SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
109 990 Ft 
79 990 Ft

SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal

SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin BareFIT IPL korlátlan villanásszámmal

SmoothSKIN FIT 2021 korlátlan villanásszámú, ultragyors, preciziós fejjel ellátott villanófényes szőrtelenítő gép (IPL). FDA minősítést kapott! LEGJOBB SZŐRTELENÍTŐ KATEGÓRIA nyertese 2022-ben! Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. Ismerje meg a SmoothSkin IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

Változatok

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.05.01
Rendelhető
27
109 990 Ft 
79 990 Ft
Kezdete: 2023.01.18   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 27
Megtakarítás 30 000 Ft
Részletek

Ez a termék higiéniai terméknek számít. A higiéniai termékek elállásával kapcsolatos részletes leírásért kattints IDE.

Adatok
Nettó súly
1,1 kg
Bruttó súly
1,5 kg
Magasság
16 cm
Szélesség
26,5 cm
Mélység
10 cm
Márka
SmoothSkin
Kollekció
BARE
Anyag
műanyag
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
SMO-SSBAREFIT
Tömeg
1,5 kg/db
Jellemzők

Minősítések:
A SmoothSkin BARE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját!

A többszörös díjnyertes rendkívül népszerű SmoothSkin BARE+ 2021-es továbbfejlesztett készüléke a BARE FIT! A mérnökök meghagyták a népszerű funkciókat és terveztek a géphez egy precíziós fejet aminek a segítségével a kisebb területek kezelése sokkal könnyebb sőt akár már az ujjainkat is szőrteleníthetjük. Újdonság még az FDA orvosi minősítése a készüléknek, továbbá mindez a fenntarthatóság jegyében készül a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!

A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának:

Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek. Átlagosan 73%-al kevesebb szőr. Egyszerű működés: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez. FDA minősített készülék.


A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!
A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal i is rendelkező gépét a Bare-t.
Bare+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.
A CyDen Limited a Bare FIT készüléket egy precíziós fejjel kiegészíve alkotta meg, mely még hatékonyabbá teszi a már amúgyis rendkívül népszerű készüléket. A kiegészítő fej segitségével az eddig nem vagy csak nagyon nehezen kezelhető kisebb területek pld az újjak szőrtelenítése is megoldható, mely még nagyobb rugalamasságot biztosít minden felhasználójának.

Miért a SmoothSkin termékét válassza:
A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, napjainkban több mint 27 országban van már jelen, minket is beleértve. Évente több mint 1 millió készüléket értékesít.

A készülékeket az angliai Dél-Walesben fejlesztik és gyártják. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.

Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett ki Önnek.


A készülékről:

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:
A SmoothSkin Bare Fit rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél. 

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár + comb + bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Korlátlan villanásszámú (egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék) IPL készülék az otthoni gépek piacán!

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

Kétféle kezelési mód közül választhat:
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.


Glide, vagyis simításos szőrtelenítés: alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Stamp
, vagy rányomásos kezelések: csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.


A SmoothSkin Bare Fit készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:

A SmoothSkin Bare Fit -nél egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.

Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:
A precíziós fejnek köszönhetően a legkisebb területektől kezdve a legérzékenyebb területeken át egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:
A Smoothskin Bare Fit úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.

Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.

FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.). A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.


Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.

SmoothSkin Bare Fit készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare Fit használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 96%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare Fit készüléket másoknak is.

Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

 • használata fájdalommentes
 • biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
 • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
 • szinte bármely testrészen alkalmazható
 • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
 • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
 • ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
 • 2 üzemmód: rányomásos és simításos módszerrel is használható
 • klinikailag tesztelt

A technológiáról, vagyis hogyan használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága:

Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare Fit készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.A SMOOTHSKIN BARE FIT a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:
Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.

Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare Fit -ben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.

A SmoothSkin Bare Fit szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.

A SmoothSkin Bare Fit használata:

A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.

A SmoothSkin Bare Fit használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.

A SmoothSkin Bare Fit biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét. A precíziós fejnek köszönhetően a kisebb, nehezebben kezelhető területeket (ujjak,lábujjak) is könnyedén lehet kezelni.

Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti!

 

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdésekre ide kattintva találod meg a választ. Ha pedig további kérdésed merülne fel, keress minket bátran telefonon vagy e-mailben, és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk a kérdések megválaszolásában!

Műszaki adatok

A SmoothSkin Bare Fit legfontosabb technikai jellemzői:

 • Ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
 • Folyamatos működés és egyes működés
 • Max kimeneti teljesítmény: 4-6J / cm2
 • Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
 • Megfelel a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS vonatkozó szabályoknak

 

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk/számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. 

Csomagolás tartalma

A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.

 • 1 db SmoothSkin Bare Fit készülék
 • 1 db precíziós fej
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek