SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
109 990 Ft 
69 990 Ft

SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal

SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin Bare+ IPL korlátlan villanásszámmal

A SmoothSkin Bare továbbfejlesztett készüléke, erősebb hatékonyság. Az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő gép (IPL). Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. Ismerje meg a SmoothSkin IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

Változatok

Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Garancia idő
2 év
Várható kézbesítés
2023.03.29
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
36
109 990 Ft 
69 990 Ft
Kezdete: 2023.01.18   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 36
Megtakarítás 40 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,1 kg
Bruttó súly
1,5 kg
Magasság
16 cm
Szélesség
26,5 cm
Mélység
10 cm
Márka
SmoothSkin
Kollekció
BARE
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
SMO-SSBAREplus
Tömeg
1,5 kg/db
Jellemzők

SmoothSkin BARE+ 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép. A többszörös díjnyertes SmoothSkin BARE 2019-es továbbfejlesztett készüléke a BARE+! KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, 30%-al megemelt hatékonyság, Erős 15-18J, DUPLA bőrszenzorok, megújult külső, mindezt elegáns csomagolásban a dél-walesi Cyden Limitedtől!

Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés? A válasz igen, SmoothSkin Bare+ készülékkel!

A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

CyDen limited* volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal is rendelkező gépét a BARE-t. A BARE+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

A SmoothSkin Bare+ továbbra is a legek készüléke, továbbfejlesztett technológiájával méltán öregbíti a világpiacon a legendás, angol CyDen Limited* (iPULSE IPL gépek feltalálója) hírnevét.

A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, hatalmas siker Európán kívül: Japán, Ausztráliában, Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, Irak, Irán, Chile, India, USA stb.

A CyDen Limited* által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a kiemelt felszereltségű kozmetikai szalonokban. Így elmondható, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited* orvos, mérnök csapata fejlesztett.

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében. A SmoothSkin Bare+ rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe. Korlátlan villanásszámú - egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék - IPL készülék az otthoni gépek piacán! 

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia. 

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

Kétféle kezelési mód közül választhat. A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.

Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés: alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Stamp, vagy koncentrált kezelések: csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.


A SmoothSkin Bare+-nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.

Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt. Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális: felsőajak, bajusz, áll, arc, állkapocs, nyak, pajesz, kézfej, karok, hónalj, hát, derék, has, mellkas, köldök alatt, bikini vonal, bikinivel fedett egyes területek, fenék ruhával érintkező területei, combok, lábszár, lábfej. A legérzékenyebb területektől kezdve egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják. A SmoothSkin Bare+ úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket. Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal. FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.). A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.

Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos! SmoothSkin Bare + készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare+ használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare+ készüléket másoknak is.

Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors: 

 • használata fájdalommentes
 • biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
 • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
 • szinte bármely testrészen alkalmazható
 • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
 • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
 • ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
 • akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
 • 2 üzemmód: villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
 • klinikailag tesztelt
 

Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare+ készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak. Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare+ készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.

A SMOOTHSKIN BARE+ a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik: az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt. Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.


A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare+ -ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével. A SmoothSkin Bare+ szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.

A SmoothSkin Bare+ használata során a kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt. 

A SmoothSkin Bare+ használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.

A SmoothSkin Bare+ biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.

Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti!


A termékkel kapcsolatos gyakori kérdésekre ide kattintva találod meg a választ. Ha pedig további kérdésed merülne fel, keress minket bátran telefonon vagy e-mailben, és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk a kérdések megválaszolásában!
*A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.

Műszaki adatok
 • ismétlési sebesség: manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
 • folyamatos működés és egyes működés
 • max kimeneti teljesítmény: 4J-6J / cm2
 • kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
 • megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak!

 

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSKIN magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

Csomagolás tartalma
 • 1 db SmoothSkin Bare+ készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek