, hogy hogy kerülje ki azokat. Minden egyes frissítéssel folyamatosan tanulja az újabb tárgyakat. A Roomba® Combo j7 tökéletesen körbelát maga körül.

10 különböző térkép tárolása

10 különböző térkép tárolására képes. Tapasztalat útján javasolni fog takarítási zónákat, így Ön azokra a helyekre direkt beküldheti a robotot. Beállíthat határtalan számú Tiltott zónát, ahova a robot soha nem fog bemenni takarítani.

Bármilyen nagy felület

Roomba Combo j7 can feltöltés után visszatér a takarítási ciklushoz oda ahol azt korábban abbahagyta. Ha a portartálya megtelt, visszatér az automat szennyeződésgyűjtőhöz, hogy kiürítse azt. Teljesen bonyodalom mentes takarítást biztosít Önnek bármikor. 10 különbözú térkép tárolására alkalmas és mindig tudja, hogy éppen hol jár. Igy Önnél minden felület tökéltesen feltérképezett lesz, még akár a hétvégi házában is.

Egyszerűen felemeli a szőnyeg fölé

A Roomba Combo j7 az első igazán önműködően takarító 2in1 robotporszívó, kiterjesztett és visszahúzható karoknak köszönhetően könnyedén felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, így az nem lesz nedves. Felismeri amint a kemény padlóról a szőnyeghez közelít és jelzi is azt a térképen. Automatikusan tudja, hogy hol kell porszívóznia, felmosnia, így Önnek emiatt egyáltalán nem kell aggódnia.

Alaposabb, mint gondolná

Roomba megtanulja az Ön otthonát, térképet készít a különböző helyiségekről, így Ön ott takarít, ahol éppen igénye van rá. 10 különböző térkép tárolására alkalmas, így Ön nem csak egyes szobákat, de elhatárolt helyeket is takaríthat. A robot önállóan javasol Önnek kiemelt zónákat, ahol gyakrabban kell takarítani a sűrűbb használat miatt, mint pl a konyhapult előtt vagy az étkezőasztal körül. Kijelölhet az applikációban úgynevezett tilos zónákat is, ahol nem szeretné, hogy a robot egyáltalán porszívózzon vagy felmosson. Itt kikapcsolja a szívómotort így annak a hangja nem fogja Önt zavarni és még energiát is megspórol a további takarításhoz.

Alaposabb, mint gondolná

Takarítási ütemtervet javasol az Ön életvitelének, szokásainak függvényében, és hangutasításra is takarít. Teljesen személyreszabott és szezonális javaslatokat tesz és figyelmeztet az allergiaszezonra vagy a kisállatok vedlési időszakára is. Így Ön mindig egy lépéssel a kosz előtt jár. Nem zavarja Önt a takarítással, hiszen a vezérlésben beállíthatja, hogy a robot akkor takarítson, amikor Ön nincs otthon, így tudja, amikor Ön elhagyja a lakást és akkor fogja kezdeni a takarítást.

Elkerüli az akadályokat

A Roomba® Combo j7 robotporszívó elkerüli az útjában lévő akadályokat a kábelektől a kisállatok "piszkán" át. Amikor először érzékeli őket, akkor próbálja beazonosítani és megtalálni, hogy hogyan kezelje őket most és a jövőben, így a tulajdonosnak fotót küld a tárgyról. A tulajdonos dönti el, hogy a jövőben ezeket a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott funkcióknak köszönhetően

iRobot Roomba robotporszívó érzékelők sokaságával detektálja a szennyezett területeket. A robot azon helyeken, melyek koszosabbak még alaposabban takarít.

Forradalmian új takarítás folytatódik

Új és még hatékonyabb 4 lépcsős takarítórendszer, oldalkefével, egymással szemben forgó két takarítókefével, 10x hatékonyságú szívómotorral és az áttörést hozó teljesen behúzható felmosófejjel.

Két egymással szembenforgó takarítókefe

A speciális oldalkefének köszönhetően a Roomba hatékonyan takarít a szegélyek mentén, bútorok lába körül, sarkokban és egyéb nehezen elérhető helyeken. A szabadalmaztaott két, egymással sztembenforgó gumi takarítókefe, egyedi kidolgozással összeszedi a koszt minden típusú padlóról és szőnyegről is. Ezután a 10x szívóerővel rendelkező (600-as szériához képest) szívómotor az összegyűjtött koszt a portartályba továbbítja. A portartályban egy továbbfejlesztett AeroForce szűrő hatékonyan megszűri a bekerülő port és allergéneket.

Az egyedülálló felemelhető felmosófej

A nedves feltörlés az egyedülálló és teljesen a robot fölé behúzható felmosófej által biztosított. Így a szőnyeg teljesen száraz és tiszta marad.

Clean Base® Automata szennyeződésgyűjtő rendszer

Az automatikus portartály ürítésnek köszönhetően Önnek egy példátlanul kényelmes takarítási élményben lehet része. A Roomba® Combo j7+ robotporszívó a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomásnak köszönhetően Ön hónapokra elfeledkezhet a takarításról. A speciális AllergénLock porgyűjtő zsák 30 takarítási alkalomig tudja tárolni a koszt, port és begyűjti a pollenek és por 99,9%-át. A Clean Base® a csomag része.

 

Nem kell a takarítással törődnie hónapokig

Amint a Roomba j7+ Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomáshoz ér automatikusan kiüríti a robot portartályát. Az eltávolítható AllergenLock porzsák 30 alkalomnyi por tárolására képes. Az elegáns kivitelezésű töltőállomás szép része lehet a lakásnak. A Clean Base® része a csomagnak.

 

Műszaki adatok

Roomba® Combo j7 tökéletesen körbelát maga körül és a váratlan akadályokat biztonságosan kikerüli még a kisállatok "meglepetéseit" is. Felismeri, hogy porszívózhat és moshat fel.

 • VSLAM PrecisionVision navigációs rendszer
 • ODOA (Tárgyfelismerő és elkerülő) funkcó
 • AeroForce prémium 4 lépcsős takarítási rendszer
 • "Fejletzt iRobot OS™Intelligens vezérléssel és takarítás tervezéssel"
 • Intelligens takarítás tervezés
 • Keep Out zónák - kihagyandó helyek
 • Széles látószögű front kamera LED világítással
 • Vizuális dokkolás
 • Határtalan tisztítandó felület
 • Automata portartály ürítés a Clean Base® szennyeződésgyűjtő rendszerbe
 • 4460 mAh Li-ion akkumulátor

 

Alapfunkciók

 

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer

Az iRobot robotjai tökéletesen alkalmazkodnak minden otthonhoz, így például az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást. A robotporszívó elakadásmentesítő funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, ha a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

 

Háromfokozatú prémium takarítórendszer

A szabadalmaztatott, fejlett háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően a padlótakarítás minősgée tökéletes. A Roomba robotporszívó könnyedén megtalálja az eldugott helyeket, sarkokat és ott is feltakarít. A koszt, port, szőrt, hajat a portartályba juttatja minden padlófelületről, kemény padlóról és szőnyegről is.

 

Dokkoló és töltőállomás

A töltőállomás az akkumulátor töltésére szolgál. A robot azonnal legördül az állomásról, amint megkapja az utasítást a takarításra a CLEAN gomb használatával. Amint a porszívózást befejezettnek ítéli meg, a Roomba visszatér a töltőállomásra és feltölti magát.

Intelligens takarítás programozás

Az Imprint technológiának köszönhetően a robot az első alkalommal feltérképezi a lakás különböző helyiségeit, majd Ön beállíthatja, hogy azok mikor kerüljenek kitakarításra.

Határtalan tisztítandó felület

Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

 

Minden típusú kemény felület tisztítása

Hatékonyan felmos, feltöröl minden típusú kemény padlófelületet, legyen az járólap, parketta vagy linóleum.

 

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

A Roomba érzékelők sokaságát használja, hogy minden területen tökéletesen feltakarítson. A Dirt Detect rendszer segít, hogy az erősen szennyezett területekre különös figyelmet fordítson a takarítás során a robot.

 

Öblíthető nagykapacitású portartály

A Roomba portartályának öblíthetősége megkönnyíti annak folyamatos tisztán tartását.

 

Töltés takarítás közben

A Roomba diagnosztizálja, ha szüksége van az akkumulátornak töltésre és akkor a robot visszatér a töltőállomásra, és a töltés befejeztével ott folytatja a munkát ahol korábban abbahagyta.

 

Li-ion akkumulátor

Litium-ion akkumulátor nagyobb kapacitással, megnövelt élettartammal. 1800 mAh.

 

Portartály telítettség kijelző

A Roomba robot láthatja, ha a portartály megtelt, piros kijelző gomb utal erre.

 

 

 

Prémium funkciók

 

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás

Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot OS alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

 

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára

Vedlési szezon közeledik? Semmi baj, az iRobot OS javasol majd erre is extra tisztítást.

 

Javaslatok az allergiaszezon idejére

Kövesse nyomon azon időszakokat, amelyek extra takarítást igényelnek például a pollenek, por vagy egyéb szálló por miatt.

 

Takarítási Időzítés javaslatok

Az Ön szokásai, életvitele alapján az iRobot Genius javasol takarítási ciklusokat, pl. annak függvényében, hogy mikor takarít legtöbbet és azt beépíti a programok közé.

 

Halk takarítás

A robot nem takarít, amikor egy kizárt zónába kerül, így takarít meg energiát és minimalizálja a zajt.

 

Megbecsült takarítási idő

Megmutatja előre a takarítás becsült idejét még a takarítás megkezdése előtt.

 

Takarít, amíg Ön nincs otthon

Az iRobot Genius mindig gondoskodik a tiszta otthonról, akkro is ha Ön nincs otthon, és ha nincs Smart Home az otthonában.

 

Felismeri az útjába kerülő akadályokat

Felismeri az útjába kerülő akadályokat.

PrecisionVision Navigáció

A robot azonosítja és elkerüli az olyan akadályokat, mint a kisállatok piszka és a töltőkábelek így a robot könnyedén befejezi a takarítást, nem akad el semmiben.

 

 

Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson

Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

 

 

Kompakt szennyeződésgyűjtő állomás

A Clean Base rendszernek köszönhetően akár 60 napra is elfelejtheti a porszívózást. Amint a porzsák megtelik, az applikáció értesítést küld Önnek a cserére vonatkozóan.

 

 

Személyre szabható takarítás

iRobot Genius beállításokkal személyre szabható, egyedi takarítás.

 

 

Hangasszisztenssel történő vezérlés

Google Home, Amazon Alexa hangasszisztenssel történő takarítás vezérlés.

 

 

iRobot OS beállítások

iRobot OS segítségével egyedi beállításokat adhat meg, úgy mint: allergiaszezon, kedvenc takarítási útvonalak, szennyezettebb helyiségek, takaríthat amikor Ön nincs otthon.

 

 

AllergenLock porzsák

AllergenLock porzsák biztosítja a tökéletesen pormentes takarítást.

 

 

Edge-Sweeping oldalkefe

Speciálisan felfüggesztett oldalkefe segít a robotnak a tökéletes sarok és szegélytakarításban

 

 

Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Combo j7 porszívó robot
 • 1 db Home Base dokkoló és töltőállomás
 • 2 db AeroForce szűrő
 • 2 db oldalkefe
 • 2 db porzsák
 • 1 db törlőkendő a feltörléshez
 • 1 db iRobot felmosófolyadék minta
 • 1 db töltőkábel
 • 1 db magyar használati útmutató
        
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek